Veelgestelde vragen over Omega-3

9.2

uit 57 reviews

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende vitamine supplementen geprobeerd. Ik ben mij nooit echt bewust geweest van het voelen van verschil tot nu. De multivitaminen slik ik nu een aantal maanden en ik voel me een stuk energieker. Tijdje geleden begonnen met de omega3 supplementen en ook deze lijken nu al voor een betere concentratie te zorgen. Heel blij!

, 25-01-2022

Hoog geconcentreerd, duurzaam en weinig nasmaak.

, 28-07-2021

Visolie capsules zonder nasmaak.

, 06-05-2021

Die doen goed hun werk...

, 11-10-2020

Is de capsule van omega-3 vegetarisch?

De capsule van de Omega-3 capsule is ‘bovine’ oftewel van rund, en dus niet vegetarisch. De inhoud van de capsule bevat visolie uit vis.

Mag ik Omega-3 visolie gebruiken als ik zwanger ben?

Ja, juist bij zwangerschap is aandacht voor adequate inname van de omega-3 visolievetzuren DHA en EPA van belang:

  • DHA draagt bij aan de natuurlijke ontwikkeling van het oog van de foetus en borstgevoede kind (bij dagelijkse inname van 200 mg DHA bovenop de dagelijks aanbevolen inname van omega-3 vetzuren voor volwassen van gecombineerd 250 mg aan EPA en DHA).
  • DHA draagt bij aan de natuurlijke ontwikkeling van het brein van de foetus en borstgevoede kind (bij dagelijkse inname van 200 mg DHA bovenop de dagelijks aanbevolen inname van omega-3 vetzuren voor volwassen van gecombineerd 250 mg aan EPA en DHA).
  • DHA draagt bij aan de natuurlijke ontwikkeling van het zicht van jonge kinderen tot 12 maanden oud (bij dagelijkse inname van 100 mg DHA).

Zie alle gezondheidsvoordelen met betrekking tot vruchtbaarheid.