Uw gezondheid centraal

Effectieve supplementen die uw gezondheid gegarandeerd ondersteunen

Om voor supplementengebruikers, na decennia van wildgroei, meer helderheid te scheppen heeft de European Food and Safety Authority (EFSA) in opdracht van de EU alle ingediende dossiers over vitaminen en mineralen ten aanzien van wetenschappelijk bewijs nauwgezet en streng beoordeeld. Een groot aantal ingrediënten dossiers heeft geen goedkeuring ontvangen van de EFSA. Daarom zijn we extra tevreden dat Vitaminecompleet voor haar producten

Meer dan 150 EU erkende gezondheidsclaims

toegekend heeft gekregen. Ten behoeve van de transparantie hanteren we deze EFSA erkende en toegestane gezondheidsclaims op de letter. Daardoor kunnen deze geautoriseerde bewoordingen af en toe wel wat formeel aandoen. Maar met deze wat stijve formuleringen, kan Vitaminecompleet u wel de

De garantie van 100% duidelijkheid

bieden welke gezondheidsclaims door de EFSA voor Vitaminecompleet met

De garantie van 100% wetenschappelijke bewijskracht,

gecommuniceerd mogen worden.

De EFSA dossiers zijn beoordeeld om de bijdragen van specifieke ingrediënten aan uw gezondheid op bewijskracht te evalueren. Maar vanzelfsprekend plukt u ook/juist ook de vruchten van deze bijdragen als uw gezondheid eens wat minder dan wenselijk is. Dan is een volwaardige gevarieerd voedingspatroon met alle noodzakelijke voedingsstoffen natuurlijk helemaal dubbel op zijn plaats. En er is met name hierover ook een enorme hoeveelheid vakliteratuur te vinden. Menig placebo-gecontroleerde studie is begrijpelijkerwijs juist gericht uitgevoerd bij doelgroepen wiens gezondheid onder druk staat. Binnen de huidige wetgeving mogen we u echter geen melding maken van deze belangwekkende research en enkel de

Zinvolle bijdragen aan behoud van gezond functioneren

onder uw aandacht brengen. Deze website is dan ook expliciet bedoeld om informatie over gezondheid te verstrekken en we rekenen erop dat u met eventuele vragen over een minder gewenste staat van welzijn met uw behandelend arts overlegd als u vragen heeft over het belang van een volwaardig voedingspatroon in uw specifieke situatie. Om u extra helderheid te bieden wanneer u uw gezondheid per lichaamsfunctie gericht aandacht wil schenken hebben we voor u in een aantal gezondheidsthema’s zoals “bescherming” “brein” of “vitaliteit” de relevante claims voor u gegroepeerd. Onder deze thema kunt u gericht verder inzoomen op diverse orgaansystemen. Onder het thema bloedsomloop vindt u bijvoorbeeld subcategorien , zoals hart, bloedvaten, bloedvetten of bloeddruk.

Met deze service hopen we u van die informatie te kunnen voorzien die gericht uw interesse kent.

Heeft u speciefieke vragen dan kunt u ons natuurlijk ook persoonlijk benaderen. Onze deskundigen kunnen u wellicht van dienst zijn en meer gericht u op weg te kunnen helpen.

Hieronder vindt u een opsomming van alle 150+ gezondheidsclaims per

  • vitaminen
  • mineralen
  • spoorlementen
  • essentiële vetzuren

De Multivitamine van Vitaminecompleet bevat hoogwaarige extra’s zoals natuurlijk en lichaamseigen R-liponzuur of plantextracten zoals gember met geconcentreerde en op actief ingredient gestandaardiseerde ingredienten.

Deze stoffen zoals ook, curcumine resveratrol of quercitine zijn opgenomen in een dosering zoals u die in een gevarieerde voeding zou kunnen binnenkrijgen. Aangezien de EFSA een groot aantal van deze plantdossiers nog onder behandeling heeft is er enige ruimte om melding te maken van de bijdrage van dergelijke stoffen aan uw gezondheid. We zijn hier terughoudend in, maar u kunt zich vast voorstellen dat het in onze filosofie past om enkel ingrediënten in onze formule op te nemen die daadwerkelijk iets toevoegen.

Als u deze extra’s uit de Multivitamine als losse producten zou aanschaffen vertegenwoordigen deze maar liefst

een gratis extra toegevoegde waarde van méér dan €120,- per kwartaalverpakking

Multivitamine. Geconcentreerde en gestandaardiseerde superfoodplant-extracten in doseringen zoals u die in een gezonde volwaardige voeding zou kunnen binnen krijgen. En dat is allemaal standaard inbegrepen in een toch al super competitieve basisprijs!

Veel meer dan een topkwaliteit Multivitamine dus. En daar zijn we trots op!

Alle Multivitamine gezondheidsvoordelen
Alle Magnesium gezondheidsvoordelen
Alle Omega-3 gezondheidsvoordelen

EFSA