En de winnaar is… Multivitamine!

Multivitamine gekozen tot Supplement-van-het-Jaar 2020

Sinds een aantal jaren wordt er onder consumenten, geïnteresseerden en inhoudsdeskundigen de Supplement- van-het-Jaar-verkiezing gehouden. In voorafgaande jaren waren respectievelijk de ingrediënten Vitamine D (2017), Magnesium (2018) en Kurkuma (2019) tot supplement van het jaar uitgeroepen. En dit jaar viel de eer dus te beurt aan een combinatie preparaat: multivitamine. Multivitamines zijn overigens al heel wat jaar op rij de meest verkochte supplementen in Nederland. En tussen het enorme aanbod aan al deze preparaten is de Multivitamine van Vitaminecompleet uit rechtstreekse vergelijking de koploper. Kortom wij zijn er verguld mee. En dat is nog niet alles…

De complete Supplement-van-het-Jaar 2020 top 10 uitslag

  1. Multivitamine
  2. Vitamine D
  3. Visolie (omega-3 vetzuren)
  4. Magnesium
  5. Vitamine C
  6. Kurkuma
  7. Probiotica
  8. Cranberry
  9. Vitamine B12
  10. Echinacea

Dit jaar werd dus het meest gestemd op Multivitamine als Supplement-van-het-Jaar. In de supplement top 10 van 2020 treffen we dus op de tweede plek, vitamine D, op de derde plek Omega-3 visolie aan en op de vierde plek Magnesium. En gebruikers van de Vitaminecompleet supplementen of lezers van deze website is het vast niet ontgaan dat deze top 4 centraal in de producten van Vitaminecompleet zijn opgenomen!

Hoeveel fraaier kan het nog worden?

Nou, eigenlijk best nog een beetje. Want in de top 10 van meest gewaardeerde supplementen bevonden zich uiteindelijk dit jaar maar liefst 7 grondstoffen die u in onze formules aantreft! Sterker nog, de complete top 6 werd zelfs ingenomen door ingrediënten uit onze Multivitamine, Magnesium en Omega-3 formule.

Magnesium

Publieksprijs!

bokaal

Wij waren en zijn natuurlijk overtuigd van onze visie op supplementen: gericht aanvullen waar het er wezenlijk toe doet met maximale kwaliteit maar zo min mogelijk potjes op uw aanrecht. En dat doen we al meer dan 20 jaar zo!! Wij mogen in de afgelopen verkiezing van het supplement van het jaar dan ook graag een bekroning zien voor de eigenzinnige koers die wij varen! Uiteraard bestaan de Supplement-van-het-Jaar-stemmers niet enkel Vitaminecompleet gebruikers geweest. U neemt het ons daarom ook vast niet kwalijk dat wij in de top 10 van de Supplement van het Jaar in 2020 een extra feestelijk erkenning en waardering uit het algemene publiek én inhoudsdeskundigen herkennen. Voelt voor ons dus eigenlijk als een Publieksprijs.

U heeft het goed gezien dus

Voor wie onze supplementen reeds langer gebruikt denken wij dat deze verkiezing eveneens reden voor vreugde en vertrouwen in zich draagt. U heeft het klaarblijkelijk met uw keuze voor Vitaminecompleet gewoon al (veel) eerder goed gezien! En voor alle vertrouwen dat onze gebruikers in Vitaminecompleet geplaatst hebben willen wij graag onze dank uitspreken.

Heeft u nog niet eerder gekozen voor Vitaminecompleet?

Wat let u nog?

Alle goeds, in alle gezondheid,
Jeroen namens team Vitaminecompleet