Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft hoge transparantie na

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.3

vlotte afhandeling goede suplementen.

, 28-02-2024

Komen afspraken na met snelle levering.

, 26-02-2024

Goede kwaliteit!

, 24-02-2024

Beste multivitamine te koop. Heb een hoop uitgeprobeerd maar bij deze voel ik mij het best. Zit op het moment 4 weken in Thailand en daar komen ze goed van pas. Voel mij erg fit en energiek! Ben normaal gezien heel sceptisch, maar dit is erg goed! Vanaf nu mijn vaste multi.

, 23-02-2024

Ik slik deze multivitamine nu ongeveer een half jaar en ben zeer tevreden. Ten opzichte van andere multivitamines is dit de meest complete multivitamine en een van de best werkenden volgens reviews. Mooie aanvulling op mijn gezonde leefstijl!

, 23-02-2024

Ik bestel sinds 4 jaar bij Vitaminecompleet en ben er vanaf het begin zeer over te spreken. Snelle levering en prima kwaliteit!

, 23-02-2024

Uitvoerig vergeleken met andere multivitamines. Waaronder andere gerenommeerde merken. Multivitamine doet zijn naam eer aan: het meest compleet, met goede balans tussen de verschillende vitamines en mineralen. Ik voel me er al jaren goed bij. Gezien de kwaliteit een hele redelijke prijs en altijd dnel en voordelig bezorgd.

, 21-02-2024

Zeer effectief de vitamine werkt prima voel me fit en gezond.

, 20-02-2024

Snelle levering via je brievenbus, dus ideaal en met weinig verpakking. Klein nadeel is dat de sluiting van de verpakking een tikkeltje onhandig is, en dat de ingrediënten als één lange, aangesloten lijst met heel kleine lettertjes op de verpakking staan, wat het enorm tijdrovend en onpraktisch (vergrootglas nodig) maakt om er iets in terug te vinden, vandaar net geen volle 5 sterren.

, 18-02-2024

Ik gebruik deze supplementen al jaren. Goede kwaliteit ingrediënten en erg compleet. Daarnaast een prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 16-02-2024

Mooie capsules en kennelijk vol met visolie. Want die smaak proef ik toch duidelijk. Resultaat is nog niet duidelijk want ik ben net begonnen.

, 16-02-2024

goede werking en makkelijk in te nemen.

, 14-02-2024

Ik ga weer bestellen, het bevalt nog altijd goed.

, 12-02-2024

De multivitamine van Vitaminecompleet is zeer zorgvuldig samengesteld met effectieve hoge doseringen, goed in het bloed opneembare actieve verbindingen, en een uitgebreide selectie aan vitamine, mineralen, kruiden en anti-oxidanten. De tablet is makkelijk in te nemen. De klantenservice is prettig en deskundig, de verzending is snel, en de supplementen passen door de brievenbus.

, 11-02-2024

Gebruik het nu al een aantal weken, voel me een stuk beter, energieker. Goed product!

, 11-02-2024

Mijn ervaring helpt goed voor mijn onrustige benen.Snel bezorgd.

, 10-02-2024

Mijn dochter en ik gebruiken het voor het slapengaan. Door de overgang sliep ik slecht maar nu met deze magnesium slaap ik erg goed. Mijn dochter had zelfs slaaptabletten via de huisarts. Die heeft ze nu ook niet meer nodig.

, 10-02-2024

Uitstekende supplementen. Wel af en toe een nasmaak, maar dat valt wel mee.

, 09-02-2024

Deze vitamines zijn goed gecontroleerd, zuiver zonder poespas die niet nodig is. Gemakkelijk in te nemen. Ik wil geen andere meer.

, 09-02-2024

Product zoals omschreven. Prima verpakking en voor zover ik kan zeggen ook goede werking.

, 09-02-2024

Prima multivitamine, met de meest essentiële stoffen in het preparaat!

, 07-02-2024

goed qualitijiy.

, 07-02-2024

Ik gebruik Vitaminecompleet al meer dan 20 jaar. Ik ben 77 jaar en ben zeer zelden ziek en ik voel me erg goed. Ik kan het iedereen aanraden. Groet, Truus den Ouden.

, 03-02-2024

Brievenbuspost vind ik leuk.

