Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Multivitaminen vergelijken

Multivitamines in één oogopslag vergelijken

Veeg in de tabel opzij voor meer merken

MerkVitaminecompleetAnimalpakBonusanOrthicam4aSolgarVitalsBioticsPlantinaSolgarVM75AOV103CentrumOrthicaMaxAOV101ThorneSupradynFlinndalDavitamonMensHealthMultiFit
VitaminecompleetAnimalpakBonusanOrthicaSolgarVitalsBioticsPlantinaSolgarAOVCentrumOrthicaAOVThorneSupradynFlinndalDavitamonMens Health
MultivitamineAnimal PakMulti Vital Forte ActiefMulti4allOmniumElke DagMulti PlusMultivitamineVM-75Ortho Basis 103MultivitamineMulti MaxMulti Basis 101Basic Nutrients V ForteMultiCompleetmenshealth
multivitaminen vergelijkenanimal pakvergelijk bonusan multivitaminevergelijk orthica multi4allvergelijk solgar omniumvergelijk vitals elke dagvergelijk biotics multi plusvergelijk plantina multivitaminesolgar vm75aov 103vergelijk centrum adultorthica multimaxaov 101Thorne Basic Nutrients Vvergelijk supradyn complex fortevergelijk flinndal multivergelijk davitamon compleetvergelijk mens health
Totaal aantal ingrediënten544738373736353231282826242423222118
Bezorgd door de brievenbus
€ per maand incl verzendkosten€14,22€28,90€14,55€12,38€31,32€16,65€12,42€16,65€13,65€32,85€5,99€22,95€30,19€28,75€8,32€6,80€6,71?

Vitaminecompleet multivitamine

Multivitamines vergelijken zonder loep

welke multivitamine kiezen 

Wilt u ook de meest natuurlijke, betaalbare en complete multivitamine?

Welke Multivitamine is uw favoriet? Wie levert:

 • De meeste ingrediënten per tablet?
 • De meeste varianten aan vitaminen, mineralen en spoorelementen?
 • De meeste natuurlijke grondstoffen en extra’s?
 • De meeste op actief ingrediënt gestandaardiseerde extracten*?
 • Beste prijs-kwaliteit?
 • Meeste waar voor uw geld?
 • Welk merk bezorgt comfortabel door de brievenbus?

Vergelijk één op één

Veeg in de tabel opzij voor meer merken
VitaminecompleetSolgarVitalsOrthicaBioticsPlantinaCentrumSupradynFlinndalDavitamon
MultivitamineOmniumElke DagMulti4allMulti PlusMultivitamineMultivitamineForteMultiCompleet
multivitaminen vergelijkenvergelijk solgar omniumvergelijk vitals elke dagvergelijk orthica multi4allvergelijk biotics multi plusvergelijk plantina multivitaminevergelijk centrum adultvergelijk supradyn complex fortevergelijk flinndal multivergelijk davitamon compleet
Vergelijk met VergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijkVergelijk

Bekende multivitaminen eenvoudig vergelijken

Multivitamines zijn de meest verkochte supplementen. Het aanbod is echter overweldigend en de keuze voor het schap van de drogist verdraaid moeilijk.

Vitaminecompleet maakt het vergelijken duidelijk en daarom het kiezen makkelijk. Vergelijk op kwaliteit en prijs en kies zelf de beste multivitamine.

Kies het merk dat je wil vergelijken en Vitaminecompleet zet alles netjes op een rijtje voor je

Vergelijk aantal vitamine- en mineralenvarianten en aantal extra’s

Legenda

 • aantal verschillende vitamine-varianten
 • aantal verschillende mineraal-varianten
 • aantal plant-extracten
 • aantal extra’s
 • prijs omgerekend naar maandbedrag

Bekende merken multivitamine in één oogopslag vergeleken op prijs per maand*

Beweeg uw cursor over de grafiek-staafjes om de maandprijzen van andere merken Multivitaminen zichtbaar te maken.

grafiek

Zijn deze multivitamine vergelijkingen eerlijk?

Multivitamines vergelijken wás altijd een lastige klus. Kiezen voor de de beste Multivitamine was een hele klus. Daarom heeft Vitaminecompleet zorgvuldig alle informatie van alle grote merken multivitaminen helder, en transparant voor u op een rijtje gezet:

 • feitelijk: we gebruiken recente data rechtstreeks van de leveranciers
 • overzichtelijk: alle informatie duidelijk naast elkaar vergeleken zoals
 • aantal en dosering per multivitamine van individuele ingrediënten,
 • prijs per maand, grondstof keuzes en prijs-kwaliteit
 • bezorg methode en eventuele bezorgkosten
 • van “alles-in-een-oogopslag” tot op miniem ingrediënt-detailniveau
 • met uitgebreide ingrediënten toelichting voor wie de diepte in wil: wij vergelijken niet alleen helder maar maken ook het abracadabra van de etiket beschrijvingen inzichtelijk voor u

Structureel het voordeel van de twijfel voor andere merken.

Wanneer we door ontbrekende informatie van de leveranciers onvoldoende duidelijkheid kunnen verschaffen, geven we structureel het voordeel van de twijfel aan de andere merken. Zo kunt u kiezen wat voor u de beste Multivitamine is.

Niet langer radeloos voor een wand van potjes naar kleine lettertjes en onbegrijpelijke termen turen.

