Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Actueel: Multivitamine is weer leverbaar.

Multivitaminen vergelijken

Multivitamines vergelijken in één oogopslag

Veeg in de tabel opzij voor meer merken
MerkVitaminecompleetSolgarVitalsOrthicaBioticsPlantinaCentrumSupradynFlinndalDavitamon
MultivitamineOmniumElke DagMulti4allMulti PlusMultivitamineMultivitamineForteMultiCompleet
multivitaminen vergelijkenvergelijk solgar omniumvergelijk vitals elke dagvergelijk orthica multi4allvergelijk biotics multi plusvergelijk plantina multivitaminevergelijk centrum adultvergelijk supradyn complex fortevergelijk flinndal multivergelijk davitamon compleet
Aantal (vitamines + mineralen) + extras38 + 1624 + 1329 + 723 + 1430 + 529 + 327 + 123 + 022 + 021 + 0
Bevat Astaxanthine
Bevat K2 als MK7 uit natto
Alle 8 natuurlijke vitamines E
Organische mineraalverbindingen
Vitamine A en ijzer lager dan ADH
Opname-mix oa gember, artisjok
Jodium uit kelp-zeewier
Anti-oxidanten uit vruchtextracten
Anti-oxidanten uit bloemextracten
Bevat zee-algextracten
Bevat R+ alfa-liponzuur
Gratis door de brievenbus?
€ per maand incl verzendkosten€13,32€31,32€16,65€12,38€12,22€16,65€5,99€7,92€6,81€6,51

Vitaminecompleet multivitamine

Multivitamines vergelijken zonder loep

welke multivitamine kiezen 

Wilt u ook de meest natuurlijke, betaalbare en complete multivitamine?

Welke Multivitamine is uw favoriet? Wie levert:

 • Meeste ingrediënten per tablet
 • Meeste varianten aan vitaminen, mineralen en spoorelementen
 • Meeste natuurlijke grondstoffen en extra’s
 • Meeste op actief ingrediënt gestandaardiseerde extracten*
 • Beste prijs-kwaliteit
 • Meeste waar voor uw geld
 • Comfortabel door de brievenbus

Vergelijk één op één met Vitaminecompleet

Veeg in de tabel opzij voor meer merken
VitaminecompleetSolgarVitalsOrthicaBioticsPlantinaCentrumSupradynFlinndalDavitamon
MultivitamineOmniumElke DagMulti4allMulti PlusMultivitamineMultivitamineForteMultiCompleet
multivitaminen vergelijkenvergelijk solgar omniumvergelijk vitals elke dagvergelijk orthica multi4allvergelijk biotics multi plusvergelijk plantina multivitaminevergelijk centrum adultvergelijk supradyn complex fortevergelijk flinndal multivergelijk davitamon compleet
Vergelijk met VergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijk

Bekende multivitaminen eenvoudig vergelijken

Multivitamines zijn de meest verkochte supplementen. Het aanbod is echter overweldigend en de keuze voor het schap van de drogist verdraaid moeilijk.

Vitaminecompleet maakt het vergelijken duidelijk en daarom het kiezen makkelijk. Vergelijk op kwaliteit en prijs en kies zelf de beste multivitaminen. U zou natuurlijk, op prijs alleen, voor de allergoedkoopste multi kunnen kiezen, maar u wilt voor dat kleine beetje extra al die geconcentreerde superfood extracten en exclusieve extra’s ter waarde van meer dan € 100,- toch niet mislopen?

De Multivitamine van Vitaminecompleet mag binnen elk EU land meer dan 120 goedgekeurde gezondheidsclaims voeren! Deze claims zijn door de EFSA (European Food and Safety Authority) als wetenschappelijk bewezen geaccrediteerd voor de Multi van Vitaminecompleet.