, 30-01-2024

Communicatie en informatie rondom de levering van mijn bestelling is optimaal. Brievenbuspakket ideaal.

, 30-01-2024

Vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is Vitaminecompleet mijn go to voor de essentiële supplementen. Levering is zeer betrouwbaar en snel.

, 27-01-2024

Kwalitatief goed spul.

, 26-01-2024

Goed product, goede voorwaarden.

, 25-01-2024

Altijd reactie. Prima en snel bestelsysteem. Goede informatie, duidelijke communicatie en snelle levering.

, 21-01-2024

altijd supersnel geleverd, wat fijn is omdat ik vaak op het laatste moment ontdek dat ik nieuw nodig heb. Heel fijn dat je er maar één per dag van hoeft te nemen en toch alles binnenkrijgt. Uitstekende producten voor een zeer betaalbare prijs.

, 17-01-2024

Prima supplementen goed op elkaar afgestemd.

, 13-01-2024

Ik sport veel en eet redelijk gezond maar ik heb de supplementen toch nodig. Ik gebruik ze alle drie, vitamine, magnesium en omega3. Natuurlijk werk ik thuis uitgelachen, maar nu nemen ze het ook en merken het verschil.

, 11-01-2024

Gebruik de producten van Vitaminecompleet al jaren. Zeer tevreden, hoge kwaliteit naar mijn mening voor faire prijs. Er zit een betrokken team achter dit bedrijf en dat merk je.

, 10-01-2024

Goede vitaminepillen, merkbaar resultaat.

, 09-01-2024

Heel eenvoudig, alle vitamines in 1 pilletje.

, 08-01-2024

Weer de multi besteld...erg goed product.

, 07-01-2024

De vitaminen zijn top en de levering is uitstekend.

, 06-01-2024

Beste samenstelling/ingrediënten.

, 28-12-2023

Een week geleden ben ik 75 jaar oud geworden en ik voel mij nog altijd heel goed en gezond. Ik weet het natuurlijk niet voor 100% zeker maar ik heb toch wel een sterk gevoel dat de vitaminecompleet-supplementen mij goed hebben geholpen om zonder gezondheidsklachten te blijven. Ik gebruik ze al heel lang, vanaf de beginjaren van Vitaminecompleet en ik ga er zeker mee door.

, 27-12-2023

I liked how easy it was delivered through the mailbox and that it comes with 90 tablets for 3 months worth. I would order again.

, 24-12-2023

Snel en eenvoudig te bestellen, en zonder zorgen snel in huis.

, 20-12-2023

Komen altijd hun verplichtingen na.

, 17-12-2023

Elke dag slik ik Omega, Vitamine en Magnesium. Voel me lekker hierdoor.

, 15-12-2023

Heel tevreden ben ik over de supplementen die ik al jarenlang gebruik en ook blijf gebruiken. Het bestellen ervan is gemakkelijk via de overzichtelijke site en de verzending per brievenbuspost vind ik fijn.

, 14-12-2023

Zeer bereikbaar en goede communicatie.

, 13-12-2023

Door het abonnement, welke door de brievenbus past, en de combi van multivitaminen, magnesium en omega3 heb ik alle ingrediënten in huis als aanvulling op mijn voeding voor een gezond leven. Het aantal en de hoeveelheid in procenten ADH van de ingrediënten in de multivitaminen zijn zeer compleet, in balans en goed.

, 13-12-2023

Elke morgen een tablet innemen. Voel mij de hele dag fit.

, 13-12-2023

Altijd vooraf een berichtje en vervolgens op tijd pakketje in brievenbus.

, 04-12-2023

De combinatie van magnesium en omega-3 zorgt dat ik goed in mijn herstel na sporten zit en rust in mijn hoofd heb.

, 27-11-2023

Up to date samenstelling.

, 20-11-2023

De pillen zijn een goed formaat. alleen de reden dat ik ze 4 sterren geef is omdat ze naar hondenbrokken ruiken, waardoor het ook lichtjes smaakt naar hondenbrokken.

, 15-11-2023

Pakket werd volgende dag in de brievenbus geleverd. De capcules zijn erg goed geprijsd, zijn relatief sterk (zeker voor de prijs) en kennen geen sterke visgeur.

, 15-11-2023

Gebruik dit al jaren naar tevredenheid!!

, 15-11-2023

Heb meer energie!!

