Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Natuurlijke multivitamine voor een goede basis. Snelle levering en past makkelijk in de brievenbus.

  5 out of 5
  Benjamin 03-06-2020
 • Ik bestel vaker bij dit bedrijf en ben tevreden. Snelle verzending en het is altijd prima in orde.

  5 out of 5
  Dennis 03-06-2020
 • Altijd snelle levering zodat je nooit zonder komt te zitten. Genoeg keuze, dus altijd het produkt wat je nodig hebt te koop. En een zeer scherpe prijs, waar een ander niet aan kan tippen.

  5 out of 5
  Marc 30-05-2020
 • Al jaren gebruik ik de supplementen van Vitaminecompleet en ben er zeer tevreden over.

  5 out of 5
  Paula 30-05-2020
 • Ik gebruik de magnesium, omega3 en multiviatmine supplementen nu al jaren. Daarnaast heb ik af en toe inhoudelijke vragen aan de klantenservice mbt de vitamines en mineralen en daar krijg ik elke keer zeer uitgebreid antwoord op!

  5 out of 5
  Martin 28-05-2020
 • Bestel hem regelmatig en ben er heel tevreden over. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  5 out of 5
  karen 23-05-2020
 • Veel nieuws valt er niet te melden. Je zoekt uit, je bestelt, je betaalt en je krijgt op tijd het pakket. Nou, vooruit, een kanttekening. Ze beloven briefpost, maar het werd een pakket vanwege de hoeveelheid doosjes. Maar, wees nou even re-eel: tegenover een lekkere korting mag best een wat goedkopere verzending staan. Zo, dat is rechtgetrokken. Gewoon volgende keer weer daar bestellen.

  5 out of 5
  Boris 23-05-2020
 • Hele fijne winkel ervaring!

  5 out of 5
  Marjon 22-05-2020
 • Ik gebruik Vitaminecompleet Omega 3 al enige jaren. Dagelijks twee pillen bij het avondeten. Dit werkt goed.

  4.5 out of 5
  Jan 17-05-2020
 • Alle goede voedingsstoffen in 1 tablet.

  5 out of 5
  Raymond 15-05-2020

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.