Klantbeoordelingen

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar Kiyoh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.


Reviews

9.4

Ingredienten van topkwaliteit, transparantie en geweldige support bij eventuele vragen...aanbevolen!!

, 16-10-2021

Gebruik de multi al langere tijd en bevalt goed. Goede kwaliteit.

, 13-10-2021

Heeft me geholpen met energie levels, door onbalans.

, 08-10-2021

Prettig bestellen, snelle levering, goede prijs.

, 07-10-2021

Goede vitamines in een tablet,zo in de brievenbus. Snel geleverd en je hoeft er niet voor thuis te blijven of de buren lastig te vallen. Het doosje kan gewoon door de brievenbus. Zo zijn de verzendkosten ook nog eens €5 goedkoper €2,95 ipv €7,95 omdat het een briefpost pakketje is.

, 01-10-2021

Prettige website, waarbij een goede vergelijking mogelijk is met concurrerende producten. De aanpassing van de dosering van ingrediénten aan moderne inzichten maakt een goede indruk.

, 29-09-2021

een compleet pakket met duidelijke inhoudelijke uitleg en fijn dat bij de multivitamine de vitamine D3 gratis opgehoogd is!

, 28-09-2021

Ik ben een erg fanatieke fietser, dus extra Mg is een welkome aanvulling. Bij Vitaminecompleet heb je een topproduct voor ern scherpe prijs.

, 22-09-2021

Door een half uur voor het slapen gaan Magnesium te slikken, val je in een veel diepere slaap. Ook als je 's nachts wakker wordt, voel je dat je heel makkelijk weer verder gaat slapen. Echt een aanwinst.

, 20-09-2021

Goed geleverd Helaas was de levertijd wat langer. Dat kan geheel aan PostNL destijds gelegen hebben. Wat irritant is de vele reclame mails. Link unsubscribe werkt niet. Account opzeggen is ook geen knop voor als je ingelogd bent.

, 15-09-2021

Ik merk dat ik meer energie heb sinds ik begonnen ben met Vitaminecompleet.

, 15-09-2021

Doordat het voor mij niet mogelijk is om alle dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen uit mijn voeding te halen ben ik eens goed gaan googelen op een goede multi vitamine. Ik heb er veel met elkaar vergeleken, en vitaminecompleet kwam er voor mij als beste uit. Ik gebruik het nu bijna een jaar en na uitgebreid bloedonderzoek is gebleken dat alles wat ik nodig heb perfect aanwezig is in mijn lichaam. Ik heb meer energie, sterkere nagels, voller haar en voel me er goed bij. Aanrader!

, 09-09-2021

Zeer hoge kwaliteit Voor een mooie prijs! De klantenservice is ook erg behulpzaam.

, 08-09-2021

Al jaren gebruik ik de producten van Vitaminecompleet en ben er zeer tevreden over. Ik vind het echt een aanrader.

, 06-09-2021

meer rust in mijn lichaam waar ik dankbaar voor ben !

, 02-09-2021

Erg fijn om iedere dag op dezelfde momenten de supplementen in te nemen. Als het eenmaal in je dagelijkse routine zit, vergeet je de pillen niet meer in te nemen en blijf je profiteren van de voordelen ervan.

, 31-08-2021

Buitengewoon informatieve website en en correcte en snelle levering met zelfs een persoonlijke opvolging via mail.

, 26-08-2021

Vlotte leveringen en de afgelopen jaren bijna geen spierkrampen meer.

, 25-08-2021

Al jaren bestel ik bij vitaminecompleet en kan altijd op ze rekenen. Uitstekende website, Goede afhandeling en bezorging.

, 22-08-2021

Prettig ruikende multi vitamine die werkelijk "compleet" is gezien de kwantiteit/kwaliteit van ingrediënten.

, 21-08-2021

Al na een aantal dagen begon ik me energieker te voelen. Ook qua prijs kwaliteit verhouding een zeer goede keuze.

