Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft hoge transparantie na

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.3

Het is het complete pakket, een goede aanvulling op mijn voornamelijk vegetarische dieet. En het helpt ook bij de overgangsklachten.

, 20-06-2024

Wij gebruiken de multi, magnesium en omega 3. Het zijn goede producten en hoofdzakelijk gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De leveringen gaan meestal via de normale post en brievenbus en met korte levertijden. Wij zijn al jaren tevreden client.

, 17-06-2024

Uitstekende vitamines voor een scheroe prijs.

, 16-06-2024

Altijd snelle levering, fijn dat het door de brievenbus past.

, 15-06-2024

Ik heb al jaren *______problemen, dit heeft een grote invloed op mijn dagelijks leven. Sinds ik magnesium tabletten dagelijks inneem heb ik een groot deel van mijn leven weer terug. Ik kan weer werken en leuke dingen doen met mijn kinderen en man. Ik heb nog wel klachten maar deze zijn 80% verminderd. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 11-06-2024

De aangeboden vitaminen / supplementen zijn allemaal geweldig, maar voor ons is vooral de magnesium van vitaal belang. Prima produkt, prima prijs.

, 10-06-2024

Dagelijks een druk leven en erg fijn dat we met goede supplementen kunnen ondersteunen. Het voelt goed.

, 08-06-2024

Gemakkelijk op te bergen, gemakkelijk in te nemen en gemak voor je spieren.

, 05-06-2024

Echt een goed bedrijf met uitstekende medewerkers als je vragen hebt.

, 05-06-2024

Ik slik nu zowel de Multivitamine als de Visolie en de Magnesium en ik moet eerlijk zeggen dat ik me veel fitter voel. Ik slaap ook beter. Had ik dat maar jaren eerder gedaan.

, 31-05-2024

Tevreden.

, 31-05-2024

Ik ben al heel wat jaartjes klant, en gebruik samen met mijn echtgenoot en dochter dagelijks de multivitamine, magnesium en visolie van vitaminecompleet. De supplementen zijn geweldig en de service is top! Ik heb al meerdere mensen in mijn omgeving weten te overtuigen en deze mensen zijn ook erg tevreden!

, 29-05-2024

Ik ben 66 jaar en slik al heel wat jaren vitamine compleet en ik moet zeggen dat ik me gezond voel met wat fitness training erbij. Ben er wel van overtuigd dat door de op elkaar afgestemde dosering van vitaminen, mineralen en kruiden er toe bij draagt.

, 24-05-2024

Na mijn zwangerschap voelde ik mezelf niet meer. Inmiddels gebruik multivitamines, magnesium en visolie capsules al twee maanden en merk ik verschil. Multivitamine gebruik ik om tekorten aan te vullen. Magnesium om beter te slapen Visoliecapsules voor mijn gezichtsvermogen, concentratie, mentale gezondheid en hormonen.

, 24-05-2024

Vakkundig, goed info. Snelle levering.

, 19-05-2024

Fijn dat er zo snel geleverd wordt!

, 15-05-2024

Hele fijne multivitamine met natuurlijke en zuivere ingredienten voor een scherpe prijs. Wordt verstuurd in een handig brievenbuspakket.

, 09-05-2024

Helpt ook om lekker te slapen.

, 04-05-2024

Vergeet ik het, dan in de nacht kuit kramp. Neem nu ook half uur voor sporten een extra “shot”. Bevalt heel goed.

, 04-05-2024

Toezending per post is probleemloos. De dozen zijn zo gemaakt dat er twee gemakkelijk door mijn brievenbus gaan.

, 03-05-2024

Prima snelle service.

, 28-04-2024

Prima product voor een goede prijs.

, 27-04-2024

Ik gebruik de multi vitaminen al jaren en die zorgen ervoor dat ik me fit en vitaal voel. Magnesium voor het extra voor het sporten. Fijne snelle levering, prijs kwaliteit ook goed.

