Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft hoge transparantie na

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.4

Zeer complete, goed geformuleerde, goed opneembare, aantrekkelijk geprijsde voedingssupplementen.

, 29-06-2022

Ik heb de drie supplementen gekocht. Ik merk dat ik meer energie heb en lekkerder in mijn vel zit, na 1 week al! Ik ben er heel blij mee en zal dan ook nog lang blijven bestellen.

, 29-06-2022

Al meerdere jaren voor mij nog steeds de beste keus.

, 26-06-2022

Ik ben zeer tevreden over de Omega-3. Ook over de service; goed en snel.

, 26-06-2022

Mijn energie kan terug tot uiting komen in de elementen die mijn lichaam kan uitvoeren. *---- sterk gedaald. Operatie uitgesteld tot zelfs misschien afgelast. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 26-06-2022

Geweldig. Meer dan dat hoef ik niet te zeggen. Ik gebruik alle 3 de vitaminen, Multi, Magnesium en Omega 3.

, 24-06-2022

Beste mix die ik ooit gehad heb. Pillen zijn helaas wel aan grote kant en hebben minder aangename geur. Maar dit is heb je met andere aanbieders ook.

, 24-06-2022

Al een tijdje een abonnement en dat bevalt. Ik denk dat de dosering compleet is. Ook de levering is zoals het hoort. Vooraf krijg je een e-mail zodat je eventueel kent verzetten. Goed gedaan.

, 22-06-2022

Op zich zou ik het 5 sterren kunnen geven maar dan zou ik graag de doosjes anders zien. Ze klemmen vaak en het eruit krijgen gaat niet altijd gladjes. Ik zou het graag in een potje zien. Maar de inhoud blijft het belangrijkste en die is goed!!!

, 17-06-2022

Goed geleevrd.

, 15-06-2022

De multivitamine van Vitaminecompleet bevalt mij uitstekend en ik voel me goed.

, 14-06-2022

Goed snelle levering en past door de brievenbus.

, 14-06-2022

Ik ben al een poosje klant bij Vitamine Compleet. Toen ik eens navraag deed over het gebruik van Magnesium m.b.t. de aandoening Psoriasis, bleek dat er ook kennis paraat is om een goed advies te kunnen geven.

, 13-06-2022

Ik zit lekker in mijn vel door de vitamine van vitaminecompleet.

, 13-06-2022

Prijs kwaliteit verhouding is top! Snelle verzending.

, 12-06-2022

Ik weet niet hoe ik me zou voelen als ik deze supplementen niet zou slikken, maar heb de indruk dat ik voor mijn leeftijd ( ik wordt binnenkort 80 nog heel fit ben.

, 12-06-2022

Makkelijk inneembaar zonder smaak.

, 11-06-2022

Bedrijf is super snel in levering en uitstekende verpakking.

, 11-06-2022

Minder vaak en minder heftig verkouden. Volgens ons zijn het kwaliteit pillen.

, 11-06-2022

Mijn hoop is dat met name de multi vitamines bijdragen aan een beter immuun systeem. Mijn man en ik hebben in de afgelopen 2 jaar gelukkig geen *** gehad en ik al 2 jaar geen *** Wij hebben wel goed opgelet maar zijn niet bang geweest. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.”.

, 30-05-2022

Doet wat het belooft.

, 30-05-2022

Ondertussen ben ik alweer een 3 a 4 jaar trouw gebruiker van de complete set (Multivitamine, Visolie en Magnesium) van VitamineCompleet. Ik ben zeer tevreden over kwaliteit van de supplementen. Er zit een breed scala van vitamine in en deze zijn zo veel mogelijk niet synthetisch en worden dus goed opgenomen door het lichaam. Daarnaast is rekening gehouden met eventueel te veel binnen krijgen van bepaalde vitamine door de dosis van een aantal vitamine onder de 75% van het dagelijks aanbevolen hoeveelheden te houden. Het effect dat het op mij heeft, is dat ik nooit ziek ben. Echt nooit. Ik heb wel eens een hoofdpijntje, maar geen griep of verkoudheid gehad sinds ik dit ben gaan gebruiken. (Ik heb geen *------ Gewoon gezond eten (En heel weinig suiker (Suiker is een killer van de gezondheid).), een aantal keren goed bewegen elke week (voornamelijk cardio.), op gezond gewicht blijven en Vitaminecompleet is wat voor mij perfect werkt. Ik voel me kip lekker mede te danken aan de supplementen van VitamineCompleet. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.”.