Kies het merk dat je wil vergelijken en Vitaminecompleet zet alles netjes op een rijtje voor je

Bekende merken in één oogopslag vergeleken op prijs-kwaliteit

Legenda

 • aantal vitamines op minimaal 75% ADH gedoseerd
 • aantal verschillende vitamine-varianten
 • aantal organisch gebonden mineralen op minimaal 30% ADH gedoseerd
 • aantal verschillende mineraal-varianten
 • aantal geconcentreerde plantextracten
 • aantal andere extra’s
 • prijs omgerekend naar maandbedrag

Bekende merken multivitamine in één oogopslag vergeleken op prijs per maand*

Beweeg uw cursor over de grafiek-staafjes om de maandprijzen van andere merken Multivitaminen zichtbaar te maken.

grafiek

Zijn deze multivitamine vergelijkingen eerlijk?

De beste Multivitamines vergelijken wás altijd een lastige klus. Daarom heeft Vitaminecompleet zorgvuldig alle informatie van alle grote merken helder, en transparant voor u op een rijtje gezet:

 • feitelijk: we gebruiken recente data rechtstreeks van de leveranciers
 • overzichtelijk: alle informatie duidelijk naast elkaar vergeleken zoals
 • aantal en dosering per multi van individuele ingrediënten,
 • prijs per maand, grondstof keuzes en prijs-kwaliteit
 • bezorg methode en eventuele bezorgkosten
 • van “alles-in-een-oogopslag” tot op miniem ingrediënt-detailniveau
 • met uitgebreide ingrediënten toelichting voor wie de diepte in wil: wij vergelijken niet alleen helder maar maken ook het abracadabra van de etiket beschrijvingen inzichtelijk voor u

Structureel het voordeel van de twijfel voor andere merken.

Wanneer we door ontbrekende informatie van de leveranciers onvoldoende duidelijkheid kunnen verschaffen, geven we structureel het voordeel van de twijfel aan de andere merken.

Niet langer radeloos voor een wand van potjes naar kleine lettertjes en onbegrijpelijke termen turen.

Met deze feitelijke vergelijkende aanpak kunt u voortaan, zonder loep, stukken eenvoudiger en comfortabel thuis alle etiket-informatie van de bekende en beste multivitamine merken betrouwbaar vergelijken. Alle relevante informatie overzichtelijk en transparant gepresenteerd zodat kiezen eenvoudig wordt: wie is de goedkoopste aanbieder, wat krijgt u dan daar (niet) voor en wie levert eigenlijk de beste kwaliteit en prijs-kwaliteit? En wat kost dat dan? Voor wie dat wil tot in detail toegelicht. U treft ‘t allemaal aan op deze unieke vergelijk website. Vanzelfsprekend in begrijpelijk taal en desgewenst verifieerbaar op de websites van collega-fabrikanten of onafhankelijke overheidsbronnen.

Wat vinden andere bezoekers van de multi vergelijkingen?

Ook in onze klant reviews kunt u regelmatig teruglezen dat u zeker niet de enige bent als u deze transparantie en zorgvuldigheid op prijs stelt.

Oordeelt u zelf. De feiten spreken immers voor zich. Wel zo eerlijk, toch?   

In een zo feitelijk mogelijke vergelijking met andere multivitamines kunt u zelf de kwaliteit en prijs-kwaliteit van Vitaminecompleet vergelijken. Qua prijs bevindt Vitaminecompleet zich in de middenmoot, qua kwaliteit, volledigheid en natuurlijkheid kunt u zelf uw oordeel vormen.

Wat we minder eerlijk/duidelijk voor u kunnen vergelijken: de geleverde service en diensten van diverse aanbieders

We moeten ons daarom beperken en kunnen u dus enkel informatie verschaffen over de specifieke kwaliteiten diensten van Vitaminecompleet. We gunnen de andere multi fabrikanten ook hier het voordeel van de twijfel en gaan ervan uit dat zij hun service en diensten ook keurig op orde hebben.

