Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft hoge transparantie na

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.3

Al enige jaren gebruik ik ten volle tevredenheid magnesium, Omega 3 en multivitamine en voel mij daar zeer goed bij. Duidelijk verschil bij wel of geen gebruik van de produkten. Grote voordeel zijn dat de produkten niet synthetisch zijn.

, 03-02-2023

Was de laatste tijd snel ziek of niet fit. Gelukkig is dat nu niet meer het geval. Slaap weer goed en heb meer energie! Deze Multivitamine zorgen ook voor meer energie tijdens het sporten waardoor ik ook iets afgevallen ben.

, 29-01-2023

De uitkeg op de website is echt top.

, 29-01-2023

Ben 65 jaar en doe nog aan krachtsport en ben er wel van overtuigd dat vitaminecompleet mij daar wel bij helpt om het vol te houden.

, 27-01-2023

breed spectrum aan nutriënten, top!

, 24-01-2023

Ik gebruik de multivitaminen al enkele jaren dagelijks. De samenstelling is uitstekend en veeeeel beter dan de bekende merken. Ook is de prijs nog voordeliger dan de rest.

, 20-01-2023

voel me er goed bij!

, 18-01-2023

Wij bestellen al jaren bij Vitaminecompleet en zij worden altijd netjes en snel geleverd.

, 16-01-2023

Wordt keurig en professioneel geleverd.

, 13-01-2023

Sinds ik ze neem voel ik me een stuk fitter. Ik ben chronisch verkouden en merk dat sinds ik ze een tijdje gebruik dat het verkouden voelen wat af is genomen. Zeer tevreden dus.

, 12-01-2023

Helemaal goed.

, 11-01-2023

Met de supplementen voel ik me goed in balans.

, 08-01-2023

Ik ben zeer tevreden over zowel de producten, de verpakking ervan en de snelheid van levering van vitaminecompleet.

, 04-01-2023

Wij gebruiken reeds gedurende enkele jaren de produkten van vitaminecompleet (multivitamine, magnesium en omega 3) Voelen ons daar goed bij !!!

, 02-01-2023

Alles wat je nodig hebt om gezond en fit door het leven te gaan. Prima website en duidelijke bestelprocedure.

, 02-01-2023

De visolie en multivitamine zijn prima. Ook voor een goede prijs. De levering is snel.

, 01-01-2023

Bestel al jaren mijn vitaminepillen bij Vitaminecompleet vanwege de biologisch best opneembare varianten van vitaminen en mineralen.

, 29-12-2022

gewoon goed, valt niet veel meer over te zeggen!

, 28-12-2022

Ik gebruik alle 3 de supplementen en ik moet zeggen dat ik me mentaal een stuk vitaler voel.

, 28-12-2022

Prima product.

, 24-12-2022

Ik kan er niet echt een vinger opleggen, maar mijn gevoel is dat mijn energielevel hoger ligt, dan voor het gebruik van deze vitaminen. Vorig jaar in de winterperiode had ik een soortgelijke ervaring.

, 23-12-2022

In het begin is het wennen (grote tabletten, sterke geur) maar je voelt je er écht wel goed bij na een aantal dagen innemen.

, 23-12-2022

Meer energie en een fris opgewekt humeur.

, 22-12-2022

Bestelling gaat zeer eenvoudig. Op vragen wordt ook snel en duidelijk geantwoord.

, 22-12-2022

Vlotte afhandeling.

, 21-12-2022

Eerst duurde het vrij lang voordat ik het product binnen kwam. Echter had ik er niet bij nagedacht het black friday was. Na contact was het snel geregeld waar mijn pakketje was en kwam het ook een dag later aan. Betreft het product: ik voel me erg goed sinds ik het consistent neem. Ik kan beter sporten en het helpt mij aan de dosis te komen die ik nodig heb (aangezien ik aan het afvallen ben). Na verder inlezen over vitamines zitten er bij sommige producten nog haken en ogen aan. Zo kan de effectiviteit en efficientie verschillen aan de hand van hoe de vitamine is geproduceerd. Na zorgvuldig uitzoeken en bekijken hoe de stoffen zijn geproduceerd bij vitaminecompleet durf ik mijn vertrouwen 100% te leggen bij dit product. Ja het product lijkt aan de prijzige kant. Maar het is voor je eigen gezondheid het geld waard.