, 21-08-2021

Ga ik naar de winkel, haal ik zelf wat waar uit de schappen, loop naar de kassa en reken netjes af. Snel, simpel en vanzelfsprekend. Kopen bij Vitaminecompleet gaat eigenlijk op dezelfde wijze, op één ding na. Eerst betalen en dan maar afwachten of je het binnenkrijgt. (Er wou wat mij betreft een zware straf moeten staan op wel betalen en niet leveren, bijvoorbeeld een verkoopverbod op internet voor een week of zes o.i.d.) Maar goed, Vitaminecompleet is zoals het hoort: betrouwbaar. En rap. Eigenlijk dood normaal.

, 17-08-2021

Snelle service Goed product Klantvriendelijk Prettige verpakking.

, 12-08-2021

De drie-eenheid - magnesium, vitamines en omega - werkt goed samen als een pijler t.b.v. mijn (h)eerlijke hedonische en eudaimonische vitaliteit. Denk ik.

, 11-08-2021

Prima producten en goede.service.

, 11-08-2021

Zeer makkelijk in te nemen. Snel geleverd. Scherpe prijs.

, 28-07-2021

Goede, natuurlijke producten en goede service.

, 28-07-2021

Prima tablet.

, 25-07-2021

snelle levering, goede prijs, uitstekend product.

, 25-07-2021

Perfecte combinatie en service, ik slaap beter, hoera.

, 21-07-2021

Fijne snelle levering, past altijd in brievenbus.

, 15-07-2021

positief.

, 12-07-2021

..

, 08-07-2021

Weinig ziek en ik voel me krachtig en vitaal.

, 07-07-2021

Zeer goede ervaring!

, 06-07-2021

Na jarenlang gebruik van de producten van Vitaminecompleet nog steeds super tevreden over de prima producten.

, 04-07-2021

Ik voel mij er prima bij. Ben de ------* periode gelukkig goed doorgekomen *deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 03-07-2021

De multivitamine die ik gebruik is -zoals de naamgeving al suggereert- compleet. De samenstelling is goed gedoceerd en in balans. De service is uitstekend, zowel bij vragen over het product als de leverantie.

, 02-07-2021

Zeer uitgebreide informatie op de website en als je contact opneemt krijg je zeer snel antwoord.

, 17-06-2021

Snelle levering, handige verpakking en geschikte supplementen. Alleen in de multi zit voor mij persoonlijk teveel B vitamine.

, 11-06-2021

VC vitaminen en supplementen hielpen me veilig de C---dtijd door.

, 09-06-2021

Niet de goedkoopste, wel biologisch en goed opneembaar, zie vergelijking met Vitals, mijn eerdere keus. Levering brievenbus, handige verpakking.

, 04-06-2021

Overzichtelijke website, alles duidelijk omschreven.

, 02-06-2021

Vitaminecompleet is een mooie aanvulling op een gezonde levensstijl. Met name de duidelijke en eerlijke onderbouwing op de website met veel informatie over wat er allemaal in het supplement zit, maakt dit voor mij de Nr. 1.

, 30-05-2021

De multivitamine is een goed op werkzaamheid onderzochte en effectieve combinatie. Met tussenpozen gebruik ik de multivitamine al jarenlang en na de onderbreking kom ik er steeds op terug omdat ik me er goed bij voel en het vertrouwen heb dat ik als 70-plusser een heel goede basis aan belangrijke stofjes binnen krijg. De samenstelling is laatst ook nog weer naar nieuwe inzichten aangepast. De makkelijke verpakking die door de brievenbus past vind ik ook een plus. Ik ga er mee door.

, 29-05-2021

Kijk, ik ben geen wetenschapper en ik kan niets meten of zo. Ik kan alleen maar op mijn gevoel af gaan. En mijn gevoel zegt me dat ik door moet gaan met deze supplementen te slikken. Wat ik gemerkt heb van de Omega-3 capsules is dat ik totaal geen last heb van oprispingen, wat bij mijn vorige leverancier beduidend anders was.

, 27-05-2021

Na vele dure vitamines te hebben geprobeerd uiteindelijk deze webshop gevonden ! Vitamines lijken zeker goed te werken.

, 27-05-2021

Ik gebruik Vitaminecompleet al jaren en ik voel mij er goed bij. Het totale pakket door de brievenbus en je hebt voor 3 maanden in huis. Ik raad het een ieder aan.

