Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Goed product en snel geleverd!

  5 out of 5
  Kris 20-09-2020
 • Snelle levering, handig plat doosje wat door de brievenbus kan. Duidelijke omschrijving op de verpakking.

  4 out of 5
  K. 20-09-2020
 • Als het gaat om vitaminen, dan let ik op de inhoud en de prijs. Ik had eerder een ander merk, maar de alle vitaminen en mineralen die ik zocht zaten ook hierin, in meestal grotere hoeveelheden. Daarnaast vind ik het fijn om spullen thuisbezorgd te krijgen en is de verpakking veel beter geschikt voor brievenbuspost. Ik vind alleen het deksel makkelijk losschieten en dat kan tot problemen leiden.

  4.5 out of 5
  Rik 09-09-2020
 • Ik had vooraf vragen over het gebruik van multivitamine, magnesium en omega-3. Over de combi c,q, overlap van supplementen. Prettig en duidelijk antwoord ontvangen. De supplementen zitten in praktische platte doosjes die door de brievenbus passen. Ik merk nu na een tijdje dat ik meer energie heb gekregen.

  5 out of 5
  Renate 07-09-2020
 • Heel goed gedoseerde produkten , Zeker aan te bevelen !

  5 out of 5
  Carine 05-09-2020
 • Door het slikken van de verschillende supplementen kan ik mijn gewenste inname van voedingsstoffen en vitaminen goed aanvullen. Ik heb vertrouwen in de samenstelling en ben tevreden over de levering en website.

  4.5 out of 5
  Siem Friesen 02-09-2020
 • Gemak dient de mens. Bijna alles wat er in moet zitten zit erin en anders hebben ze nog aanvullende supplementen.

  4.5 out of 5
  Netty 31-08-2020
 • Geweldige producten, niets op aan te merken. Levering ook heel snel. Ik blijf zeker klant.

  5 out of 5
  Daniel Cheraghi 31-08-2020
 • persoonlijke begeleiding en gericht advies. ben ontzettend veel wijzer geworden over wat, waarom en wanneer. goede service en snelle levering.

  5 out of 5
  jeroen 25-08-2020
 • Goede kwaliteit en snelle levering!

  4.5 out of 5
  Dianne 23-08-2020

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.