, 21-12-2022

Even wennen aan de smaak maar prima weg te slikken. Goede aanvulling op een gezond dieet.

, 21-12-2022

Goed.

, 14-12-2022

Ik ben zeer tevreden met deze producten.

, 14-12-2022

Levering dik voldoende.

, 14-12-2022

Tevreden.

, 04-12-2022

Netjes op tijd in huis. Geen verzendkosten en fijne producten.

, 30-11-2022

Prima, snel geleverd. Goed product in handige verpakking. Zou ook in papieren doosje kunnen, milieu bewuster als dit plastic.

, 25-11-2022

Super! Zowel inhoudelijk als levering.

, 25-11-2022

Voor het slapen gaan neem ik een pil. Ik heb een aantal keren overgeslagen om te zien wat er zou gebeuren. En ja ik merk dat ik echt lekkerder slaap en uitgeruste wakker word. Ik heb ook een doosje aan mijn moeder gegeven en ze zei uit zichzelf dat ze veel lekkerder slaapt!

, 23-11-2022

Al jaren helemaal tevreden.

, 23-11-2022

Naast Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Is de service ook erg goed en vriendelijk.

, 19-11-2022

Prima, duidelijk en vriendelijk contact gehad met medewerkers.

, 18-11-2022

Magnesium bevalt prima.

, 13-11-2022

Voel me goed en vitaal.

, 13-11-2022

Ik heb de daily essentials aangeschaft omdat er goede beoordelingen waren, er veel "ingrediënten" in zitten en mijn Davitamon op waren. Ik kan momenteel, te kort gebruik, niet echt zeggen of ik er baat bij heb. Ik voel me in ieder geval niet minder fit dan voorheen, dus.......

, 09-11-2022

Vitamines zijn noodzakelijk voor ons allemaal. Het probleem om vitamines uit gewone voeding te halen is dat de bron van je voeding onbekend is. Groeten en fruit worden geteeld op zoveel mogelijk opbrengst, makkelijk te oosten en bestand tegen allerlei invloeden van buitenaf. Vaak wordt fruit dan ook nog eens onrijp geplukt. Smaak en vitamine gehalte zijn van ondergeschikt belang. Daarnaast eten we lang niet zo gevarieerd als we denken. Daarom neem ik graag een multi vitamine van Vitamine totaal en voel me er goed bij.

, 06-11-2022

Ik gebruik de Omega 3 capsules al jaren. De werking van de gezonde vetten in visolie vind ik erg nuttig en nodig.

, 06-11-2022

Mooie aanvulling op een gezonde levensstijl!

, 05-11-2022

Ben nog niet zo lang bezig maar ik ben blij met dit totaalpakket. Makkelijk in te nemen en alles ineen.

, 03-11-2022

Op leeftijd zijnde is magnesium een belangrijk mineraal. samen met vitamine D3 en omega 3 met de R in de maand, voel ik me gesteund.

, 02-11-2022

Veel informatie beschikbaar op website, leerzaam en lezenswaardig Hoge kwaliteit multivitamines. Zal deze blijven gebruiken. Nog niet zolang geleden begonnen met innemen maar heb nu al het idee dat ik mij beter voel.

, 30-10-2022

Al jarenlang een tevreden klant.

, 29-10-2022

Alles zit er in, en dan in de juiste vorm en doseringen. Heel erg goed product waarover na is gedacht. Voor mij echt nooit meer een andere multievitamine dan deze!

, 27-10-2022

Gebruik ze nog niet lang genoeg om ook te kunnen beoordelen of ik mij er ook beter door voel. Maar door de op het oog eerlijke en uitgebreide uitleg over de vitamine voelt het gebruik wel goed.

