Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft hoge transparantie na

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.3

Ik bestel al zeker 10 jaar bij vitaminecompleet,zo niet langer. Dat zegt genoeg denk ik zo. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Kan niet beter.

, 01-06-2023

Geweldig.

, 01-06-2023

Uitstekend product ter ondersteuning van een gezonde levensstijl. Ook in geval van een geoptimaliseerd voedingspatroon zoals bij topsporters wordt er alsnog veel profijt behaald bij de inname van dit supplement.

, 31-05-2023

-.

, 31-05-2023

Pillen hebben prima formaat voor gebruik. Uitstekend vitamine gedoseerd. Handig verpakt.

, 31-05-2023

Fijne flacons en makkelijk in gebruik. Voel me na een aantal weken gebruiken van de multi vitamine, visolie en magnesium een stuk beter. Minder vermoeid.

, 28-05-2023

zowel de magnesiumtabletten als de multivitaminen bevallen erg goed, ik voel me fit en sterk. De onderbouwing van Vitaminecompleet is gebaseerd op goed onderzoek, dit geeft vertrouwen!

, 21-05-2023

Al jaren een tevreden vaste klant.

, 20-05-2023

Zeer complete aanvulling om mijn weerstand te verbeteren. Nog te kort in gebruik om effect waar te nemen.

, 19-05-2023

De pillen zijn niet te groot, stinken niet, goed gedoseerd en vooral scherp geprijsd.

, 18-05-2023

De pillen hebben voor mij een tekort aangevuld en een onbalans die zorgden voor moeheid en andere klachten. Weinig rotzooi van alles wat.

, 14-05-2023

In de zee van aangeboden supplementen springt Vitaminecompleet eruit met steeds verbeterende kwaliteit tegen een bataalbare (en daardoor steeds betaalbaar der) prijs. Respect voor de makers.

, 13-05-2023

Snelle levering. Ideaal per brief post! Ik slaap beter! Heb er een goed gevoel bij. Mooie samenstelling, geen extra troep toevoegingen!

, 13-05-2023

Uitstekend!

, 12-05-2023

Ik ben heel blij met de supplementen; hoef geen anderen meer. Snelle bezorging, handig in je brievenbus.

, 11-05-2023

Ben heel tevreden met dit product.

, 06-05-2023

Ik voel me fitter sinds is vitamine compleet gebruik.

, 05-05-2023

Meer energie en betere slaap,na 2 weken slikken klein beetje last van mijn benen misschien door iets te hoge dosering B 6 vitamine heb 2 dagen een halve tablet geslikt en gevoel in benen verdwijnt ,nu weer een hele tablet genomen en ben benieuwd of dit gevoel weer terugkomt.

, 05-05-2023

De vitamines en magnesium werden snel geleverd. En het zit in een fijne verpakking, een dunne plastic verpakking die makkelijk in je kast past omdat het zo smal is.

, 30-04-2023

Ik gebruik al jaren de vitamine van Vitaminecompleet.Sinds 2009 heb ik een maagoperatie ondergaan en ik het van belang dat ik altijd voldoende vitamine binnen krijg. Gezien de kleine porties die ik nog eet krijg ik deze te weinig binnen. En ben ik dus genoodzaakt om ook extra te slikken.Na eerst een ander merk te hebben gebruikt ben ik overgestopt omdat die toch niet zo compleet was als werd beweerd en dat zag ik terug in mijn reguliere controle bij de internist.Dus ben ik gaan zoeken naar een andere. En dan werd Vitaminecompleet. Deze is goed en gebalanceerd. Ook zit er de zo zeer belangrijke vitamine D in.Toen tijdens Corona werd aangetoond dat Vitamine D belangrijk was hebben ze deze dan ook gelijk verhoogd. En dat vond ik echt oprecht het super goede actie. Het bewijs dat een bedrijf als dit de welzijn van haar gebruikers voorop heeft staan.Ook heb ik wel eens vragen omdat ik bijvoorbeeld mijn automatische bestelling iets eerder nodig heb en dan krijg je altijd snel een antwoord en zijn ze altijd bereid om met je mee te denken.Dat is voor mij de reden waarom ik een trouwe klant ben.