, 21-04-2024

Omdat bleek dat ik niet voldoende vitamines en mineralen uit mijn voeding kon halen was een aanvulling daarop nodig. Ik gebruik nu al enkele jaren de multivitamine en omega 3 van Vitaminecompleet en sindsdien zijn mijn bloeduitslagen ronduit perfect. Ik voel ik me een stuk energieker, heb minder last van de kwaaltjes die ik voorheen vaker had, mijn nagels en haar varen er ook wel bij, dus voor mij de perfecte aanvulling op mijn dagelijkse voedingsstoffen!

, 18-04-2024

Snelle levering en voel mij prima door deze *m------ *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 17-04-2024

Vaste prik, betrouwbaar, intelligent samengesteld.

, 10-04-2024

Hoge kwaliteit in de juiste dosering. Redelijke prijs en fantastische klantenservice!

, 10-04-2024

Kwaliteit voor redelijke prijs.

, 10-04-2024

Snelle levering, goeie supplementen.

, 06-04-2024

Geweldig.

, 04-04-2024

Sinds jaren zeer tevreden over dit product. Merkbaar fitter, betere nachtrust en meer concentratievermogen.

, 04-04-2024

Not bad.

, 04-04-2024

Fijn product, snelle levering, goede service.

, 03-04-2024

Ik voel me erwel gezond bij.

, 26-03-2024

Na het gebruik van de omega 3 tabletten in een voor mij drukke periode ben ik me fitter gaan voelen.

, 24-03-2024

Super service en goede kwaliteit.

, 24-03-2024

Ik neem deze multivitaminen nu al een tijd en het bevalt prima. Goede vitaminen, prima prijs en een snelle service.

, 24-03-2024

Overzichtelijke siteDe bestelling wordt snel geleverd.

, 24-03-2024

3 pillen voor alles wat je nodig hebt per dag om aan te vullen op een gebalanceerd dieet. Enige jammere is dat ik voor mijn kind een ander merk moet kopen omdat vitamine compleet deze niet aanbiedt.

, 22-03-2024

Gebruikersgemak is groot :).

, 20-03-2024

Dankzij de filosofie van Vitaminecompleet kan ik mijne dagelijkse hoeveelheid vitamine en mineralen aanvullen zonder daarvoor een grote verscheidenheid aan pillen te moeten slikken. Heel fijn concept!

, 20-03-2024

Prima service, goede supplementen. Elke morgen neem ik alle supplementen en ik voel me er goed bij.

, 19-03-2024

Eerst had ik overal losse tabletten, nu zit alles in 1, overzichtelijker en goedkoper dan alles apart kopen. Ik voel me er goed onder. Ze zijn wel wat groot maar dat neem ik voor lief.

, 18-03-2024

Goede ervaringen gehad.

, 18-03-2024

Al jaren bestel ik bij vitaminecompleet,altijd prima geleverd ben tevreden.

, 18-03-2024

Kreeg dit advies van een kennis die deze gebruikten en zeer positief was. Gebruik zelf nu al een paar jaar en heb er veel baat bij.

, 18-03-2024

Ik heb veel soorten vitamines gehad in mijn leven. Zowel onnatuurlijk als de natuurlijke varianten. Ik zeg niet dat dit de beste is, maar zeker wel een van de betere op de markt. Al die reacties dat de pillen niet lekker smaken of te groot zijn vind ik overtrokken. Het heeft niet de smaak of het formaat van een Skittel of iets dergelijks, maar dat is het dan ook natuurlijk niet. Het is een vitamine pil. Verder is het een kwestie van wennen. Wat ik mij wel afvraag is het volgende; waarom er naast de magnesium tabletten geen zink tabletten aangeboden worden? Ik ga er van uit dat jullie bekend zijn met de vele onderzoeken hierover. Graag hoor ik hier meer over.

, 18-03-2024

Hele fijne verpakking die zo in de brievenbus pas, wat betekent je hoeft er niet voor thuis te zijn.

, 18-03-2024

Vitaminecompleet biedt hoogstaande kwalitatieve supplementen tegen een goede prijs en een snelle service. Samenstelling van de supplementen is compleet met de juiste (effectieve) dosis en goed opneembare verbindingen.