, 26-05-2021

Al jaar en dag klant na dat ik goed onderzocht had wat deze supplementen bevatten, deze slagen met vlag en wimpel! Er is geen betere op de markt, en zeker niet voor deze prijs! Chapeau!

, 22-05-2021

Perfect.

, 22-05-2021

Goed product.

, 19-05-2021

Goed.

, 19-05-2021

Duidelijke informatie. Ik voel me er goed bij.

, 17-05-2021

Vlotte afhandeling van bestelling.

, 14-05-2021

Ik ben zeer te spreken over de samenstelling van de supplementen (welke verbindingen zijn gebruikt, de dosering, de uitgebreidheid van ingredienten). Daarnaast reagert Vitaminecompleet snel op je e-mail met veel achtergrondinformatie en kennis van zaken. De producten worden snel geleverd, gewoon via de brievenbus.

, 14-05-2021

Flexibel vanwege het feit dat van tevoren de levering wordt aangekondigd. Die kun je, mocht je dat willen, verschuiven. Accuraat omdat de levering op de afgesproken dag plaatsvindt.

, 13-05-2021

Makkelijk te bestellen, snel in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 06-05-2021

Hele goede vitamine suplementen en gebruik het zelf alweer meer dan een jaar naar volle tevredenheid. TOP!

, 30-04-2021

Tevreden.

, 26-04-2021

Ik voel mij beter en heb minder last van verkoudheid.

, 14-04-2021

Zoals bovenstaande en goede levering.

, 07-04-2021

Ook na af en toe opnieuw vergelijken blijf ik bij Vitaminecompleet.

, 05-04-2021

Ben al heel lang klant bij vitaminecompleet, bevalt prima en vind het ook superhandig dat je voor de bezorging niet thuis hoeft te blijven omdat het pakje in de brievenbus kan.

, 03-04-2021

Voor de kenners van wat er echt op de markt is op het gebied van de ontelbare multivitamine supplementen is deze van -vitaminecompleet- gewoonweg King, hands down. De andere brands oud én nieuw doen allemaal onder voor dit superieure product op alle mogelijke gebieden. Well done!

, 02-04-2021

Veelzijdig supplement tegen spierkramp. .

, 26-03-2021

De informatie op de website is volledig en de informatie zeer uitgebreid.

, 19-03-2021

Super vitamines uitstekende grondstoffen en absoluut in balans.

, 14-03-2021

Vitaminecompleet is de multivitamine met de meest natuurlijke ingredienten ( deze worden beter opgenomen door het lichaam dan chemische ingredienten). Ik gebruik de multivitamine dagelijks al meerdere jaren. De perfecte aanvulling op een gezond leven.

, 12-03-2021

Bestelling wordt heel vlug verwerkt. Verzending gebeurt snel en efficiënt.

, 10-03-2021

Ben zeer tevreden met dit volwaardige product. Kan niet zonder!

, 07-03-2021

Over de samenstelling van de Multivitamine is goed nagedacht en de documentatie op de website is overzichtelijk waarbij je kunt vergelijken met andere preparaten. De levering via de brievenbus werkt prima en heel vlot.

, 06-03-2021

Het is niet mogelijk om te zeggen dat ik me beter voel. Ik vertrouw erop dat het een bijdrage is aan mijn gezondheid.

, 05-03-2021

Fijn dat de website veel informatie geeft over de ingrediënten.

, 03-03-2021

Erg compleet en kwalitatief top product. Wordt ook aangepast aan de laatste inzichten.

, 28-02-2021

Zuivere supplementen, prima service!

, 27-02-2021

goed spul.

, 27-02-2021

Eerlijk & goed product.

, 24-02-2021

Jarenlang gebruik van Vitaminecompleet heeft bijgedragen aan een zeer goede gezondheid. De regelmatige aanpassingen aan de receptuur heb ik steeds gezien als blijken van het actief bijblijven op het gebied van wetenschappelijke ontwikkelingen. De paar keer dat ik een informatieve vraag stelde, kreeg ik steeds prompt en uitgebreid antwoord. Ik ben een zeer tevreden klant van Vitaminecompleet.

, 24-02-2021

Na enkele maanden gebruik merk ik veel meer energie.