, 24-04-2023

Ik heb de multi en omega 3 tabs gekocht en deze bevallen prima. Voor mij is er geen merkbaar verschil met andere producten maar dit komt ook omdat ik sowieso al een gevarieerd dieet heb en deze daily essentials als aanvulling gebruikt. Bestellen is eenvoudig en levering keurig op tijd. Voor mij een blijvertje.

, 23-04-2023

Snelle levering, prima service.

, 23-04-2023

Vaste bestelling supplementen. Snel geleverd en fijne samenstelling van vitamines.

, 20-04-2023

Levering was top !

, 17-04-2023

Ik gebruik de vitamine compleet al jaren en ik ben wel tevreden.

, 16-04-2023

In het begin een beetje sceptisch omdat ik al zo veel verschillende vitamine pillen heb geprobeerd en totaal niet te vrede was.Maar hier ben ik echt te vrede mee.

, 14-04-2023

Snel, makkelijk en kwalitatief.

, 12-04-2023

Goed product, goede snelle levering.

, 09-04-2023

al jaren gebruik ik -70-er-Vitaminecompleet. Naar volle tevredenheid.Want: zelden *-----, veel energie, mijn lijf werkt nog goed en daar ben ik blij mee , want ik kom 70-ers met meer kwalen tegen dan ze lief is.Je levensstijl en consumptiepatroon, beweegpatroon, ze doen er zeer toe.En Vitaminecompleet levert daar een essentiële bijdrage aan.In mijn werk als existentieel therapeut raad ik het drieluik vaak aan aan cliënten, m.n. met burn-out, bore-out of *------ klachten. Toen een van hen dacht na enkele weken wel te kunnen stoppen met inname, omdat hij zich beter voelde , merkte hij meteen dat hij terugviel en het oude nare gevoel.. Gauw weer begonnen met inname natuurlijk.Vitaminecompleet doet er echt toe! QED *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 05-04-2023

De supplementen helpen me om mijn slaap te verbeteren en mijn dag beter door te komen, ben hier ook heel erg blij mee.

, 05-04-2023

Ik gebruik de vitamine compleet al een aantal jaren met volle tevredenheid. Voel me er goed bij. Samen met de visolie heb ik het gevoel de juiste aanvulling op mijn eetpatroon te hebben gevonden.

, 04-04-2023

Ik gebruik al meer dan 20 jaar vitaminepreparaten en ik ben blij dat ik bij toeval Vitamine Compleet heb gevonden! Mijn 1e bestelling dateert van 22-10-2013 en nog steeds ben ik blij dat Vitamine Compleet nog steeds bestaat en en dat hun Multivitamine nog steeds van uitstekende kwaliteit is. In het begin bestelde ik naast de multivitamine ook omega-3 en magnesium, maar voor deze laatste 2 heb ik vanwege de prijs een andere leverancier gevonden.

, 02-04-2023

Ik gebruik al jaren de multivitamine en magnesiumpillen. Dit zijn de beste volledige supplementen die ik tot nu toe ben tegengekomen. Omega-3 gebruik ik echter niet vanwege visolie, ik gebruik liever algenolie.

, 02-04-2023

Voel me echt super sinds ik Mg gebruik.Geen last van *---- in de benen en door de vitamine D toevoeging voel ik me top! *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 01-04-2023

Redenen waarom ik hun Multi-Vitaminen kan aanraden: 1. Ze passen regelmatig, naar nieuw inzicht, de samenstelling bij. Ze geven dan vaak ook extra informatie waarom ze voor bepaalde dosering en ingrediënten hebben gekozen. 2. Ze hebben een duidelijke visie 3. Het is een klein Nederlands bedrijf.

, 29-03-2023

Goede ervaring, goede verhoudingen qua stoffen, ook niet te hoge %.

, 26-03-2023

Neem al vele jaar vitaminen en omega 3 in , sinds kort de deze en ja ben er tevreden over.

, 26-03-2023

Zonder zorgen alle belangrijke vitaminen als brievenbuspakket geleverd!

, 26-03-2023

Ik neen magnesium omdat dit een essentieel mineraal is. De argumenten van te weinig magnesium in het lichaam door uitgeputte landbouwgrond klinkt zeer aannemelijk. Ik kan niet zeggen of ik mij nu lichamelijk beter voel, ik heb er wel een goede gevoel bij en het stelt mij gerust.

, 22-03-2023

Bij navraag over ingredienten, goede uitleg gekregen!