Bij Vitaminecompleet streven we ook in service en diensten excellentie na. We hanteren een sterk klantgerichte bedrijfsfilosofie. We willen u graag tegemoet treden met alle menselijke redelijkheid en fatsoen waar we zelf ook mee tegemoet getreden zouden willen worden. Geen nare “kleine lettertjes” en ook zit u nergens, al dan niet ongemerkt, aan vast. Ook niet wanneer u wel gebruik wil maken van het gebruiksvriendelijke gemak onze herhaal-service. U kunt deze service eenvoudig naar eigen behoefte inrichten, opschorten of op elk moment eenvoudig weer opzeggen. Telefonisch bestellen? Geen probleem. Per laptop computer of telefoon? We leveren simpel en veilig bestelgemak: snel, gratis en comfortabel door uw brievenbus bezorgd. Met een gerust gevoel betalen o.a. vanuit uw eigen beveiligde bankomgeving, creditcard of met onze beveiligde achteraf betaaloptie. Heeft u vragen? Dan mag u rekenen op een vriendelijke en terzake inhoudsdeskundige klantenservice die u met plezier te woord. Onze missie?  Samen met u naar een gezonder, vitaler en vrolijker Nederland.  Wie kan daar nou op tegen zijn?

Hoewel we dus niet met collega’s het niveau van hun service en diensten kunnen vergelijken kunt u zich vast voorstellen dat wij graag en met trots eerlijk kunnen zijn over onze eigen klantvriendelijkheid. En dat kunt u ook in de onafhankelijke reviews weer zelf teruglezen.

Zijn deze vergelijkingen wel eerlijk? We hopen dat u nu inzicht heeft hoe we hebben getracht deze vergelijkingen  zo transparant, eerlijk en begrijpelijk mogelijk te maken. 

Met behulp van enerzijds onafhankelijke rechtstreeks vergelijkbare feiten die voor zich spreken. En anderzijds de onafhankelijk uitgevoerde klant-reviews. Maar uiteindelijk blijven uw persoonlijke beoordelingen en ervaringen natuurlijk het meest bepalend. Dus oordeelt u vooral zelf over deze informatie. Of directer nog: ervaar zelf ook wat de producten en diensten van Vitaminecompleet voor uw welzijn kunnen betekenen. Ook dat lijkt ons wel zo eerlijk. Vooral voor u, maar zeker ook voor ons.

 

De Multivitamine van Vitaminecompleet: bevat net als andere multivitamines naast vitamines en mineralen extra natuurlijke ingrediënten

Vergelijken was altijd verdraaid lastig maar Vitaminecompleet heeft het inzichtelijk en gemakkelijk voor u gemaakt! Op de Vitaminecompleet website vindt u wat u nodig heeft om prijsbewust voor kwaliteit te kunnen kiezen.

Wist u dat er naast de 38 vitamine-, mineraal- en spoorelement ingrediënten aan deze Multivitamine standaard ook nog voor ruim €120,- aan exclusieve grondstoffen per kwartaal verpakking zijn toegevoegd? Grondstoffen die u normaal als losse potjes en tabletten extra zou moeten kopen? U treft een mix van 15 hoogwaardige, op actief ingrediënt gestandaardiseerde grondstoffen aan, die deze Multi volstrekt en dubbel uniek maken. En oh ja, die 38 vitamines, mineraal- en spoorelementen zijn, waar mogelijk en zinvol, structureel opgenomen in hun natuurlijke of meest biologisch actieve variant. En worden in hun opname gefaciliteerd door een snelle oplostijd van de tablet en een mix van opname bevorderende natuurlijke bestanddelen. Bij de productie zijn tabletteer-hulpstoffen tot een minimum teruggebracht natuurlijk mogelijk. Vanzelfsprekend zijn er ook géén kunstmatige, geur- kleur of smaakstoffen toegevoegd. Maar wel een ingrediënt beschermende coating mét natuurlijk mint-citroen aroma. En er is aandacht geschonken om de tabletten extra gemakkelijk slikbaar vorm te geven. Een sympathiek bescheiden formaat uit een speciaal ontwikkelde mal.

Wilt u de goedkoopste multivitamine? Kijk in de vergelijking. Wilt u een Multivitamine met 38 vitamines, mineraal- en spoorelementen plus 15 hoogwaardige natuurlijke extra’s? Dan treft u die ook aan.