Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.5

Top producten en service, gebruik deze een aantal jaren.

, 19-01-2022

In deze vitaminepil zitten vitamines en mineralen in de juiste dosering. Hierdoor boosten ze de weerstand. Ik voel mij super fit sinds ik deze vitaminepil slik. Ik ben er erg blij mee.

, 19-01-2022

Prima.

, 19-01-2022

goede service.

, 19-01-2022

Ik gebruik dit al heel veel jaren en ik denk dat een goede weerstand heb opgebouwd want ik ben zelden verkouden en ook geen last van de griep. Maar helaas doet het niet veel voor mijn arthrose. Tja: ouderdom!

, 18-01-2022

Ik bestel al meer dan 10 jaar de multivitaminen, visolie en magnesium van Vitaminecompleet. Op mijn leeftijd van 73 jaar voel me er heel goed bij, ik ben nooit ziek dus ik denk dat ik maar beter zo door moet gaan. Ik heb ook nog nooit een andere multivitaminen lijst van ingrediënten gezien die een betere indruk op mij maakte.

, 16-01-2022

Nooit klachten.

, 16-01-2022

Het is gewoon een heel goed vitamine’s.

, 14-01-2022

Geen lid meer van Bodytec, ander merk gekocht. Ik miste de magnesium. Dus online besteld.

, 14-01-2022

Het zijn geweldige producten, goede opname door het lichaam, snelle levering en een geweldige service.

, 13-01-2022

Gemakkelijk te bestellen, handige doosjes, snelle service, korrtom prima!

, 08-01-2022

Mijn *------ blijft onder controle. Omdat ik niet elke week vis eet is dit een goede aanvulling. En de prijs is scherp *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 07-01-2022

Snel, makkelijk en klantvriendelijk.

, 01-01-2022

Alles wordt correct geleverd en evt. problemen snel opgelost.

, 01-01-2022

Bestellen prima en goede levering door brievenbus.

, 30-12-2021

Voel me prima en fitter . Hoop dat de omega ook bijdraagt aan mijn “iets te hoog *------- *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 25-12-2021

Ze hebben ook een goede supplement-vergelijking.

, 25-12-2021

Bestel al erg lang bij Vitaminecompleet en ben hier zeer tevreden over.

, 23-12-2021

Betere weerstand van gekregen. Supersnelle levering. Handige verpakking.

, 22-12-2021

Aan deze vitamines en magnesium heb je echt wat aan. Ik voel me fitter en heb zelfs het idee dat het met mijn haren ook beter gaat. Het visoliesupplement heb ik ook gebruikt,maar daar krijg ik oprispingen van. Hopelijk komt er een keer een algenoliesupplement.

, 19-12-2021

Snelle levering en fijne multivitamine met natuurlijke ingrediënten.

, 16-12-2021

Sinds ons voedsel industrieel geprocessed wordt, en dat is al lang zo, is het steeds noodzakelijker de voedingswaarde ervan aan te vullen met de nodige voedingsstoffen waar onze lichamen om vragen en nodig hebben om onze gezondheid te onderhouden, zeker nu. Beter supplement dan Vitaminecompleet bloedt is niet te vinden. Klein en controleerbaar, onder voortdurende medische controle en onderwerp van voortdurende wetenschappelijke research.

, 15-12-2021

Uit eigen onderzoek is gebleken dat de multi de meest complete en op natuurlijke basis samengestelde vitamine is. De ingrediënten worden regelmatig zonder kostenverhogingen uitgebreid. De verzending via de brievenbus met snelle levertijden maakt het voor mij compleet. De combinatie met separaat magnesium en omega 3 zijn een mooi en uitgebalanceerde samenstelling. Een echte aanrader.

, 13-12-2021

Dagelijks gebruik van vitaminen, omega en magnesium geven een boost aan mijn vitaliteit. Ik kom in het dagelijkse niet altijd toe aan de belangrijkste vitaminen via maaltijden. De producten van Vitamine Compleet zijn een eenvoudige en kwalitatief sterke aanvulling.