, 22-03-2023

Sinds ik ze gebruik zit ik lekkerder in mijn vel.

, 19-03-2023

Prima.

, 19-03-2023

Altijd op tijd bezorgd!

, 14-03-2023

snel en goed, een vertrouwd adres.

, 13-03-2023

Door mijn mentale ‘bijwijkingen’ en *-----, is het voor mij noodzaak om goed naar voeding te kijken. Mijn energie-verbruik ligt anders dan gemiddeld en mijn stofwisseling is snel. Onze overspannen voedselmarkt maakt dat producten niet altijd van nature nog genoeg vitaminen & mineralen meer bieden. Heel prettig dat ik er zo toch voor kan zorgen dat mijn systeem de ondersteuning krijgt die (extra) nodig is. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 10-03-2023

handig formaat van doosje, niet alleen voor te leveren, maar ook in de kast neemt het weinig plaats in. En ook voor op reis te gaan, een handig formaat!

, 09-03-2023

Sinds ik multivitamine van vitaminecompleet slik ben ik niet meer *---- geweest (op 1 x *------ na). Super dus ik blijf het gebruiken! *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 08-03-2023

Super product en fantastische klantenservice. Altijd zeer deskundig antwoord op vragen.

, 04-03-2023

Altijd scherpe prijzen. Snelle levering.

, 02-03-2023

De zoveelste bestelling ging wederom makkelijk en foutloos. Hun communicatie is bovendien 2.0, prettig en duidelijjk. Zo per brievenbuspost zakendoen is een genoegen.

, 01-03-2023

Bestelling vlot afgehandeld en een redelijke prijs voor een goed product.

, 01-03-2023

Prima levering en ik ben zeer tevreden over de producten.

, 01-03-2023

Zeer complete multi met alle vitamines die benodigd zijn. Ik gebruik de combi multi/magnesium/visolie al een aantal jaar. Sindsdien voel ik me altijd vol energie en ben ik niet meer ziek geweest.

, 28-02-2023

Top aanvulling en ook de multivitamine.

, 26-02-2023

Gebruik de producten van vitaminecompleet al heel wat jaren samen met mijn man en dochter, wij zijn super tevreden.

, 26-02-2023

Snelle levering.

, 19-02-2023

Voor het sporten neem ik er 1 extra, heeft veilig gevoel. Vergeet ik het in de avond, gelijk onrustige benen. Weet dus zeker dat de magnesium werkt.

, 18-02-2023

Heel goed qualiteit en geen bijwerking.

, 13-02-2023

Gebruiksvriendelijke website en een snelle service voor een redelijke prijs.

, 10-02-2023

Al enige jaren gebruik ik ten volle tevredenheid magnesium, Omega 3 en multivitamine en voel mij daar zeer goed bij.Duidelijk verschil bij wel of geen gebruik van de produkten. Grote voordeel zijn dat de produkten niet synthetisch zijn.

, 03-02-2023

Was de laatste tijd snel *---- of niet fit. Gelukkig is dat nu niet meer het geval. Slaap weer goed en heb meer energie! Deze Multivitamine zorgen ook voor meer energie tijdens het sporten waardoor ik ook iets afgevallen ben. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 29-01-2023

De uitkeg op de website is echt top.

, 29-01-2023

Ben 65 jaar en doe nog aan krachtsport en ben er wel van overtuigd dat vitaminecompleet mij daar wel bij helpt om het vol te houden.

, 27-01-2023

breed spectrum aan nutriënten, top!

, 24-01-2023

Ik gebruik de multivitaminen al enkele jaren dagelijks. De samenstelling is uitstekend en veeeeel beter dan de bekende merken. Ook is de prijs nog voordeliger dan de rest.

, 20-01-2023

voel me er goed bij!

, 18-01-2023

Wij bestellen al jaren bij Vitaminecompleet en zij worden altijd netjes en snel geleverd.

, 16-01-2023

Wordt keurig en professioneel geleverd.

, 13-01-2023

Sinds ik ze neem voel ik me een stuk fitter. Ik ben chronisch *---- en merk dat sinds ik ze een tijdje gebruik dat het *----- voelen wat af is genomen. Zeer tevreden dus *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 12-01-2023

Helemaal goed.

, 11-01-2023

Met de supplementen voel ik me goed in balans.