, 29-05-2022

Door abonnement altijd voor handen. Gemakkelijk : 3 supplementen/dag Goede klantenservice die echt klaar staat voor de klant.

, 28-05-2022

gebruik de producten al een tiental jaren tot volle tevredenheid.

, 27-05-2022

Al vele jaren gebruik ik de producten van Vitaminecompleet met positieve ervaringen. De multi-vitamine is wel iets stroef om weg te slikken, maar sinds deze nu ankele jaren iets compacter is geworden slikt deze ook beter weg.

, 27-05-2022

Snelle service. Levering door brievenbus is perfect. Supplementen zijn top! Neem ze dagelijks bij het ontbijt. Ga hier zeker mee door!

, 25-05-2022

eigenlijk geen opmerkingen. zoals je het wilt hebben.

, 20-05-2022

door dat ik jullie product gebruik worden mijn nachten beter door dat er een sterke vermindering van krampvorming in mijn benen ed.

, 19-05-2022

Simpelweg beste supplement van nederland. Ik gebruik de multi en magnesium al jaren. En ik voel me veel vitaler erdoor. De wetenschappelijke kennis die dit bedrijf heeft zorgt voor een goed onderbouwde samenstelling. Fijne producten.

, 15-05-2022

Snelle brievenbus levering, top supplement, ik hoop in de toekomst dat er van deze multivitamine ook een lipomosaal variant komt !

, 04-05-2022

Wat een handige dispensers! Goede producten, ik slaap als een roos door de magnesium en heb het idee dat de Omega3 ook aanslaat.

, 04-05-2022

Ik neem deze Multivitamine al een paar jaar, en vind het een mooie ondersteuning, zeker in de afgelopen pandemie tijd.

, 04-05-2022

Nooit klachten. Neem het niet dagelijks maar zeer regelmatig. Prima levering.

, 03-05-2022

Topkwaliteit.

, 01-05-2022

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel leveren.

, 30-04-2022

Sinds ik de tabletten van vitamine compleet slik heb ik genoeg aan één tablet per dag. Geen 12 potjes meer op het aanrecht.

, 24-04-2022

Heel goed!

, 23-04-2022

De supplementen vormen een goede aanvulling op de multivitamine, die dergelijke doses niet zou kunnen bevatten zonder gigantisch te worden.

, 21-04-2022

Geweldige producten, altijd zeer tevreden. Het zijn producten van hoogwaardige kwaliteit en dit merk je!

, 18-04-2022

Ik bestel al ruim 10 jaar bij vitamine compleet en dat bevalt uitstekend. Nooit problemen en snelle levering.

, 13-04-2022

Fijn dat het pakket door de brievenbus kan.

, 13-04-2022

Na paar weken kreeg ik mijn oud nivau van energie terug ,toppy.

, 10-04-2022

Het product is zo goed dat zelfs mijn zoon er van neemt wanneer hij op kort werkbezoek komt vanuit Letland, ook hij apprecieert jullie product! Mijn zoon woont en werkt In Letland en heeft een firma die kookactiviteiten onderneemt voor de verschillende ambassades. Hij heeft tevens een tweede bedrijf dat high-end voedingsproducten vanuit Letland exporteert, dat zeer gewaardeerd wordt in de culinaire wereld. Als hij terug vertrekt naar Letland neemt hij er steeds een dosis van de drie producten mee zodat hij nog enkele dagen kan overbruggen. Daarom heb ik besloten om voor hem een pakketje aan te kopen gezien hij deze in Letland niet kan bestellen. Misschien een opportuniteit om eens te bekijken?