, 17-03-2024

Na hele studie uitgekomen op vitaminecompleet. Beste samenstelling voor mij, zeker icm magnesium en omega "compleet klaar".

, 17-03-2024

Perfecte aanvulling voor je dagelijkse dosis vitaminen.

, 14-03-2024

Positief.

, 11-03-2024

De website en de info wekken veel vertrouwen. Ben erg tevreden met de vitaminen.

, 03-03-2024

Wat een verschil met de goedkope, synthetische supplementen. Als nieuwe moeder ben ik blij met deze investering in mijn gezondheid.

, 03-03-2024

Vitaminecompleet ondersteunt mijn mentale en lichamelijke gezondheid.

, 02-03-2024

vlotte afhandeling goede suplementen.

, 28-02-2024

Komen afspraken na met snelle levering.

, 26-02-2024

Goede kwaliteit!

, 24-02-2024

Beste multivitamine te koop. Heb een hoop uitgeprobeerd maar bij deze voel ik mij het best. Zit op het moment 4 weken in Thailand en daar komen ze goed van pas. Voel mij erg fit en energiek! Ben normaal gezien heel sceptisch, maar dit is erg goed! Vanaf nu mijn vaste multi.

, 23-02-2024

Ik slik deze multivitamine nu ongeveer een half jaar en ben zeer tevreden. Ten opzichte van andere multivitamines is dit de meest complete multivitamine en een van de best werkenden volgens reviews. Mooie aanvulling op mijn gezonde leefstijl!

, 23-02-2024

Ik bestel sinds 4 jaar bij Vitaminecompleet en ben er vanaf het begin zeer over te spreken. Snelle levering en prima kwaliteit!

, 23-02-2024

Uitvoerig vergeleken met andere multivitamines. Waaronder andere gerenommeerde merken. Multivitamine doet zijn naam eer aan: het meest compleet, met goede balans tussen de verschillende vitamines en mineralen. Ik voel me er al jaren goed bij. Gezien de kwaliteit een hele redelijke prijs en altijd dnel en voordelig bezorgd.

, 21-02-2024

Zeer effectief de vitamine werkt prima voel me fit en gezond.

, 20-02-2024

Snelle levering via je brievenbus, dus ideaal en met weinig verpakking. Klein nadeel is dat de sluiting van de verpakking een tikkeltje onhandig is, en dat de ingrediënten als één lange, aangesloten lijst met heel kleine lettertjes op de verpakking staan, wat het enorm tijdrovend en onpraktisch (vergrootglas nodig) maakt om er iets in terug te vinden, vandaar net geen volle 5 sterren.

, 18-02-2024

Ik gebruik deze supplementen al jaren. Goede kwaliteit ingrediënten en erg compleet. Daarnaast een prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 16-02-2024

Mooie capsules en kennelijk vol met visolie. Want die smaak proef ik toch duidelijk. Resultaat is nog niet duidelijk want ik ben net begonnen.

, 16-02-2024

goede werking en makkelijk in te nemen.

, 14-02-2024

Ik ga weer bestellen, het bevalt nog altijd goed.

, 12-02-2024

De multivitamine van Vitaminecompleet is zeer zorgvuldig samengesteld met effectieve hoge doseringen, goed in het bloed opneembare actieve verbindingen, en een uitgebreide selectie aan vitamine, mineralen, kruiden en anti-oxidanten. De tablet is makkelijk in te nemen. De klantenservice is prettig en deskundig, de verzending is snel, en de supplementen passen door de brievenbus.

, 11-02-2024

Gebruik het nu al een aantal weken, voel me een stuk beter, energieker. Goed product!

, 11-02-2024

Mijn ervaring helpt goed voor mijn onrustige benen.Snel bezorgd.

, 10-02-2024

Mijn dochter en ik gebruiken het voor het slapengaan. Door de overgang sliep ik slecht maar nu met deze magnesium slaap ik erg goed. Mijn dochter had zelfs slaaptabletten via de huisarts. Die heeft ze nu ook niet meer nodig.