, 08-01-2023

Ik ben zeer tevreden over zowel de producten, de verpakking ervan en de snelheid van levering van vitaminecompleet.

, 04-01-2023

Wij gebruiken reeds gedurende enkele jaren de produkten van vitaminecompleet (multivitamine, magnesium en omega 3) Voelen ons daar goed bij !!!

, 02-01-2023

Alles wat je nodig hebt om gezond en fit door het leven te gaan. Prima website en duidelijke bestelprocedure.

, 02-01-2023

De visolie en multivitamine zijn prima. Ook voor een goede prijs. De levering is snel.

, 01-01-2023

Bestel al jaren mijn vitaminepillen bij Vitaminecompleet vanwege de biologisch best opneembare varianten van vitaminen en mineralen.

, 29-12-2022

gewoon goed, valt niet veel meer over te zeggen!

, 28-12-2022

Ik gebruik alle 3 de supplementen en ik moet zeggen dat ik me mentaal een stuk vitaler voel.

, 28-12-2022

Prima product.

, 24-12-2022

Ik kan er niet echt een vinger opleggen, maar mijn gevoel is dat mijn energielevel hoger ligt, dan voor het gebruik van deze vitaminen. Vorig jaar in de winterperiode had ik een soortgelijke ervaring.

, 23-12-2022

In het begin is het wennen (grote tabletten, sterke geur) maar je voelt je er écht wel goed bij na een aantal dagen innemen.

, 23-12-2022

Meer energie en een fris opgewekt humeur.

, 22-12-2022

Bestelling gaat zeer eenvoudig. Op vragen wordt ook snel en duidelijk geantwoord.

, 22-12-2022

Vlotte afhandeling.

, 21-12-2022

Eerst duurde het vrij lang voordat ik het product binnen kwam. Echter had ik er niet bij nagedacht het black friday was. Na contact was het snel geregeld waar mijn pakketje was en kwam het ook een dag later aan.Betreft het product: ik voel me erg goed sinds ik het consistent neem. Ik kan beter sporten en het helpt mij aan de dosis te komen die ik nodig heb (aangezien ik aan het afvallen ben).Na verder inlezen over vitamines zitten er bij sommige producten nog haken en ogen aan. Zo kan de effectiviteit en efficientie verschillen aan de hand van hoe de vitamine is geproduceerd.Na zorgvuldig uitzoeken en bekijken hoe de stoffen zijn geproduceerd bij vitaminecompleet durf ik mijn vertrouwen 100% te leggen bij dit product.Ja het product lijkt aan de prijzige kant. Maar het is voor je eigen gezondheid het geld waard.

, 21-12-2022

Even wennen aan de smaak maar prima weg te slikken. Goede aanvulling op een gezond dieet.

, 21-12-2022

Goed.

, 14-12-2022

Ik ben zeer tevreden met deze producten.

, 14-12-2022

Levering dik voldoende.

, 14-12-2022

Tevreden.

, 04-12-2022

Netjes op tijd in huis. Geen verzendkosten en fijne producten.

, 30-11-2022

Prima, snel geleverd. Goed product in handige verpakking. Zou ook in papieren doosje kunnen, milieu bewuster als dit plastic.

, 25-11-2022

Super! Zowel inhoudelijk als levering.

, 25-11-2022

Voor het slapen gaan neem ik een pil. Ik heb een aantal keren overgeslagen om te zien wat er zou gebeuren. En ja ik merk dat ik echt lekkerder slaap en uitgeruste wakker word. Ik heb ook een doosje aan mijn moeder gegeven en ze zei uit zichzelf dat ze veel lekkerder slaapt!

, 23-11-2022

Al jaren helemaal tevreden.

, 23-11-2022

Naast Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Is de service ook erg goed en vriendelijk.

, 19-11-2022

Prima, duidelijk en vriendelijk contact gehad met medewerkers.

, 18-11-2022

Magnesium bevalt prima.

, 13-11-2022

Voel me goed en vitaal.

, 13-11-2022

Ik heb de daily essentials aangeschaft omdat er goede beoordelingen waren, er veel "ingrediënten" in zitten en mijn Davitamon op waren.Ik kan momenteel, te kort gebruik, niet echt zeggen of ik er baat bij heb. Ik voel me in ieder geval niet minder fit dan voorheen, dus.......

, 09-11-2022