, 08-04-2022

Van medicijnen in het algemeen hoop/verwacht je dat die je beter maken, een pijn verminderen, enz. Dat merk je, dat voel je. Bij vitaminen is dat moeilijker aan te geven. Voel je je beter omdat je ze gebruikt? Om dat te constateren zou je ze eigenlijk een tijd niet moeten gebruiken om zo te ervaren of je je dan slechter gaat voelen. Ik voel me goed, maar komt dat door het gebruik van vitaminecompleet? Geen idee. En dus ga ik er mee door. Misschien onder het mom: baat het niet, het schaadt ook niet. Mijn huisarts vond het in ieder geval een zeer compleet geheel. En bepaald geen flauwe kul.

, 08-04-2022

Ik gebruik al jaren Omega 3 van Vitaminecompleet omdat het relatief goedkoop is bij dit bedrijf met een toch hoogwaardige schoonmaak methode. En ik hoef niet thuis te blijven voor ontvangst, want het kan door de brievenbus.

, 06-04-2022

Snelle bezorging in de brievenbus.

, 04-04-2022

Zuivere supplementen met een fijne ingrediënten die passen bij mijn leefstijl.

, 31-03-2022

altijd snelle levering en goede kwaliteit.

, 23-03-2022

Zeer tevreden.

, 19-03-2022

Alle vitaminen en mineralen met natuurlijke hoge waardes in 1 dagelijkse dosis.

, 16-03-2022

alleen al het gevoel dat het iets aan je gezondheid toevoegd is al reden genoeg.

, 16-03-2022

Ondanks grootte tablet is het makkelijk in te nemen. Tot nu toe zeker geen bijwerkingen, voel mijn prima!

, 11-03-2022

Mijn bestelling is niet binnengekomen, na dit gemeld te hebben is dit super opgelost en heb ik een vervangende bestelling ontvangen.

, 10-03-2022

Merkbaar verschil tussen wel en niet vitamine gebruik.

, 09-03-2022

Snel geleverd.

, 08-03-2022

Goede communicatie en snelle levering.

, 06-03-2022

Snelle levering van een prima product.

, 28-02-2022

Snelle en rondom voelbare verbetering van mentale conditie!

, 25-02-2022

Gemakkelijke wijze van bestelling. Goede communicatie en snelle levering! Top produkt!!!

, 23-02-2022

Gebruik het nog niet zo lang.

, 20-02-2022

Ik ga toch eerst bloed laten prikken of ik echt tekorten heb. Misschien kan ik de vitaminepillen aan een ander overdragen voor een kleine vergoeding.

, 19-02-2022

Naar mijn idee heb ik meer energie.

, 19-02-2022

Ik gebruik de vitamines nu al een paar jaar, bevatten (bijna) alles wat ik dagdagelijks nodig heb en de producten zijn van goede kwaliteit.

, 18-02-2022

geeft me een goed gevoel.

, 17-02-2022

Super.

, 16-02-2022

Vind ik lastig, als je tevens andere zaken aanpast ofveranderingen doorvoert in je leven kan je het niet goed beoordelen.Alles relt mee. Het geven van bonus materiaal in ruil voor info ,is niet mijn dong, maak liever produkten goedkoper.

, 14-02-2022

Prima vitaminen en handig door de brievenbus.

, 14-02-2022

Ik word van elke stap in het afleverproces digitaal op de hoogte gehouden. Het pakketje past door de brievenbus dus ik hoef er niet voor thuis te blijven . Het afrekenen loopt -in mijn geval- automatisch zodat ik dit niet kan vergeten. Kortom: een hoogwaardig product tijdig en zonder omkijken in huis!

, 11-02-2022

Prima, gebruik al jaren.

, 11-02-2022

Site werkt goed en snel, en na het ontvangen van het pakket had ik een vraag per mail gestuurd en hierop kreeg ik snel een uitgebreide reactie! Goede ervaring!

, 06-02-2022

ik gebruik het preventief, kan niet zeggen dat ik me beter voel. Wel een goed gevoel bij.

, 26-01-2022

Goede producten.

, 26-01-2022

Heel goed.

