Omega-3

Zuiver,
geconcentreerd
en duurzaam

90 capsules

€ 17,95

Voor hart en bloedvaten

  • gezond voor het hart
  • gezond voor brein en ogen
  • gezond voor moeder en baby tijdens zwangerschap en borstvoeding

WAAROM OMEGA-3

Omega-3, essentieel voor hart, hersenen en meer

Omega 3 vetzuren zijn vetzuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken en daarom uit de voeding moet opnemen. Omega 3 vetzuren zitten onder andere in vette vis zoals: zalm, haring, makreel en sardines. Vooral als je weinig vette vis eet is aanvulling met een supplement zinvol. Omega 3 vetzuren zijn van belang voor een goed gezichtsvermogen en de hersenfunctie. Ook zijn ze van belang voor het goed functioneren van het hart en de bloedvaten. Ook tijdens de zwangerschap is het belangrijk voldoende omega 3 vetzuren binnen te krijgen.

9.2

uit 38 reviews

Hoog geconcentreerd, duurzaam en weinig nasmaak.

, 28-07-2021

Visolie capsules zonder nasmaak.

, 06-05-2021

Die doen goed hun werk...

, 11-10-2020

Waarom deze Omega-3

Zuiver, geconcentreerd en duurzaam

Zuiver

De Omega-3 visoliecapsules van Vitaminecompleet zijn gegarandeerd vrij van milieuverontreinigingen. De capsules worden meerdere malen door een onafhankelijk laboratorium getest.

Bevat EPA en DHA in hoge dosering

De Omega-3 visoliecapsules van Vitaminecompleet zijn hoog geconcentreerd en bevatten per capsule 330 mg EPA en 220 mg DHA. Ze zijn daardoor met maar één capsule per dag makkelijk in het gebruik.

Duurzaam

Voor de Omega-3 vetzuren capsules van Vitaminecompleet worden alleen duurzaam gevangen vissen gebruikt onder het Friends of the Sea keurmerk.

Gezondheidsvoordelen Omega-3

Omega-3, essentieel voor hart, hersenen en meer

Aan deze Omega-3 zijn 9 wettelijk erkende EFSA-gezondheidsclaims toegekend

Brein

Het grootste deel van ons brein bestaat uit vetzuren. Je bent dus letterlijk wat je eet. Met een stevige dosis gegarandeerd schone Omega-3 vetzuren worden evenwichtige brein functies effectief ondersteunt. En dat helpt bij een veerkrachtige geest.
Meer over gezondheidsvoordelen voor het brein

Gezichtsvermogen

Onze ogen zijn in wezen een hooggespecialiseerd zenuwweefsel. Geen wonder dat het wonder van ons gezichtsvermogen volop heeft voordeel van ondersteuning met Omega-3 vetzuren. Voor wie geen paling lust.
Meer over gezichtsvermogen

Hart

De meest bekende bijdragen van Omega-3 vetzuren zijn ongetwijfeld de bijdragen aan de gezondheid van hart en bloedvaten. Heel praktisch al met één capsule per dag. Maar ook bloeddruk of bloedvetten zijn gebaat bij een ondersteuning met voldoende Omega-3 vetzuren.
Meer over gezondheidsvoordelen voor het hart

Omega-3

Ingrediënten en gebruik Omega-3 visolie

Bevat per capsule = dagedosering
Gezuiverd visolieconcentraat 1000 mg waarvan:
EPA (eicosapentaeenzuur 33%) 330 mg
DHA (docosahexaeenzuur 22%) 220 mg
Vitamine E 2mg 16,7%*
*= ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

complete ingrediënt-declaratie

Inhoud: 90 softgel capsules = 129 gram netto gewicht. Dagdosering: vanaf 12
jaar 1 maal daags 1 tot 3 capsule(s) bij de maaltijd. Maximaal 6 capsules per dag. Maximale dagelijkse dosis niet overschrijden. Algemeen: een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Bewaren: droog en afgesloten bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot/ productiecode: zie onderzijde. Ingrediënten: visolieconcentraat, vitamine E, coating (gelatine, glycerol, water). Allergeneninformatie: bevat ingrediënten gemaakt uit vis en kan sporen van soja bevatten. Omega-3 visolie wordt gewonnen uit o.a. haring, sardines en ansjovis door middel van stoomdestillatie. Gegarandeerd zuiver: deze visolie is meervoudig gecontroleerd op zware metalen, dioxines en PCB’s en voldoet aan alle door de EU gestelde kwaliteitseisen.

