Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Goed nieuws: Multi formule nu met Astaxanthine leverbaar! Vitaminecompleet wordt door uw brievenbus bezorgd.
Multivitamine

Multivitamine

gezonde voeding

Aantoonbaar de meest natuurlijke en complete multivitamine

Vitaminecompleet biedt u aantoonbaar de meest complete multivitamine met 38 organische vitamine en mineraalvarianten in optimale doseringen plus 15 exclusieve voedingskrachtpatsers standaard extra. Vriendelijk geprijsd en comfortabel door uw brievenbus bezorgd.

stemmingvitaliteitweerstand

Categorie:

Vitaminecompleet, zoveel méér nog dan een topkwaliteit multivitamine

De multi van Vitaminecompleet bevat als basis vitamines en mineralen

 • Altijd 2 keer per jaar ziek (voorjaar en najaar) en vaste griepprik gebruiker. Nu een geruime tijd multivitamine van VitamineCompleet in gebruik. +- 3 jaar. Geen dag ziek of snotteren meer en vol energie. Dit is geen verkoop praatje, maar reëel.

  5 out of 5
  Ivar 23-04-2019

Mét 12 geconcentreerde plantaardige extracten en 3 exclusieve extra’s die daadwerkelijk extra’s toevoegen

gingerol uit gember

Gember

1,25 mg 6-shogaol, gingerol, zingiberone uit 25 mg gestandaardiseerd gember-extract twv € 2,10 tot € 3,51

Delfinidine uit bosbes

Bosbes

Delfinidine en andere anthocyanen uit 20 mg gestandaardiseerd bosbes-extract twv € 16,88

Curcuma uit geelwortel

Curcuma uit geelwortel

9,5 mg curcuma uit 10 mg gestandaardiseerd geelwortel-extract twv € 2,81 tot € 7,12

proanthocyanidinen uit druivenpit

Druivenpit

23,75 mg oligomere proanthocyanidinen uit 25 mg gestandaardiseerd druivenpit-extract twv € 4,97 tot € 29,96

artisjok

Artisjok

Folium Cynara Scolymus

zwarte peper

Zwarte peper

Semen Piper Nigrum

Méér dan een topkwaliteit multivitamine: natuurlijke ingrediënten van de buitencategorie

De voordelen van geelwortel of gemberwortel bevinden zich niet hoofdzakelijk in hun primair in een fenomenaal vitamine of mineraalgehalt. Veel meer ligt de gele kleurstof curcumine of de verwarmende “gingerolen” en “shogaolen” ten grondslag aan de vermaardheid van deze natuurlijke ingrediënten. Dergelijke plantaardige producten worden dan ook over heel de wereld om veel meer dan enkel hun smaak gewaardeerd. Vitaminecompleet heeft naast topkwaliteit vitamine en mineraal grondstoffen een royaal aantal van dergelijke fameuze superfoods als geconcentreerd en op actief ingrediënt gestandaardiseerd extract standaard voor u in de multi opgenomen. Niet in minuscule hoeveelheden maar in geconcentreerde doseringen zoals u die daadwerkelijk in uw dagelijkse voeding zou kunnen aantreffen.

Daar bovenop krijgt u in deze formule dan nog een drietal exclusieve hoogwaardige extra’s die ook geen status als vitamine of mineraal hebben maar o.i. in de doseringen waarin ze zijn opgenomen voor u daadwerkelijk meerwaarde hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld voor u de van nature in sardientjes voorkomende stof DMAE opgenomen. En het natuurlijke en lichaamseigen (R)-alpha-liponzuur en acetyl-L–carnitine. Die laatste twee ingrediënten kunnen we overigens onder de juiste omstandigheden ook zelf in ons lichaam vormen. Net als we onder voorwaarde van voldoende zonlicht blootstelling zelf ook vitamine D in de huid (en vervolgens lever en nieren) kunnen produceren.