Met deze feitelijke vergelijkende aanpak kunt u voortaan, zonder loep, stukken eenvoudiger en comfortabel thuis alle etiket-informatie van de bekende en beste multivitamine merken betrouwbaar vergelijken. Alle relevante informatie overzichtelijk en transparant gepresenteerd zodat kiezen eenvoudig wordt: wie is de goedkoopste aanbieder, wat krijgt u dan daar (niet) voor en wie levert eigenlijk de beste kwaliteit en prijs-kwaliteit? En wat kost dat dan? Voor wie dat wil tot in detail toegelicht. U treft ‘t allemaal aan op deze unieke vergelijk website. Vanzelfsprekend in begrijpelijk taal en desgewenst transparant en verifieerbaar op de websites van collega-fabrikanten. Of ook op onafhankelijke overheidsbronnen zoals bijvoorbeeld Gezondheidsraad, Voedingscentrum, RIVM of CBS.

Andere bezoekers over multivitamines vergelijken op Vitaminecompleet

Ook in onze klant beoordelingen kunt u regelmatig teruglezen dat u zeker niet alleen staat als u deze transparantie en zorgvuldigheid op prijs stelt.

Oordeelt u zelf. De feiten spreken immers voor zich. Wel zo eerlijk, toch?   

In een zo feitelijk mogelijke vergelijking met andere multivitamines kunt u zelf de kwaliteit en prijs-kwaliteit van Vitaminecompleet vergelijken. Qua prijs bevindt Vitaminecompleet zich in de middenmoot, qua kwaliteit, volledigheid en natuurlijkheid kunt u zelf uw oordeel vormen.

Wilt u ouderwets veel waar voor uw geld? Bezoek dan ook eens onze meer dan €100,- euro voordeel pagina. Een direct vergelijk van onze natuurlijke  ingrediënten ten opzichte van los gekochte producten. Dat spaart een hoop potjes op uw aanrecht. Hoe wij dit allemaal klaar spelen? Een klein assortiment aan goed doordachte producten. Onze gebruikers stellen wij centraal, maar winst is natuurlijk noodzakelijk. Daarom een kleine overhead, geen twee of drie lagen wederverkopers. En natuurlijk onze pientere verpakkingen en door de brievenbus verzendwijze. Zo kunnen wij bij een bestelling van meer dan één product een verzendvoordeel bij u als gebruiker laten belanden. Wel zo fair lijkt ons. Daarnaast kiezen wij structureel voor een (vrijwel)-0-reclamebudget: wij geloven dat onze tevreden gebruikers immers de beste ambassadeurs voor Vitaminecompleet zijn. Ook daar kunnen we transparant in zijn.

Wat we eevoudigweg minder eerlijk/duidelijk voor u kúnnen vergelijken: de geleverde service en diensten van diverse aanbieders.

We moeten ons daarom beperken en kunnen u dus enkel informatie verschaffen over de specifieke kwaliteiten diensten van Vitaminecompleet. We gunnen de andere multi fabrikanten ook hier het voordeel van de twijfel en gaan ervan uit dat zij hun service en diensten ook keurig op orde hebben.

Bij Vitaminecompleet streven we ook in service en diensten excellentie na. We hanteren een sterk klantgerichte bedrijfsfilosofie. We willen u graag tegemoet treden met alle menselijke redelijkheid en fatsoen waar we zelf ook mee tegemoet getreden zouden willen worden. Geen nare “kleine lettertjes” en ook zit u nergens, al dan niet ongemerkt, aan vast. Ook niet wanneer u wel gebruik wil maken van het gebruiksvriendelijke gemak onze herhaal-service. U kunt deze service eenvoudig naar eigen behoefte inrichten, opschorten of op elk moment eenvoudig weer opzeggen. Telefonisch bestellen? Geen probleem. Per laptop computer of telefoon? We leveren simpel en veilig bestelgemak: snel, gratis en comfortabel door uw brievenbus bezorgd. Met een gerust gevoel betalen o.a. vanuit uw eigen beveiligde bankomgeving, creditcard of met onze beveiligde achteraf betaaloptie. Heeft u vragen? Dan mag u rekenen op een vriendelijke en terzake inhoudsdeskundige klantenservice die u met plezier te woord. Onze missie?  Samen met u naar een gezonder, vitaler en vrolijker Nederland.  Wie kan daar nou op tegen zijn?

Hoewel we dus niet met collega’s het niveau van hun service en diensten kunnen vergelijken kunt u zich vast voorstellen dat wij graag en met trots eerlijk kunnen zijn over onze eigen klantvriendelijkheid. En dat kunt u ook in de onafhankelijke reviews weer zelf teruglezen.

Zijn deze vergelijkingen wel eerlijk? We hopen dat u nu inzicht heeft hoe we hebben getracht deze vergelijkingen  zo transparant, eerlijk en begrijpelijk mogelijk te maken. 

Met behulp van enerzijds onafhankelijke rechtstreeks vergelijkbare feiten die voor zich spreken. En anderzijds de onafhankelijk uitgevoerde klant-reviews. Maar uiteindelijk blijven uw persoonlijke beoordelingen en ervaringen natuurlijk het meest bepalend. Dus oordeelt u vooral zelf over deze informatie. Of directer nog: ervaar zelf ook wat de producten en diensten van Vitaminecompleet voor uw welzijn kunnen betekenen. Ook dat lijkt ons wel zo eerlijk. Vooral voor u, maar zeker ook voor ons.

 

Vitamines, mineralen of extra natuurlijke ingrediënten

Vergelijken was altijd verdraaid lastig maar Vitaminecompleet heeft het inzichtelijk en gemakkelijk voor u gemaakt! Op deze pagina vindt u wat u nodig heeft om prijsbewust en voor kwaliteit of bestel gemak te kunnen kiezen.

Wilt u de goedkoopste multivitamine? Kijk in de vergelijking. Wilt u een multivitamine met natuurlijke extra’s? Dan treft u die ook aan. Wilt u organische varianten aan grondstoffen, of juist vooral geïnteresseerd in doseringen. U vind het allemaal op deze vergelijk pagina