, 10-12-2021

De website is duidelijk en zeer informatief.

, 09-12-2021

Op al mijn vragen een zeer deskundig antwoord / advies.

, 09-12-2021

goede vitaminen voor een goede prijs.

, 09-12-2021

door het gebruik van de supplementen, in combinatie met goed bewegen, voel ik mij prima.

, 08-12-2021

Klantenservice en levering zijn top. Of de pillen iets gaan doen, daar is het nog te kort dag voor. Geen 5 sterren omdat de verpakking van plastic is en er (nog) geen alternatief is bedacht.

, 08-12-2021

-.

, 02-12-2021

Tijdens mijn burnout lag ik vaak wakker veel onrust. Magnesium voor het slapen heeft me goed geholpen.

, 02-12-2021

Besteld en de andere dag in huis!

, 01-12-2021

geen last van oprispingen van de omega3.

, 01-12-2021

Toeval of niet sinds wij deze vitaminen gebruiken zijn wij niet 1 keer *-------- geweest! *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.”.

, 25-11-2021

Handig om Vitaminecompleet altijd op tijd in huis op voorraad te hebben door de tijdige en correcte levering!

, 24-11-2021

Goed.

, 24-11-2021

Snelle levering.

, 24-11-2021

heel fijn dat er zo veel in de mulitivitamine zit, samen met de andere 2, magnesium en omega 3 een goede aanvulling.

, 23-11-2021

Het wordt altijd direct en correct besteld en afgeleverd.

, 22-11-2021

moest even wennen aan de 'smaak' maar dat is helemaal geen probleem meer, het geeft me een goed gevoel dat het geheel natuurlijk en biologisch is. Maar als ik anderen erover vertel, die meerdere vitamine pillen per dag slikken en ik laat zien water allemaal in in 1 tablet vitaminecompleet is, dan zeggen ze dat het niet mogelijk is en dat er ongetwijfeld sprake is van 'belazerij'. daar ga ik niet in mee.

, 22-11-2021

ik gebruik het al jaren en het werk wel degelijk zijn vruchten af, ik voel me vitaal. ik ben 64 maar als ik mezelf vergelijk met leeftijdgenoten.

, 18-11-2021

Omega-3 doet zijn werk binnen in het lichaam en het resultaat is een goed werkend lijf.

, 17-11-2021

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende multivitamine tegen een prima prijs. Helemaal tevreden met het product!

, 11-11-2021

voldoet perfect.

, 11-11-2021

Ik heb de multivitamine, omega 3 en magnesium gekocht. Zeer compleet inderdaad. Alles wat ik kan bedenken zit er in.

, 07-11-2021

Naast dat de supplementen goed doordacht zijn samengesteld is ook de klantenservice top! Vragen worden uitgebreid en deskundig beantwoord.

, 03-11-2021

Ideaal om de vitamines de dag erna per post te ontvangen.

, 31-10-2021

Bestel hier vaker. Goede producten, prijs. Verzending is oke, ben tevreden.

, 28-10-2021

De supplementen worden prima toegelicht wat betreft samenstelling en optimale inname. De doosjes hebben een handig formaat, passen door de brievenbus.

, 27-10-2021

Superieur alles-in-één supplement met zeer uitgebalanceerde en wetenschappelijk onderbouwde waardes welke optimaal door het lichaam worden opgenomen.

, 26-10-2021

Zowel ikzelf als veel van mijn cliënten zijn vaste gebruikers. Niet voor niets. Zonder uitzondering zijn de reacties positief. VC levert gecontroleerde kwaliteit. Is onafhankelijk van Big Pharma en past van tijd tot tijd haar producten aan op basis van het laatste onderzoek. Meestal ook nog zonder prijsverhoging Beter gaat het niet worden. Met uitzondering van de gebruikers.

, 24-10-2021

De beste multivitamine. De levering is altijd supersnel.

, 21-10-2021

Ik had veel ------* in mijn benen. Gebruik het al een paar jaar en heb geen Lasten meer. *deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 20-10-2021

Ingredienten van topkwaliteit, transparantie en geweldige support bij eventuele vragen...aanbevolen!!