Uw voordeel: ongeëvenaarde kwaliteit multi voor een super sympathieke prijs

Deze mix van 12 zeewier-, specerij-,wortel-, vrucht-, groente- en bloem-extracten plus 3 additionele nutritionals vertegenwoordigen, indien losgekocht, een waarde van meer dan € 100,- met elke verpakking Vitaminecompleet Multivitamine. Standaard erbij. Zonder meerprijs.

Daarom prijkt de multivitamine van Vitaminecompleet bovenaan de vergelijkingslijst waar het volledigheid, natuurlijk ingrediënten, kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding plaatst. En dat voor een prijs in het lagere middensegment! Overtuig uzelf en browse door de vergelijk overzichtspagina of rechtstreeks 1:1 met de multi’s van van de bekende vitamine-aanbieders.

Waarom steeds meer mensen ontdekken dat de multivitamine van Vitaminecompleet ook hun favoriete keuze is.

Deze multi behoort dus enkel op basis van haar complete formule en uitgekiende grondstof keuze van vitaminen, mineralen en spoorelementen al tot de absolute top van de multi’s in rechtstreeks vergelijk. Dat plaatst Vitaminecompleet eenduidig in de top. Of het nou vergelijkingen betreffen over natuurlijke ingrediënten, volledigheid, veilige effectieve doseringen of de overal prijs-kwaliteit categorie Vitaminecompleet bevindt zich aantoonbaar aan de top. En dat allemaal, dankzij een uitgekiende bedrijfsfilosofie, gerealiseerd voor een prijs in het lagere middensegment! Zo profiteert u werkelijk maximaal.

Maar deze multi biedt daarboven nog een aantal unieke extra’s. 15 exclusieve kostbare ingrediënten die de kwaliteit van de multivitamine met recht compleet uniek in de categorie multivitamine maken. Graag lichten we dat toe.

Nieuwsgierig om Vitaminecompleet met andere bekende merken te vergelijken?

Multivitamines zijn de meest verkochte supplementen. Het aanbod is echter overweldigend en de keuze voor het schap van de drogist verdraaid moeilijk.

Vitaminecompleet maakt het vergelijken op prijs, kwaliteit, ingrediënten en doseringen overzichtelijk en daarmee het kiezen makkelijk.

Vergelijk multivitamines op kwaliteit en prijs en kies zelf de beste. U zou natuurlijk voor de allergoedkoopste multi kunnen kiezen. Maar u wilt vast voor dat kleine beetje extra de meest complete multivitamine met al die toegevoegde superfood plantextracten en extra’s ter waarde van meer dan € 100,- in de multivitamine van Vitaminecompleet toch niet mislopen?

Steeds meer mensen ontdekken dan ook waarom Vitaminecompleet ook hun favoriete keuze is.

De multivitamine van Vitaminecompleet mag bovendien meer dan 120 EU goedgekeurde gezondheidsclaims voeren! Deze claims zijn door de EFSA als wetenschappelijk bewezen geaccrediteerd voor de multivitamine van Vitaminecompleet.

Vergelijk Multivitaminen
Welke multivitamine?

Zeven onderscheidende kwaliteiten van deze multivitamine

1

Topkwaliteit ingrediënten: meest natuurlijke multivitamine

Vitaminecompleet neemt in haar multivitamine enkel de meest natuurlijke varianten met de beste biologische beschikbaarheid op. Geen minder actief vitamine D2 maar D3, geen anorganisch seleniumsulfide maar organisch seleniummethionine en geen cyano-cobalamine maar de meest werkzame methylcobalamine én adenosylcobalamine vitamine B12 variant etc, meer weten?

2

Optimale dosering, veilig voor langdurig gebruik

Met de multivitamine van Vitaminecompleet ontvangt u de formule met de meeste vitamine-, mineraal- en spoorelement-varianten (38) in doseringen die er toe doen voor uw gezondheid. Ruim binnen de veilige marges voor langdurig dagelijks gebruik zoals vastgesteld door de officiële Europese EFSA, maar ruimhartiger gedoseerd waar zinvol, met name bij die grondstoffen die in ons lichaam bij veel processen een belangrijke rol spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vitamine zoals B6, die bij liefst 300+ enzymprocessen een onmisbare rol speelt, u kunt zich voorstellen dat het name bij dergelijke ingrediënten (ook magnesium, zink, vitamine C) zinvol is dat al deze processen dagelijks kunnen profiteren van een adequate voorziening. Met de hoogste prioriteit voor goede opname.