, 10-02-2024

Uitstekende supplementen. Wel af en toe een nasmaak, maar dat valt wel mee.

, 09-02-2024

Deze vitamines zijn goed gecontroleerd, zuiver zonder poespas die niet nodig is. Gemakkelijk in te nemen. Ik wil geen andere meer.

, 09-02-2024

Product zoals omschreven. Prima verpakking en voor zover ik kan zeggen ook goede werking.

, 09-02-2024

Prima multivitamine, met de meest essentiële stoffen in het preparaat!

, 07-02-2024

goed qualitijiy.

, 07-02-2024

Ik gebruik Vitaminecompleet al meer dan 20 jaar. Ik ben 77 jaar en ben zeer zelden ziek en ik voel me erg goed. Ik kan het iedereen aanraden. Groet, Truus den Ouden.

, 03-02-2024

Brievenbuspost vind ik leuk.

, 30-01-2024

Communicatie en informatie rondom de levering van mijn bestelling is optimaal. Brievenbuspakket ideaal.

, 30-01-2024

Vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is Vitaminecompleet mijn go to voor de essentiële supplementen. Levering is zeer betrouwbaar en snel.

, 27-01-2024

Kwalitatief goed spul.

, 26-01-2024

Goed product, goede voorwaarden.

, 25-01-2024

Altijd reactie. Prima en snel bestelsysteem. Goede informatie, duidelijke communicatie en snelle levering.

, 21-01-2024

altijd supersnel geleverd, wat fijn is omdat ik vaak op het laatste moment ontdek dat ik nieuw nodig heb. Heel fijn dat je er maar één per dag van hoeft te nemen en toch alles binnenkrijgt. Uitstekende producten voor een zeer betaalbare prijs.

, 17-01-2024

Prima supplementen goed op elkaar afgestemd.

, 13-01-2024

Ik sport veel en eet redelijk gezond maar ik heb de supplementen toch nodig. Ik gebruik ze alle drie, vitamine, magnesium en omega3. Natuurlijk werk ik thuis uitgelachen, maar nu nemen ze het ook en merken het verschil.

, 11-01-2024

Gebruik de producten van Vitaminecompleet al jaren. Zeer tevreden, hoge kwaliteit naar mijn mening voor faire prijs. Er zit een betrokken team achter dit bedrijf en dat merk je.

, 10-01-2024

Goede vitaminepillen, merkbaar resultaat.

, 09-01-2024

Heel eenvoudig, alle vitamines in 1 pilletje.

, 08-01-2024

Weer de multi besteld...erg goed product.

, 07-01-2024

De vitaminen zijn top en de levering is uitstekend.

, 06-01-2024

Beste samenstelling/ingrediënten.

, 28-12-2023

Een week geleden ben ik 75 jaar oud geworden en ik voel mij nog altijd heel goed en gezond. Ik weet het natuurlijk niet voor 100% zeker maar ik heb toch wel een sterk gevoel dat de vitaminecompleet-supplementen mij goed hebben geholpen om zonder gezondheidsklachten te blijven. Ik gebruik ze al heel lang, vanaf de beginjaren van Vitaminecompleet en ik ga er zeker mee door.

, 27-12-2023

I liked how easy it was delivered through the mailbox and that it comes with 90 tablets for 3 months worth. I would order again.

, 24-12-2023

Snel en eenvoudig te bestellen, en zonder zorgen snel in huis.

, 20-12-2023

Komen altijd hun verplichtingen na.

, 17-12-2023

Elke dag slik ik Omega, Vitamine en Magnesium. Voel me lekker hierdoor.

, 15-12-2023

Heel tevreden ben ik over de supplementen die ik al jarenlang gebruik en ook blijf gebruiken. Het bestellen ervan is gemakkelijk via de overzichtelijke site en de verzending per brievenbuspost vind ik fijn.

, 14-12-2023

Zeer bereikbaar en goede communicatie.

, 13-12-2023