, 20-02-2021

Ik ben zeer tevreden over Vitaminecompleet, het is ideaal dat ze via de post worden opgestuurd en de prijs/kwaliteit verhouding is top.

, 19-02-2021

Ik voel mij fitter en actiever dan vroeger.

, 18-02-2021

Het product is redelijk goedkoop ten opzichte van andere bedrijven. De levering is snel en past door de brievenbus.

, 14-02-2021

Vanaf moment van bestellen is Vitaminecompleet een succes. De dag erna al bezorgd. Slimme verpakking ( brievenbus, handige doosjes ). Kwaliteit van de supplementen staat voortdurend onder controle en wordt periodiek aangepast, wat weloverwogen gebeurt. Daarnaast heeft men de prijs al lange tijd nauwelijks verhoogd. Dat alleen al is een prestatie van formaat. Een steeds betere prijs/kwaliteitsverhouding dus. En dat in deze barre tijden. De makers blijven trouw aan hun oorspronkelijke uitgangspunten: zo goed mogelijke aanvulling van voedingswaarde tegen n betaalbare prijs. Geweldig!

, 12-02-2021

Prima service, snelle levering, goede informatie. Top !

, 10-02-2021

Prima aanvulling op de dagelijkse vitamine behoefte. Fijn dat het door de brievenbus past!

, 10-02-2021

Zijn fijne vitamines, met alles erin wat je nodig hebt levering is ook snel.

, 04-02-2021

Gebruik het al een aantal jaren naar tevredenheid.

, 02-02-2021

Heb veel baat bij de supplementen ,merk dat ik veel fitter ben.

, 28-01-2021

Enkele dagen na de start van Vitaminecompleet multivitamine merkte ik op, dat mijn lichaam rustiger reageerde. Een bepaalde tremor die ik voordien had was weg. Een tweede ding was het feit dat ik 's nachts koude voeten kreeg. Nu moet men weten, dat ik 's winters nog onder een zomerdekbed sliep vanwege de hitte die mijn lichaam produceerde. Tevens had ik last van hoge bloeddruk (ong. 105 - 140). De ochtend erna mijn traditionele bloeddrukmeting. Deze was op het laatst 85-128. Zeer gelukkig met de multivitamine en hopen dat de bloeddruk laag blijft!

, 28-01-2021

Goed.

, 28-01-2021

Sinds we de vitaminen gebruiken hebben we het gevoel dat we minder snel ziek zijn. Product wordt continu aangepast. Laatste keer weer besteld en toen was vitamine D aangepast ivm onderzoeken. Erg fijn dat hier zo op ingespeeld wordt. Ook erg fijn dat de levering door de brievenbus kan, je hoeft dan niet voor het pakketje thuis te blijven. Daarnaast is de levering ook altijd erg vlot. Nog geen gebruik gemaakt van de abonnement service, wellicht dat we dat in de toekomst wel gaan doen.

, 27-01-2021

top service.

, 27-01-2021

Heel blij met deze natuurlijke vitamines.

, 27-01-2021

Ik slik al jaren de multivitamine en heb daarnaast niets extra's nodig. De naam "compleet" is hier zeer zeker aan de orde.

, 21-01-2021

Was ruim een jaar gestopt met de supplementen maar sinds ik een aantal maanden geleden weer begonnen ben met de multivitaminen, magnesium en visolie voel ik me duidelijk beter. Minder last van overgangskwaaltjes, geen pijn in spieren, gezondere huid en haren, mentaal rustiger en stabieler.

, 15-01-2021

Ik gebruik deze supplementen reeds enkele jaren en ben zeer tevreden.

, 14-01-2021

M.

, 09-01-2021

nooit meer griep gehad sinds vitaminecompleet... altijd op tijd slechts 1 keer wat vertraging.

, 08-01-2021

Via brievenbuspost de juiste vitamines tegen een schappelijke prijs.

, 06-01-2021

Los van een goede service ben ik zeer tevreden met de diverse supplementen. tot op heden geen last meer gehad van mijn koortslip, en ik ben ook niet meer ziek geweest (griep, verkouden, wat dan ook). Dus ik ben een zeer contente gebruiker.

, 04-01-2021