, 10-11-2023

Bestellen, levering en producten gewoon goed.

, 10-11-2023

Oké!

, 09-11-2023

Vanwege vaak kramp in de kuiten, de magnesiumtableyten genomen en al vanaf dag en nacht 2 geen kramp meet gehad.

, 09-11-2023

Voel mij een verbeterd mens en zit lekkerder in mijn vel.

, 09-11-2023

Een multivitamine waarbij de samenstelling overeenkomt met de hoeveelheden vitaminen en mineralen zoals is beschreven in het gouden boekje voor de gezondheid van Dr. Gert Schuitemaker.

, 08-11-2023

Plezierige en betrouwbare leverancier.

, 02-11-2023

Ik gebruik al jaren de multi van vitaminecompleet. Naast alle belangrijke vitaminen en mineralen zitten er ook natuurlijke extracten in, wat de naam eer aan doet: een complete aanvulling op je voeding. En dat voor een redelijke prijs.

, 01-11-2023

al jaren bestel ik hier mijn multivitamen en tot op heden nog steeds erg tevreden over deze vitaminen. het bestel- en bezorgproces verloopt ook nog steeds naar wens.

, 01-11-2023

Nooit problemen met bestellen, de website is duidelijk en makkelijk in gebruik en snelle correcte leveringen.

, 29-10-2023

Snelle levering.

, 28-10-2023

Het interessantst vind ik de vergelijkingen met andere multi's.

, 27-10-2023

Ochtendritueel: wassen, aankleden, ontbijten, vitaminemaaktdedagcompleet.

, 25-10-2023

Tot dusver alleen maar goede ervaringen over de producten van Vitaminecompleet. Ik heb meer energie door het gebruik van de multivitamines.

, 24-10-2023

De vitamines zitten in een fijn dun verpakking, handig in kast. Wij zijn tevreden met alle drie de vitamines-supplementen.

, 22-10-2023

Al ruim 7 jaar maak ik gebruik van de vitaminecompleet pakketten. * Magnesium * Multivitamine * Omega-3 visolie Ik ben toen overgestapt van een andere grote leverancier omdat die iets miste in hun totaal pakket. ( eerlijk gezegd zolang geleden dat ik het niet meer weer) Maar sindsdien ben ik trouwen gebruiker van Vitaminecompleet. Ik heb een maagverkleining ondergaan en het aanvullen van mijn vitamine is erg belangrijk. Ook ben ik diabeet en word dus 1x in de 3 maanden gecontroleerd. Uit de bloedwaardes blijkt dat ik altijd goed in mijn vitamines zit. Wat in mijn ogen het bewijs is dat deze pakketten van Vitaminecompleet goed hun werk doen. Ook tijdens corona, toen bleek dat vitamine D beter hielp bij Corona hebben jullie zelfs adequaat gelijk de dosis in jullie vitamine aangepast. Dus dat toont ook aan dat jullie goed bezig zijn. Dus ik kan jullie zeker aanbevelen.

, 19-10-2023

De samenstelling is goed. Precies wat ik nodig heb.

, 17-10-2023

Heb het idee dat mijn weerstand erdoor verbetert.

, 11-10-2023

Fijne supplementen, weet nog niet zeker of ze heel erg aanslaan omdat ik ze nog geen maand gebruik. Vind de verpakkingen erg leuk staan in huis, sluiting zou wel wat handiger mogen. Ideaal dat ze door de brievenbus passen. Tot slot: 2 gezinsleden hebben erg veel moeite met grote pillen doorslikken en maken er dus geen gebruik van. Zou toch makkelijker zijn als je twee kleine, in plaats van een grote pil kon slikken.

, 11-10-2023

positief.

, 06-10-2023

de medicatie voldoet voor mij.

, 06-10-2023

Kan er nog niet veel over zeggen na twee weken. Hoop meer energie te krijgen maar ik heb veel zorgen die ook veel energie kosten. Dus mijn mening is niet echt betrouwbaar.

, 04-10-2023

Ik voel me prima met deze supplementen.

, 02-10-2023

Ik gebruik de omega-3, multivitamine en magnesium van vitaminecompleet elke ochtend en voel me daardoor veel fitter op de dag en kom de dag een stuk beter door.

, 29-09-2023

wij gebruiken deze vitamines al enige jaren en zijn er heel te vreden over. Ook over de snelle levering.

