Ingrediënten Magnesium

Magnesium

9.3

uit 112 reviews

Is goed voor mijn spieren, geen *---- meer sinds ik magnesium gebruik *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 26-02-2023

Op leeftijd zijnde is magnesium een belangrijk mineraal. samen met vitamine D3 en omega 3 met de R in de maand, voel ik me gesteund.

, 02-11-2022

Naast mijn beste drukke baan met veel reizen sport ik vrij veel, open water zwemmen. Op advies van mijn coach ben ik extra vitaminen gaan slikken, ook omega3 en magnesium. Ik voel mij sterker en gezonder. Sinds het slikken vrijwel geen *----- meer, mijn vrouw had ook veel last van *----- in haar benen(s\\\'nachts). Sinds het slikken van de magnesium, helemaal weg. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 18-07-2022

Top supplementen! Meer energie, meer rust in de spieren.

, 17-07-2022

Mijn energie kan terug tot uiting komen in de elementen die mijn lichaam kan uitvoeren. *---- sterk gedaald. Operatie uitgesteld tot zelfs misschien afgelast. *toevoeging Vitaminecompleet: deze term is binnen de huidige wetgeving niet toegestaan om te tonen.

, 26-06-2022

Ik ben heel blij met de supplementen. Ik Merk veel verschil. Ik ben vooral erge fan van de magnesiumtabletten. Ik neem het voor het slapen gaan. Ik merk echt dat ik sneller en beter slaap en goed herstel. Verzending is ook snel en fijn dat het door de brievenbus past.

, 24-11-2021

Bevat per tablet = dagdosering:
Mineralen:
Magnesium (als citraat, ascorbaat) 187,5mg 50%*.
Vitaminen: Vitamine C (als magnesiumascorbaat) 250mg 312%*, Vitamine D3 (als cholecalciferol) 10mcg 200%*. *= ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

100% GMO-vrij / 100% geschikt voor vegetariërs / HACCP gecertificeerde productie. Dagdosering: vanaf 16 jaar 1 maal daags 1 tablet 1/2 uur voor het sporten of het slapen met ruim water. Eventueel bij een vet- of oliearme maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij door arts geadviseerd. Optimaal aangevuld met Multivitamine en Omega-3.

Magnesiumcitraat en magnesiumascorbaat worden beiden bijzonder goed opgenomen en hebben een grote biologische beschikbaarheid. Magnesium met extra vitamine D en hooggedoseerde, maagvriendelijke vitamine C is zeer geschikt voor sporters. Magnesium draagt onder andere bij aan normale spierfunctie, een goede geestelijke balans, vermindering van vermoeidheid, en ondersteunt botten en het immuunsysteem.

Inhoud: 90 tabletten = 106 gram netto gewicht. Algemeen: een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Bewaren: droog en afgesloten bij kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot/ productiecode: zie onderzijde. Ingrediënten: vitamine C, magnesiumcitraatanhydraat, magnesiumascorbaat, cholecalciferol, bindmiddelen (hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose), siliciumdioxide (antiklontermiddel: gegarandeerd vrij van nanosilicium). Allergenendeclaratie: bevat geen allergenen. Gegarandeerd vrij van: ei, gist, gluten, lactose, mosterd, noten, pinda, sacharose, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, synthetische conserveermiddelen en vis.

Leverancier: Vitaminecompleet, Noorderpoort 93b, 5916 PJ Venlo.