Bestel direct Bel ons: 077-3020015

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh.

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Vind het heel handig dat er vergelijkingen gemaakt zijn met andere merken die een stuk duurder zijn.

  4 out of 5
 • Zeker een prima service en hoge kwaliteit produkten!

  4.5 out of 5
 • Na een paar week niet gebruikt kwam 's nachts de kramp in mijn benen weer in alle hevig heid terug dus gauw weer bestellen en zie daar nu word mijn nachtrust niet verstoord door onverwachte kramp in mijn benen,dus één bevestiging dat deze magnesium echt goed is.

  5 out of 5
 • Handig dat het door de brievenbus past.

  5 out of 5
 • Wetkt snel.

  5 out of 5
 • Goed.

  4 out of 5
 • Altijd snel en eenvoudig besteld en volgende dag in huis.

  4.5 out of 5
 • Ik ben nog maar onlangs begonnen met het nemen van vitamine supplementen, dus ik kan nu nog geen oordeel vellen over die producten. Binnen enkele maanden zal dat wellicht wèl kunnen en dan zal ik dit graag meedelen. Verder was het hele bestel- en leverproces erg vlotjes te noemen en vooral pijlsnel. Dus, daarvoor alvast een dikke pluim.

  4.5 out of 5
 • Geen poespas, gewoon kwaliteit. De enige reden dat ik geen 10 geef is de grootte van de pillen. Die zijn relatief groot om goed door te kunnen slikken.

  4.5 out of 5
 • Mijn pakket was zoekgeraakt. Telefonisch contact gehad met vitamine compleet. Ze waren bereid mijn pakket nogmaals kosteloos op te sturen. Nog een paar dagen gewacht daarmee en toen werd mijn oorspronkelijk bestelde pakket alsnog bezorgd. Vitamine compleet heeft een aantekening in mijn dossier gemaakt zodat ik de producten voortaan bij de buurtwinkel kan laten bezorgen. Oplossing van klachten dus door op maat afspraken. Uitstekende service.

  5 out of 5

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
9,1 waardering uit
777 reviews
 • 97% beveelt ons aan!

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere aanbieders. Of met directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen.

Ook geven wij u, door middel van onderstaande reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen is voor ons natuurlijk een grote motivatie.