, 16-10-2021

Gebruik de multi al langere tijd en bevalt goed. Goede kwaliteit.

, 13-10-2021

Heeft me geholpen met energie levels, door onbalans.

, 08-10-2021

Prettig bestellen, snelle levering, goede prijs.

, 07-10-2021

Goede vitamines in een tablet,zo in de brievenbus. Snel geleverd en je hoeft er niet voor thuis te blijven of de buren lastig te vallen. Het doosje kan gewoon door de brievenbus. Zo zijn de verzendkosten ook nog eens €5 goedkoper €2,95 ipv €7,95 omdat het een briefpost pakketje is.

, 01-10-2021

Prettige website, waarbij een goede vergelijking mogelijk is met concurrerende producten. De aanpassing van de dosering van ingrediénten aan moderne inzichten maakt een goede indruk.

, 29-09-2021

een compleet pakket met duidelijke inhoudelijke uitleg en fijn dat bij de multivitamine de vitamine D3 gratis opgehoogd is!

, 28-09-2021

Ik ben een erg fanatieke fietser, dus extra Mg is een welkome aanvulling. Bij Vitaminecompleet heb je een topproduct voor ern scherpe prijs.

, 22-09-2021

Door een half uur voor het slapen gaan Magnesium te slikken, val je in een veel diepere slaap. Ook als je 's nachts wakker wordt, voel je dat je heel makkelijk weer verder gaat slapen. Echt een aanwinst.

, 20-09-2021

Goed geleverd Helaas was de levertijd wat langer. Dat kan geheel aan PostNL destijds gelegen hebben. Wat irritant is de vele reclame mails. Link unsubscribe werkt niet. Account opzeggen is ook geen knop voor als je ingelogd bent.

, 15-09-2021

Ik merk dat ik meer energie heb sinds ik begonnen ben met Vitaminecompleet.

, 15-09-2021

Doordat het voor mij niet mogelijk is om alle dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen uit mijn voeding te halen ben ik eens goed gaan googelen op een goede multi vitamine. Ik heb er veel met elkaar vergeleken, en vitaminecompleet kwam er voor mij als beste uit. Ik gebruik het nu bijna een jaar en na uitgebreid bloedonderzoek is gebleken dat alles wat ik nodig heb perfect aanwezig is in mijn lichaam. Ik heb meer energie, sterkere nagels, voller haar en voel me er goed bij. Aanrader!

, 09-09-2021

Zeer hoge kwaliteit Voor een mooie prijs! De klantenservice is ook erg behulpzaam.

, 08-09-2021

Al jaren gebruik ik de producten van Vitaminecompleet en ben er zeer tevreden over. Ik vind het echt een aanrader.

, 06-09-2021

meer rust in mijn lichaam waar ik dankbaar voor ben !

, 02-09-2021

Erg fijn om iedere dag op dezelfde momenten de supplementen in te nemen. Als het eenmaal in je dagelijkse routine zit, vergeet je de pillen niet meer in te nemen en blijf je profiteren van de voordelen ervan.

, 31-08-2021

Buitengewoon informatieve website en en correcte en snelle levering met zelfs een persoonlijke opvolging via mail.

, 26-08-2021

Vlotte leveringen en de afgelopen jaren bijna geen spierkrampen meer.

, 25-08-2021

Al jaren bestel ik bij vitaminecompleet en kan altijd op ze rekenen. Uitstekende website, Goede afhandeling en bezorging.

, 22-08-2021

Prettig ruikende multi vitamine die werkelijk "compleet" is gezien de kwantiteit/kwaliteit van ingrediënten.

, 21-08-2021

Al na een aantal dagen begon ik me energieker te voelen. Ook qua prijs kwaliteit verhouding een zeer goede keuze.