, 25-01-2022

Prettige ervaring met deze vitamine tabletten. In bestel altijd alle 3 de soorten. Voel me fitter en minder moe. Ik ga hier mee door!

, 23-01-2022

Al na 2 weken voelde ik me fitter nadat ik begonnen was met vitamine compleet. Dat was goed voelbaar. Ik was net geopereerd.

, 22-01-2022

dirt supplement is van groot belang. elke dag. je lief vaart er wel bij. en dat merk je.

, 20-01-2022

Ik gebruik al 15 jaar multivitamine , als ik kijk naar de inhoud van vitamine compleet ben ik overtuigd dat het een zo niet de beste multivitamine is , ik zal nooit meer overstappen op n andere multivitamine ,.

, 20-01-2022

Top producten en service, gebruik deze een aantal jaren.

, 19-01-2022

In deze vitaminepil zitten vitamines en mineralen in de juiste dosering. Hierdoor boosten ze de weerstand. Ik voel mij super fit sinds ik deze vitaminepil slik. Ik ben er erg blij mee.

, 19-01-2022

Prima.

, 19-01-2022

goede service.

, 19-01-2022

Ik gebruik dit al heel veel jaren en ik denk dat een goede weerstand heb opgebouwd want ik ben zelden verkouden en ook geen last van de griep. Maar helaas doet het niet veel voor mijn arthrose. Tja: ouderdom!

, 18-01-2022

Goede kwaliteit en snelle levering door de brievenbus.

, 16-01-2022

Nooit klachten.

, 16-01-2022

Het is gewoon een heel goed vitamine’s.

, 14-01-2022

Geen lid meer van Bodytec, ander merk gekocht. Ik miste de magnesium. Dus online besteld.

, 14-01-2022

Het zijn geweldige producten, goede opname door het lichaam, snelle levering en een geweldige service.

, 13-01-2022

Gemakkelijk te bestellen, handige doosjes, snelle service, korrtom prima!

, 08-01-2022

Mijn *------ blijft onder controle. Omdat ik niet elke week vis eet is dit een goede aanvulling. En de prijs is scherp *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 07-01-2022

Snel, makkelijk en klantvriendelijk.

, 01-01-2022

Alles wordt correct geleverd en evt. problemen snel opgelost.

, 01-01-2022

Bestellen prima en goede levering door brievenbus.

, 30-12-2021

Voel me prima en fitter . Hoop dat de omega ook bijdraagt aan mijn “iets te hoog *------- *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 25-12-2021

Ze hebben ook een goede supplement-vergelijking.

, 25-12-2021

Bestel al erg lang bij Vitaminecompleet en ben hier zeer tevreden over.

, 23-12-2021

Betere weerstand van gekregen. Supersnelle levering. Handige verpakking.

, 22-12-2021

Aan deze vitamines en magnesium heb je echt wat aan. Ik voel me fitter en heb zelfs het idee dat het met mijn haren ook beter gaat. Het visoliesupplement heb ik ook gebruikt,maar daar krijg ik oprispingen van. Hopelijk komt er een keer een algenoliesupplement.

, 19-12-2021

Snelle levering en fijne multivitamine met natuurlijke ingrediënten.

, 16-12-2021

Sinds ons voedsel industrieel geprocessed wordt, en dat is al lang zo, is het steeds noodzakelijker de voedingswaarde ervan aan te vullen met de nodige voedingsstoffen waar onze lichamen om vragen en nodig hebben om onze gezondheid te onderhouden, zeker nu. Beter supplement dan Vitaminecompleet bloedt is niet te vinden. Klein en controleerbaar, onder voortdurende medische controle en onderwerp van voortdurende wetenschappelijke research.

, 15-12-2021

Uit eigen onderzoek is gebleken dat de multi de meest complete en op natuurlijke basis samengestelde vitamine is. De ingrediënten worden regelmatig zonder kostenverhogingen uitgebreid. De verzending via de brievenbus met snelle levertijden maakt het voor mij compleet. De combinatie met separaat magnesium en omega 3 zijn een mooi en uitgebalanceerde samenstelling. Een echte aanrader.

, 13-12-2021