, 27-10-2022

Een voorbeeld voor sommige sites.

, 26-10-2022

Ik neem al vele jaren hét \'trio\' van Vitamine Compleet tot me. Als 75-jarige kan ik nog steeds \'alle kanten uit\'. Kan natuurlijk niet het (wetenschappelijke) bewijs leveren dat VC daar een belangrijke rol in speelt, maar ik blijf een overtuigd gebruiker!

, 19-10-2022

Al het bestelde geleverd en in orde.

, 16-10-2022

Snelle levering. Vooraf krijg je een e-mail dat er een levering gaat gebeuren. De levering kun je makkelijk verzetten mocht dat nodig zijn.

, 13-10-2022

Al jaren fan van de supplementen van Vitaminecompleet. Voel mij er heel goed bij. Ook de verzending als brievenbuspost is heel fijn. Ik ben een heel tevreden klant.

, 12-10-2022

Al jaren klant en altijd nog tevreden.

, 12-10-2022

Top.

, 12-10-2022

Ik heb niet de deskundigheid om hier veel zinnigs over te zeggen, maar ik vind de samenstelling behoorlijk indrukwekkend. Redelijke prijs ook en levering is prima.

, 11-10-2022

Perfect. Voor iedereen een uitstekende aanvulling bij een gezonde en gevarieerde voeding.

, 06-10-2022

Super bedrijf, erg klantvriendelijk en meedenkend.

, 06-10-2022

Fijn dat het door de brievenbus past.

, 01-10-2022

Sinds ik Vitaminecompleet Magnesium gebruik is het aantal krampaanvallen in de benen fors verminderd.

, 01-10-2022

Goed.

, 27-09-2022

Gewoon goed, en fijn dat het door de brievenbus bezorgd kan worden.

, 22-09-2022

Goede communicatie en correcte verzending en vermelding van betreffende inhoud.

, 21-09-2022

Prima.

, 21-09-2022

Prima vitamines, het geld waard !

, 20-09-2022

De Magnesium van Vitaminecompleet is enorm goed. Je voelt je er direct beter bij en het werkt prima tegen krampen etc.. Uitstekend uitgebalanceerde supplementen, hulde!

, 17-09-2022

Volledige vitaminen en mineralen aangevuld met andere belangrijke stoffen.

, 15-09-2022

Ik koop er al vele jaren de 3 supplementen en voel me daar goed bij.

, 07-09-2022

Al jaren perfect in tijdige levering.

, 04-09-2022

Goede prijs kwaliteit.

, 03-09-2022

Goede service en snelle levering.

, 01-09-2022

Denk dat door het gebruik van deze multivitamine de noodzakelijke vitaminen/mineralen aan mijn voedingspatroon voldaan wordt.

, 31-08-2022

Al enkele jaren zeer tevreden over de, de magnesium en de visolie Als ik ze een tijdje niet genomen heb merk ik het verschil, voel me mentaal en lichamelijk beter als ik ze wel neem.

, 28-08-2022

Goede service, goed product.

, 26-08-2022

Er wordt vaak beweerd dat multivitamines niet nodig zijn als je gezond eet maar de meeste mensen doen dat niet en vooral voor die mensen zijn multivitamines een belangrijke aanvulling voor als men niet zo gezond eet. Je zou ook kunnen zeggen dat multivitamines slecht voedsel toch nog enigszins gezond maken. En magnesium werkt naar mijn ervaring heel goed tegen pijnlijke krampen in mijn benen.

, 25-08-2022

Ik kan het niet zo heel goed beoordelen, dus ik ga af op wat ik er over lees en wat de ingrediënten zijn. En dat maakt een goede en betrouwbare indruk. Het is ook echt niet zo dat ik me nu ineens superfit en vitaal voel. Dat zou ook geen goed teken zijn.