, 21-08-2021

Ga ik naar de winkel, haal ik zelf wat waar uit de schappen, loop naar de kassa en reken netjes af. Snel, simpel en vanzelfsprekend. Kopen bij Vitaminecompleet gaat eigenlijk op dezelfde wijze, op één ding na. Eerst betalen en dan maar afwachten of je het binnenkrijgt. (Er wou wat mij betreft een zware straf moeten staan op wel betalen en niet leveren, bijvoorbeeld een verkoopverbod op internet voor een week of zes o.i.d.) Maar goed, Vitaminecompleet is zoals het hoort: betrouwbaar. En rap. Eigenlijk dood normaal.

, 17-08-2021

Snelle service Goed product Klantvriendelijk Prettige verpakking.

, 12-08-2021

De drie-eenheid - magnesium, vitamines en omega - werkt goed samen als een pijler t.b.v. mijn (h)eerlijke hedonische en eudaimonische vitaliteit. Denk ik.

, 11-08-2021

Prima producten en goede.service.

, 11-08-2021

Zeer makkelijk in te nemen. Snel geleverd. Scherpe prijs.

, 28-07-2021

Goede, natuurlijke producten en goede service.

, 28-07-2021

Prima tablet.

, 25-07-2021

snelle levering, goede prijs, uitstekend product.

, 25-07-2021

Perfecte combinatie en service, ik slaap beter, hoera.

, 21-07-2021

Fijne snelle levering, past altijd in brievenbus.

, 15-07-2021

positief.

, 12-07-2021

..

, 08-07-2021

Weinig ziek en ik voel me krachtig en vitaal.

, 07-07-2021

Zeer goede ervaring!

, 06-07-2021

Na jarenlang gebruik van de producten van Vitaminecompleet nog steeds super tevreden over de prima producten.

, 04-07-2021

Ik voel mij er prima bij. Ben de ------* periode gelukkig goed doorgekomen *deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 03-07-2021

De multivitamine die ik gebruik is -zoals de naamgeving al suggereert- compleet. De samenstelling is goed gedoceerd en in balans. De service is uitstekend, zowel bij vragen over het product als de leverantie.

, 02-07-2021

Zeer uitgebreide informatie op de website en als je contact opneemt krijg je zeer snel antwoord.

, 17-06-2021

Snelle levering, handige verpakking en geschikte supplementen. Alleen in de multi zit voor mij persoonlijk teveel B vitamine.

, 11-06-2021

VC vitaminen en supplementen hielpen me veilig de C---dtijd door.

, 09-06-2021

Niet de goedkoopste, wel biologisch en goed opneembaar, zie vergelijking met Vitals, mijn eerdere keus. Levering brievenbus, handige verpakking.

, 04-06-2021

Overzichtelijke website, alles duidelijk omschreven.

, 02-06-2021

Vitaminecompleet is een mooie aanvulling op een gezonde levensstijl. Met name de duidelijke en eerlijke onderbouwing op de website met veel informatie over wat er allemaal in het supplement zit, maakt dit voor mij de Nr. 1.

, 30-05-2021

De multivitamine is een goed op werkzaamheid onderzochte en effectieve combinatie. Met tussenpozen gebruik ik de multivitamine al jarenlang en na de onderbreking kom ik er steeds op terug omdat ik me er goed bij voel en het vertrouwen heb dat ik als 70-plusser een heel goede basis aan belangrijke stofjes binnen krijg. De samenstelling is laatst ook nog weer naar nieuwe inzichten aangepast. De makkelijke verpakking die door de brievenbus past vind ik ook een plus. Ik ga er mee door.

, 29-05-2021

Kijk, ik ben geen wetenschapper en ik kan niets meten of zo. Ik kan alleen maar op mijn gevoel af gaan. En mijn gevoel zegt me dat ik door moet gaan met deze supplementen te slikken. Wat ik gemerkt heb van de Omega-3 capsules is dat ik totaal geen last heb van oprispingen, wat bij mijn vorige leverancier beduidend anders was.

, 27-05-2021

Na vele dure vitamines te hebben geprobeerd uiteindelijk deze webshop gevonden ! Vitamines lijken zeker goed te werken.

, 27-05-2021