Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Magnesium

*Ontspannen energiek

90 tabletten

magnesium

Vitaal en ontspannen, magnesium maakt het mogelijk

Magnesium een vergeten mineraal? Volgens de laatste RIVM Voedselconsumptiepeiling verdient magnesium in de voeding van 75% van de volwassenen zeker aandacht. Dit supplement bevat magnesiumcitraat, magnesiumascorbaat, vitamine C en vitamine D3. Magnesiumcitraat en -ascorbaat worden beiden bijzonder goed opgenomen en hebben een grote biologische beschikbaarheid.

Bestel direct
Magnesium

Wat maakt Magnesium van Vitaminecompleet uniek?

Twee organisch gebonden magnesium varianten.

Magnesium van Vitaminecompleet levert u maar liefst  twéé magnesiumvarianten. Beide magnesiumvarianten, magnesiumcitraat en magnesiumascorbaat, zijn natuurlijke, organisch gebonden vormen van magnesium. En dat “organisch” doet ertoe. Want beide varianten kennen daardoor namelijk een uitstekende veiligheid en een superieure opname vergeleken met de veel aangeboden goedkope anorganische varianten, zoals magnesiumoxide, carbonaat, chloride of sulfaat.

Superieure opname, uitstekende biologische beschikbaarheid.

Magnesiumcitraat en magnesiumascorbaat hebben naast deze superieure opname ook een uitstekende biologische beschikbaarheid. Dat wil zeggen niet alleen is de opname in het maagdarmsysteem uitstekend op orde maar ook de toegang tot het binnenste van de cellen. En in de cellen is ook exact waar magnesium zich voor meer dan 95% hoort te bevinden om zijn bijdragen aan uw gezondheid te kunnen leveren. Elke variant heeft bovendien een eigen specifiek zwaartepunt in de bijdrage aan het uitgebreide werkingsgebied van deze magnesiumformule.

Zinvolle doseringen, veilig voor dagelijks gebruik.

In  de doseringen van deze natuurlijke grondstoffen zijn we bepaald niet zuinig. Aanvulling met één tablet Magnesium van Vitaminecompleet levert u maar liefst 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium.

Magnesium mét extra vitamine C en D

Er is meer dat deze slimme magnesiumformule uniek maakt. Elke tablet bevat namelijk liefst 250mg vitamine C én 400ie vitamine D3 extra toegevoegd. Een combinatie die je bij geen ander merk aan zult treffen en een unieke synergie oplevert.

Magnesium is zinvol voor liefhebbers van energie, ontspanning, sport, yoga, slaap, sterke botten, gezonde tanden en veel meer…

Magnesium is het op drie na meest voorkomende mineraal in ons lichaam en levensnoodzakelijk betrokken bij meer dan 300 enzymsystemen. Geen wonder dat magnesium bijdraagt aan een groot aantal lichaamsfuncties en zodoende onder andere aan een vermindering van vermoeidheid en een gezond psychologisch functioneren.

Een Magnesiumformule met 32 toegekende gezondheidsclaims

Door de unieke samenstelling van de Magnesium formule van Vitaminecompleet levert deze Magnesium tablet, vergeleken met andere merken, veel meer. Daarom is Magnesium van Vitaminecompleet bijvoorbeeld bij uitstek geschikt bij lichamelijke inspanning of bij kracht- en duursport. Maar ook juist voor een relaxed psychologisch functioneren bij stressvolle situaties. Of tijdens slaap en andere spannende en ontspannende slaapkameractiviteiten. En nog veel meer. Want de lijst met goedgekeurde gezondheidsclaims voor deze unieke Magnesiumformule is veel langer.

 

Magnesium

Magnesium en energie

Ervaar vooral zelf de invloed van onze organische magnesium voor uw energie en vitaliteit.

Een “normaal energieleverend metabolisme” of “bijdrage aan de elektrolytenbalans” zijn ingewikkelde termen afkomstig uit Europese EFSA wetgeving. Deze EFSA wetgeving is in opzet bestemd om EU consumenten heldere en betrouwbare informatie te verschaffen over voedingssupplementen. Gelukkig is “draagt bij aan vermindering van vermoeidheid” als EFSA goedgekeurde omschrijving van de effecten van magnesium wel heel wat duidelijker. Deze Magnesium bevat tevens vitamine C in ‘n dosering die zinvol bijdraagt aan uw energie. En wie wil dat nou niet, als ‘t zo simpel kan?