Leverancier: Vitaminecompleet, Noorderpoort 93b, 5916 PJ Venlo.

Vergelijk Vitaminecompleet Omega-3 visolie capsules op prijs-kwaliteit

Er zijn veel aanbieders van Omega 3 vetzuren. Plantaardige olie (ALA) en visolie (EPA en DHA) verschillen in concentratie, herkomst, capsules per dag en na- tuurlijk prijs. Kort gezegd gaat het er om dagelijks minimaal 450 mg EPA+DHA binnen te krijgen, liefst met één capsule zuivere olie, voor een goede prijs. Vitaminecompleet heeft de vergelijking berekening voor u gedaan, bekijk de vergelijkingen in detail.

Veelgestelde vragen Omega-3

Is de capsule van omega-3 vegetarisch?

De capsule van de Omega-3 capsule is ‘bovine’ oftewel van rund, en dus niet vegetarisch. De inhoud van de capsule bevat visolie uit vis.

Mag ik Omega-3 visolie gebruiken als ik zwanger ben?

Ja, juist bij zwangerschap is aandacht voor adequate inname van de omega-3 visolievetzuren DHA en EPA van belang:

  • DHA draagt bij aan de natuurlijke ontwikkeling van het oog van de foetus en borstgevoede kind (bij dagelijkse inname van 200 mg DHA bovenop de dagelijks aanbevolen inname van omega-3 vetzuren voor volwassen van gecombineerd 250 mg aan EPA en DHA).
  • DHA draagt bij aan de natuurlijke ontwikkeling van het brein van de foetus en borstgevoede kind (bij dagelijkse inname van 200 mg DHA bovenop de dagelijks aanbevolen inname van omega-3 vetzuren voor volwassen van gecombineerd 250 mg aan EPA en DHA).
  • DHA draagt bij aan de natuurlijke ontwikkeling van het zicht van jonge kinderen tot 12 maanden oud (bij dagelijkse inname van 100 mg DHA).

Zie alle gezondheidsvoordelen met betrekking tot vruchtbaarheid.

meer veelgestelde vragen

Omega-3 product beoordelingen

meer recente Omega-3 reviews

9.2

Omega-3 doet zijn werk binnen in het lichaam en het resultaat is een goed werkend lijf.

, 17-11-2021

Bevalt goed, gebruik het al lange tijd.

, 28-10-2021

Hoog geconcentreerd, duurzaam en weinig nasmaak.

, 28-07-2021

Uitstekend. Goede antwoorden op mijn vragen.

, 27-05-2021

Visolie capsules zonder nasmaak.

, 06-05-2021

Cholesterol blijft op peil.

, 29-07-2020

Fijn product, gebruik het al jaren.

, 03-06-2020

Service na aankoop is goed.

, 15-01-2020

s een top product. hoge dosis EPA/ DHA zekers voor die prijs.

, 03-11-2019

Ik heb een snelle verbranding en de auto-immuunziekte psoriassis. Extra vitaminen, Omega-3 en magnesium zijn zeer wenselijk. Naar aanleiding hiervan ook proffesionele ondersteuning kunnen ervaren om vast te stellen of ik meer Magnesium kon innemen en hoeveel.

, 02-11-2019

Prima in te nemen en geen bijwerkingen.

, 07-09-2019

Handig supplement met hoge dosering ook te gebruiken indien op reis.

, 14-07-2019

cholesterol is aanzienlijk gezakt.

, 26-10-2018

Heel tevreden , prima kwaliteit .

, 15-10-2018

Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.

, 16-09-2018