3

Uitstekende opname

Ook de beste grondstoffen dienen uiteraard opgenomen te worden, naast veiligheid is de opnamekwaliteit van een grondstof bij Vitaminecompleet dan ook de eerste prioriteit. We doen erg ons best om uw Multivitaminetablet zo te maken dat deze ook daadwerkelijk binnen een half uur uiteenvalt, net zoveel tijd als voeding in de maag verblijft. Om goed opgenomen te worden, hebben sommige voedingsstoffen namelijk een zuur (maag)milieu nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de complexe opname van vitamine B12 of magnesium, waar het maagzuur een centrale rol bij speelt. Daarom is het van belang dat een tablet snel na inname uiteenvalt om de opname over het gehele maagdarmtraject mogelijk te maken. lees meer

4

Rijke waaier aan kleurrijke superfood anti-oxidanten

Bovendien is deze multivitamine met geconcentreerde plantaardige superfood-extracten aangevuld met een mix aan natuurlijk flavonoïden en anti-oxidanten in doseringen zoals u die in dagelijkse gevarieerde voeding zou kunnen aantreffen. Hier bovenop drie hoogwaardige super-ingrediënten: het natuurlijke vriendelijkheids-molecuul DMAE zoals dat bijvoorbeeld in sardientjes wordt aangetroffen, het exclusieve acetyl-carnitine en het biologisch meest natuurlijk en actieve “R+”-alfaliponzuur die beide een rol spelen in de energiehuishouding en anti-oxidant bescherming van uw brein. Deze drie ingrediënten samen zijn samen al ruim € 15 waard.

5

Exclusieve hoogwaardige extra's toegevoegd, € 100,-

Zo beschikt u met een verpakking multivitamine voor een heel kwartaal dagelijks over meer dan 50 ingrediënten die u anders uitsluitend als losse ingredienten met bijbehorende potjes kunt aanschaffen en daarmee een waarde van meer dan € 100,- vertegenwoordigen. En dankzij onze enkel-internet formule levert Vitaminecompleet dit u voor een prijs die heel vriendelijk is.

6

Geen overbodige ingrediënten

Vitaminecompleet voegt geen stoffen toe in zeer lage hoeveelheden (uitgezonderd ijzer) en we concentreren ons om u met name datgene aan te bieden wat de Nederlander via de voeding nog niet zo eenvoudig voldoende binnen blijkt te krijgen. Maar calcium is bijvoorbeeld bewust achterwege gelaten uit de Multivitamine omdat u met een beetje magere zuivel en een plakje magere kaas al een heel eind komt, met name ook vanwege de ‘hulptroepen’ vitamine C, D3, K2, mangaan en magnesium in de Multivitamine die calcium helpen in de bothuishouding. Vergelijkbaar krijgt u met een paar koppen koffie en regelmatig wat tomaten(puree), aardappel of sinaasappel eenvoudig uw kalium binnen. lees meer

7

Beste prijs/kwaliteit multivitamine uit vergelijking

Vanzelfsprekend kan deze multivitamine niet de goedkoopste van Nederland zijn, maar voor de prijs van een Volkswagen krijgt u wel de Rolls-Royce onder de Multivitamines. Uit rechtstreekse vergelijking met afstand de beste in kwaliteit én prijskwaliteit. In plaats van 25 losse potjes, heeft u maximaal deze drie slanke verpakkingen op uw aanrecht staan (met magnesium en omega-3) die weinig ruimte innemen. O ja, en ook nog eens gratis en comfortabel door uw brievenbus thuisbezorgd.

