Voeding en slaap

Slaap

‘s Avonds in slaap vallen kan nog een hele klus zijn, hoe harder je het probeert des te minder het lukt. ‘s Nachts wakker worden en niet meer verder kunnen slapen, en ‘s ochtends moeite hebben met opstaan zijn veelvoorkomende klachten onder de Nederlandse bevolking. Niets is fijner dan uitgerust wakker worden zodat u energiek de dag door kunt gaan. Zowel lichaam als geest moeten goed uitgerust zijn. Maar wat kan hierbij helpen? Niemand wenst immers om zich futloos te voelen.

Stress

Een groot deel van werkend en studerend Nederland ervaart wel eens stress. Stress zorgt voor spanning op de spieren. De spieren moeten goed kunnen ontspannen voor een fijne nachtrust. Magnesium kan bijdragen aan het normaal fysiologisch functioneren van de spieren. Wat blijkt? Veel mensen krijgen niet voldoende magnesium binnen. Volgens het RIVM verdient magnesium meer aandacht bij 2 op de 3 Nederlandse vrouwen.

Ook geestelijk wilt het lichaam tot rust komen. Wie met werk naar bed gaat kan het niet goed loslaten en faalt om volledig te ontspannen. Leg de laptop minimaal twee uur voor het slapen gaan weg, vermijd het drinken van koffie, en een ontspannende activiteit kunt u helpen tot rust te komen. Denk aan een boek of een warme douche. Door warm te douchen verwijden de bloedvaten, gaan de poriën open, en kan het lichaam warmte kwijt. De lichaamstemperatuur gaat iets omlaag tijdens de nachturen, en hoe gemakkelijker u af kunt koelen, hoe gemakkelijker u in slaap kunt komen.

En dan is Vitaminecompleet hier, die u een handje kan helpen met onze uitgekiende Magnesium formule. Niet alleen heeft Magnesium voordelen wat betreft slapen, Magnesium draagt ook bij aan een normaal energieleverend metabolisme en aan normale psychologische functie. Zodat u uitgerust bent en energiek de dag door kunt gaan!