Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Eerste prijsaanpassing sinds 7 jaar. Uw vertrouwde Multivitamine nu met extra Astaxanthine!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Goede voorlichting, uitstekende service, kwaliteit ingrediënten. Jammer dat er niet meer producten zijn, die nu geen onderdeel uitmaken van de huidige producten cq het assortiment. Zoals glucosamine/ chondroitine. Vitamine C nog wel ook ascorbinezuur. Dat is jammer. En laag gedoseerd. Een apart vitamine c product, bijvoorbeeld een bruistablet voor perioden van lage weerstand zou handig zijn.

  4 out of 5
  E 22-02-2020
 • snelle levering en kwaliteit.

  5 out of 5
  inna 20-02-2020
 • Na een paar dagen dat ik ben begonnen met het innemen van de multivitaminen voelde ik mij echt een stuk opgewekter en beter en heb meer energie.Is beslist geen placebo effect!

  4.5 out of 5
  Roland 20-02-2020
 • Kwalitatief zeer goed product, scherp geprijsd, uitstekende service, snelle levering, en website met veel informatie over de producten.

  5 out of 5
  D. 16-02-2020
 • innovatieve verpakking, mooi.

  4 out of 5
  o 13-02-2020
 • Zeer goede multivitamine. Bestelling is helemaal naar wens verlopen. Goede en vlotte levering in de brievenbus.

  5 out of 5
  Faiz 05-02-2020
 • Ik kan er altijd van op aan dat de bestelling goed verloopt en het product netjes bij mij aan huis bezorgd wordt.

  5 out of 5
  Yvonne 05-02-2020
 • Top multivitamine. Ingredienten zijn hoofdzakelijk natuurlijk en worden goed door het lichaam opgenomen, zulks in tegenstelling met chemische ingredienten.

  5 out of 5
  Hans 05-02-2020
 • lekker inspirerende en veelzijdige site met informatieve, actuele en vlotte blogs van Jeroen. zeker een meerwaarde! dankjewel!

  5 out of 5
  marlene 03-02-2020
 • Alles zoals het hoort en perfect afgeregeld waarvoor dank.

  4.5 out of 5
  Bert Van Lommel 26-01-2020

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.