, 22-09-2023

Ik heb onlangs het magnesiumsupplement van Vitaminecompleet geprobeerd en ik ben vrij tevreden met de resultaten.

, 22-09-2023

Uitstekend product voor een alleszins redelijke prijs. De service, levering, betaling, communicatie en adequate beantwoording van vragen verlopen soepel. Fijn product waarvan ik hoop om het nog in lengte van jaren te kunnen gebruiken.

, 22-09-2023

Heel tevreden mee.

, 20-09-2023

Ik ben al 12 jaar trouwe klant en ik heb nog nooit een probleem ondervonden. Prijs kwaliteit is de beste van de markt, er is geen concurrentie voor wat ze aanbieden. Veel succes met jouw vitamine avontuur!

, 10-09-2023

Duidelijke site en vlotte levering.

, 08-09-2023

Ik heb terug meer energie dankzij de multivitamine . Magnesium en omega 3 neem ik ook in om de waardes te onderhouden. Top product!

, 02-09-2023

Ik merk veel verschil in het wel of niet gebruiken van vitamine compleet.

, 01-09-2023

Vitamine compleet is een uitstekend bedrijf met goede producten. Gebruik het nu ruim een jaar non stop. Ik denk dat het me een zetje in de goede richting geeft waarneer ik door een drukke of mindere dag net niet alles uit me voeding kan halen. Weliswaar wat duurder, maja als het om je gezondheid gaat zeker waard. Goede ingrediënten die beter worden opgenomen dan andere merken.

, 31-08-2023

De multivitamine en de Omega3 die ik gebruik bevallen goed. Ik was al fit toen ik besloot om deze subs te gaan gebruiken dus merk geen daadwerkelijk verschil maar uitgaande van de tests die gedaan zijn lijken deze producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Verpakking is top!

, 27-08-2023

Goede service en klantgerichtheid.

, 27-08-2023

Ik slik de magnesium van vitamine compleet elke avond voor het slapengaan en het helpt mij om beter te kunnen in en doorslapen. Ook fijn dat er vitamine D en C aan toegevoegd zijn. Ik ben zeer tevreden.

, 26-08-2023

zoals hierboven.

, 26-08-2023

Alles in een brievenbus pakket.

, 19-08-2023

Snel geleverd in een inventieve verpakking. Vitamines van hoge kwaliteit, alle pillen mooi glad en gaaf. Waar voor je geld.

, 18-08-2023

Compleet en goed.

, 17-08-2023

Nooit geen problemen gehad met bestellen van de producten. Ook een abbonement gaat goed. Laatst deze wel laten stopzetten omdat ik nog genoeg voorrraad heb de komende maanden. Vergeet nog wel eens om de pillen te slikken op een dag.

, 17-08-2023

Mooi samengesteld product met goede ingrediënten. Is de dagelijkse routine.

, 16-08-2023

Zelfs wanneer het bij de post mis gaat lossen ze dit direct op, bedankt daarvoor.

, 16-08-2023

Fijne vitamines, goede kwaliteit.

, 09-08-2023

Ik voel me sinds het gebruik van de multivitamine, magnesium en de omega-3 gezonder sterker en vitaler. Mijn mind en body zijn meer in balans en dit heeft een grote positieve uitwerking op mijn dagelijks leven :).

, 09-08-2023

Ik ben een 3 tal maanden geleden volledig gestopt met alcohol te drinken en was op momenten tijdelijk zeer moe,waarschijnlijk door de ontwenningsverschijnselen hiervan of een tekort aan vitaminen.Daarom heb ik een kleine maand geleden Vitaminecompleet besteld en ook direkt begonnen met deze in te nemen.Nu momenteel voel ik mij toch beter en stilletjes aan minder vermoeid.Ik zal waarschijnlijk deze vitaminen terug gaan bij bestellen.Mvg,Patrick.

, 09-08-2023

Ik ben al jaren een zéér tevreden klant van Vitaminecompleet. Alles wat je nodig hebt in enkele supplementen die stipt in de bus vallen en prompt antwoord op vragen. Heb ik een keertje een ruime voorraad (mijn gezin neemt dezelfde supplementen maar is niet steeds volledig aanwezig) dan is een levering overslaan geen probleem. Ik ben, kortom, fan.

, 05-08-2023