Magnesium van Vitaminecompleet

Stemming

Gun uw stemming extra ondersteuning met een toereikende dagelijkse portie magnesium.

Magnesium “draagt bij aan het normaal functioneren van uw zenuwstelsel en psychologisch functioneren”. Dat zijn omschrijvingen die door Europese EFSA wetgeving als 100% bewezen zijn toegekend aan Magnesium van Vitaminecompleet. Met voldoende magnesium kunt u de uitdagingen van onze snelle en complexe samenleving met mentale veerkracht aangaan. Magnesium van Vitaminecompleet ondersteunt heel eenvoudig uw dagelijkse inname aan dit fascinerende mineraal met 50 % van de aanbevolen hoeveelheid!

Magnesium, de beste uit vergelijking

Botten en tanden

Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden.

Een groot deel van het magnesium bevindt zich zelfs hier, als een soort reservoir. Er is aan deze Magnesium tablet bovendien nog een zinvolle hoeveelheid vitamine D en C toegevoegd. Zo profiteren uw botten en tanden driedubbel want ook vitamine C en D dragen actief bij aan botten tanden. Dus als uw botten en tanden uw lief zijn, ook dan heeft u alle reden om magnesium te kopen van Vitaminecompleet. En dat is nog maar een tipje van de sluier van de indrukwekkende research naar het belang van magnesium.

Magnesium kopen met de synergie van vitamine C en D

De Magnesium van Vitaminecompleet bevat per tablet ook nog eens 400ie ofwel 10 mcg vitamine D voor extra opneembaarheid en maar liefst 250mg maagvriendelijke vitamine C. Samen dragen die zorg voor een uitgekiende synergie: vitamine C draagt ook bij aan een normale energie-opbrengst uit de stofwisseling en tot vermindering van vermoeidheid. Ook draagt vitamine C, net als Mg, op zijn eigen manier bij aan normaal functioneren van het zenuwstelsel en psychologisch functioneren. Vitamine D zorgt voor extra samenwerking tussen Vitamine C en magnesium en levert synergie: zowel vitamine D als magnesium leveren bijvoorbeeld een bijdrage aan het behoud van normale botten, terwijl vitamine C dan weer bijdraagt aan normaal collageen voor kraakbeen in gewrichten. En waar magnesium en vitamine D een rol spelen in het celdelingsproces, draagt vitamine C gericht bij aan bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C en vitamine D dragen gezamenlijk bij tot een normale werking van het immuunsysteem. En Magnesium en vitamine D dragen bij aan normale tanden, vitamine C draagt dan ter plekke keurig aanvullend bij aan normaal bindweefsel voor de slijmvliezen van uw mond en tandvlees. Magnesium draagt bij aan eiwitopbouw en samen met vitamine D aan een normale spierfunctie. Heel handig voor bijvoorbeeld senioren maar ook (top)sporters.

Minder moe en normaal psychologisch functioneren

Dankzij deze unieke samenstelling van Magnesium met C en D van Vitaminecompleet treft u dus meerdere ingrediënten aan die elkaars werking gericht aanvullen en zo bijdragen aan een normale energie opbrengst uit stofwisseling, normale psychische functies én vermindering van vermoeidheid. En dat merkt u!

Deze unieke formule van Vitaminecompleet kunnen wij u net als onze Omega-3 visolie en Multivitamine voor een zeer sympathieke prijs aanbieden.

Reviews

Ik ben helemaal weer fit sinds ik de Multi vitamine gebruik. Dat in combinatie met Magnesium iedere avond.

5 out of 5

Ik voel me fitter en actiever dan vroeger.

5 out of 5

Helpt mijn lichaam goed te herstellen en ik krijg er rust van.

4 out of 5

Snelle levering, goede klantenservice .

5 out of 5

Ik gebruik s'morgens en s'avondseen tablet en het zorgt ervoor dat ik beter slaap, minder last heb van kramp en dat ik minder last heb van spanning en nervosteit.

5 out of 5

Sinds ik Mg gebruik (3jaar) nooit meer ziek geweest, voel me topfit en nergens geen last meer van (zoals zere botten, spieren etc.).

5 out of 5