Recente optimalisering in de multivitamine formule

1

Foliumzuur als calcium-L-tetramethylhydrofolate

Foliumzuur staat decennialang al bekend als wenselijke aanvulling voorafgaand en tijdens zwangerschap vanwege zijn onmisbare rol in het celdelingsproces. Maar foliumzuur, ook wel bekend als vitamine B11 doet meer. Foliumzuur is voor iedereen van belang als bijdrage aan een normale werking van het immuunsysteem, een normale psychologische functie, normale bloedvorming, vermindering van vermoeidheid, een normaal metabolisme van homocysteïne. Allemaal toegestane EFSA gezondheidsclaims. Wellicht minder bekend is dat de standaard foliumzuurvariant in de lever vervolgens nog enzymatisch omgezet dient te worden in de zogenaamde methyltetrahydrofolate variant, die biologisch het meest actief is. In natuurlijke voedingsbronnen zoals “blad”groente (Latijn:”folium”) komt vitamine B11 juist in deze folaatvariant voor. Deze omzetting is onder andere afhankelijk van erfelijke factoren en wordt daardoor in wisselende mate begrensd. Technisch is het pas recent mogelijk om stabiele methyltetrahydrofolaten te gebruiken in voedingssupplementen. Deze exclusieve vitamine B11 treft u daarom vrijwel uitsluitend aan als los, prijzig, supplement, maar in uw Multivitamine van Vitaminecompleet krijgt u deze extra in een 100% ADH dosering gratis meegeleverd.

Illustratie omzetting foliumzuur

Officiële door EFSA toegekende gezondheidsclaims aan Vitaminecompleet:

 • B11 draagt bij tot de normale aminozuursynthese
 • B11 draagt bij tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap
 • B11 draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne
 • B11 draagt bij tot een normale bloedvorming
 • B11 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • B11 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • B11 draagt bij tot een normale psychologische functie
 • B11 speelt een rol in het celdelingsproces
2

Vitamine B12 als methylcobalamine én adenosylcobalamine

Vitamine B12 kent van alle vitamines wellicht de meest complexe opname, en kent daar bovenop diverse enzymatische omzettingsstappen. In 2014 konden we u al melden dat de Multivitamine de exclusieve methylcobalamine-variant B12 bevatte (in plaats van de gangbare cyanocobalamine), deze draagt zijn invloed vooral bij in het celvocht onder andere in samenwerking met vitamine B11 voor een goede celdeling. Sinds kort bevat de Multivitamine nu ook een tweede exclusieve variant, genaamd adenosylcobalamine. Deze doet zijn werk in het lichaam vooral in de energieproducerende mitichondrieën.

Officiële door EFSA toegekende gezondheidsclaims aan Vitaminecompleet:

 • B12 draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne
 • B12 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen
 • B12 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
 • B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • B12 draagt bij tot een normale psychologische functie
 • B12 speelt een rol in het celdelingsproces
3

Gefractioneerde Chlorella

De laatste optimalisering in de Multivitamineformule betreft Chlorella: een zeer rijke bron aan chlorofyl en andere fytonutrienten waaronder de chlorella groei-factor, een voedingsstoffencomplex rijk aan o.a, DNA, RNA en beta-glucanen. Deze Chlorella groei-factor komt enkel beschikbaar indien Chlorella verwerkt wordt tot een zogenaamde gefractioneerde vorm, hetgeen bij een eencellig algje een complex (lees: kostbaar) proces is.

Een zinvolle hoeveelheid organisch gebonden magnesium past, net als Omega-3, nu eenmaal niet in een multivitamine ‘erbij’

magnesium

Daarom biedt Vitaminecompleet Magnesium als supplement separaat aan: voor slechts € 5 per maand 50% van de dagbehoefte Magnesium als goed opneembaar magnesium-citraat mét extra vitamine C en vitamine D3 erbij voor extra energie!

omega3

Wie niet elke week voldoende haring, makreel, paling of zalm eet is met één capsule Omega-3 ruim voorzien.

Reviews