, 13-08-2022

Mooie aanvulling op dagelijkse voeding. Nagenoeg nooit meer ziek geweest sinds het gebruik van o.a. de producten (multi + magnesium) van Vitaminecompleet.

, 12-08-2022

Ik ben er nog niet mee gestart aangezien ik eerst mijn vorige potje wil opgebruiken. Later geef ik er feedback op.

, 10-08-2022

Mijn algehele conditie is super sinds ik deze supplementen gebruik. Mijn beenklachten (strekkingen in de nacht) zijn verleden tijd. helaas heb ik dit product niet eerder ontdekt.

, 10-08-2022

Gebruik de Magnesium tabletten al jaren een perfecte aanvulling.

, 10-08-2022

Bestel al jaren magnesium. Inmiddels gebruiken mijn gezinsleden het ook. Echt goed en snel contact met de verkoper. Kan ook heel simpel termijn bestellingen bijstellen. Super tevreden.

, 06-08-2022

Ik heb 3 soorten supplementen besteld via VitamineCompleet. De doosjes waren de volgende dag al in de brievenbus beland. Handig , zo hoefde ik niet thuis te blijven. Hierdoor zijn de doosjes lang en smal met een dop die je er helemaal af haalt bij het pakken van een tablet. Dat vind ik dan wel een min punt van de doosjes. Het openen. Het is alles of niks. De tabletten zijn vrij groot zoals alle supplementen vaak. Prima door te slikken met veel water. Boekje met tips is fijn bijgeleverd. Ik gebruik de multivitamine, omega-3 en de magnesium. Dit bedrijf gekozen omdat ze een breed pakket bieden aan ingrediënten waar ik achter sta om deze in te nemen. Ik heb geen tekorten en slik deze preventief.

, 03-08-2022

Snelle levering.

, 27-07-2022

Betrouwbaar met verwerken en toesturen, altijd zo snel mogelijk. Betrouwbare kwaliteit.

, 27-07-2022

Neem het al jaren in fantastisch.

, 27-07-2022

10.

, 25-07-2022

Binnen 1 dag bestelling netjes in brievenbus verzwakking binnen en kwaliteit van de vitamines is uitmuntend.

, 22-07-2022

Vanaf ik dr vitamine gebruik voel ik mij heel fit. Alle vitamines zit in deze verpakking dus ik hoef niet extra vitamines te kopen.

, 20-07-2022

Deze set van 3 pillen dekt écht de dagelijkse behoefte aan vitamines, mineralen en visolie. En bij voortschrijdend inzicht of wanneer gewoon nodig (zoals extra D3 na de start van de pandemie) wordt de multi aangepast.

, 20-07-2022

Naast mijn beste drukke baan met veel reizen sport ik vrij veel, open water zwemmen. Op advies van mijn coach ben ik extra vitaminen gaan slikken, ook omega3 en magnesium. Ik voel mij sterker en gezonder. Sinds het slikken vrijwel geen *----- meer, mijn vrouw had ook veel last van *----- in haar benen(s\\\'nachts). Sinds het slikken van de magnesium, helemaal weg. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 18-07-2022

Top supplementen! Meer energie, meer rust in de spieren.

, 17-07-2022

Goed product voor de hele familie.

, 16-07-2022

Zeer complete website, goede prijzen. De beste vitaminen voor de beste prijs!

, 09-07-2022

Gedurende *------- een van de dingen die we konden doen om de natuurlijke weerstand te verhogen, zonder extra calorie intake. Blijf het doen om fitter te blijven.... *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 07-07-2022

SNEL GELEVERD PERFECT IN BRIEVENBUS.

, 04-07-2022

Gebruik de vitamines al jaren naar volle tevredenheid en het wordt makkelijk en snel per post bezorgd!

, 01-07-2022

Eenvoudig totaalpakket.

, 30-06-2022

Zeer complete, goed geformuleerde, goed opneembare, aantrekkelijk geprijsde voedingssupplementen.

, 29-06-2022