Opname van ingrediënten

Met gember-, artisjok-, peper- en geelwortel extract

Als je een supplement gebruikt, wil je natuurlijk dat de ingrediënten ook door je lichaam opgenomen worden.

Een tablet die snel en volledig oplost is een absolute voorwaarde
Bovenal dient een tablet snel en volledig op te lossen. Bij de Multivitamine van Vitaminecompleet is veel werk verzet om een snelle oplostijd van de tablet mogelijk te maken. Zo komen alle ingrediënten in de tablet ook daadwerkelijk al vroeg in het maag-darmkanaal vrij, wat voor sommige ingrediënten van wezenlijk belang is om goed opgenomen te kunnen worden. Bijvoorbeeld vitamine B12 kent een complexe opname en de eerste stap daarvan start al in de maag.

Ingrediënten die de opname vergemakkelijken
In de Multivitamine van Vitaminecompleet zijn daarnaast nog een viertal elkaar onderling ondersteunende plantaardige gestandaardiseerde extracten toegevoegd om hun specifieke kwaliteiten. Over de gestandaardiseerde en geconcentreerde extracten uit gember, artisjok, zwarte peper en curcuma/geelwortel mogen wij dit moment van de EFSA (vooralsnog) geen specifieke claims maken. Dat deze planten naast hun smakelijkheid in uiteenlopende culturen om veel meer eigenschappen gewaardeerd worden is natuurlijk ruimschoots bekend.

9.4

uit 628 reviews

Ik voel me merkbaar beter sinds ik de Multivitamine gebruik. Had ik dat maar jaren eerder gedaan.

, 31-05-2024

Vitamines voor een mooie prijs! Na mijn zwangerschap voelde ik mezelf niet meer. Inmiddels gebruik multivitamines, magnesium en visolie capsules al twee maanden en merk ik verschil.

, 24-05-2024

Zeer tevreden. Hele fijne multivitamine met natuurlijke en zuivere ingredienten voor een scherpe prijs. Wordt verstuurd in een handig brievenbuspakket.

, 09-05-2024

Omdat bleek dat ik niet voldoende vitamines en mineralen uit mijn voeding kon halen was een aanvulling daarop nodig. Ik gebruik nu al enkele jaren de multivitamine en omega 3 van Vitaminecompleet en sindsdien zijn mijn bloeduitslagen ronduit perfect. Ik voel ik me een stuk energieker, heb minder last van de kwaaltjes die ik voorheen vaker had, mijn nagels en haar varen er ook wel bij, dus voor mij de perfecte aanvulling op mijn dagelijkse voedingsstoffen!

, 18-04-2024

Actieve bevordering van uw spijsvertering

Uw wilt natuurlijk dat de supplementen die u gebruikt ook opgenomen worden. Voor sommige stoffen gaat dat heel eenvoudig, anderen kennen een meer complexe opname. In de Multivitamine van Vitaminecompleet zijn om deze reden een viertal elkaar onderling ondersteunende plantaardige gestandaardiseerde extracten opgenomen die uw spijsvertering vanuit verschillende aangrijpingspunten ondersteunen.

Daarnaast kennen deze plantextracten nog talrijke andere waardevolle eigenschappen, reden waarom ze in uiteenlopende culturen om meer dan hun smakelijkheid alleen gewaardeerd worden. Zie ook bij extra’s. De Multivitamine van Vitaminecompleet bevat hiervoor natuurlijke en op actieve ingrediënten gestandaardiseerde extracten van:

artisjok
Artisjok
gember
Gember
curcuma
Curcuma
zwarte peper
Zwarte peper

Het gemak waarmee de tablet uiteenvalt

Een tablet die te compact of vast geslagen is lost daardoor in het algemeen niet erg snel op en de bestanddelen zullen dan ook niet over de hele lengte van het spijsverteringskanaal aangeboden worden. En wanneer een tablet niet oplost en daardoor niet opgenomen wordt kunnen de ingrediënten natuurlijk ook geen gunstige invloed uitoefenen. Heel voor de hand liggend dus om over de tabletcompactheid en oplostijd na te denken maar zeker niet altijd vanzelfsprekend gerealiseerd bij alle tabletten. U kunt de Multivitamine (of een ander merk tabletten) eens in wat warme azijn (als nabootsing van een zure maag) leggen en met wat roeren of zachtjes schudden ziet u vanzelf wat er gebeurt.

Bij het tabletteerproces van de Multivitamine van Vitaminecompleet is extra aandacht aan besteed het gemak waarmee de tablet oplost, o.a. ook door een slimme keuze van natuurlijke hulpstoffen. Daardoor lost de Multivitaminetablet van Vitaminecompleet snel op, zodat de ingrediënten reeds in de maag daadwerkelijk vrijkomen en voor opname over de gehele lengte van het spijsverteringskanaal beschikbaar zijn. Elke productiecharge wordt op ‘tablet-uiteenvaltijd’ specifiek gecontroleerd.