Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Pakketjes worden door de brievenbus geleverd. Je ontvangt een reminder op het moment dat de supplementen bijna op zijn. Ik gebruik de multivitamine en de magnesium supplementen al bijna 2 jaar. Ik kan mij de laatste keer dat ik de griep of iets dergelijks had niet meer herinneren. Kortom; ik ben zeer tevreden.

  5 out of 5
  Michiel 27-07-2020
 • Ik gebruik verschillende supplementen: - Vitaminen In Multivitamine van Vitaminecompleet zitten alle denkbare vitaminen die voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. In andere multivitaminen ontbreken soms vitaminen of te veel of te weinig. - Omega 3 Ik eet geen vis. - Magnesium Volgens mijn fysiotherapeut heb ik te weinig vitamine C. Bij Vitaminecompleet is vitamine C toegevoegd aan Magnesium. Ik heb 3 supplementen nodig. Laat Vitaminecompleet net alleen deze 3 verkopen.

  5 out of 5
  Luc 26-07-2020
 • Snelle verzending, gemakkelijk in de brievenbus. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Hoge dosering. Uitgebreide voorlichting op de site.

  5 out of 5
  Brigitte 26-07-2020
 • Ik gebruik de vitamine van vitaminecompleet nu al bijna 2 jaar naar volle tevredenheid. Aangezien ik een maagoperatie heb gehad en vitamine door groeten en fruit niet altijd goed meer in mijn lichaam wordt opgenomen is een supplement erg belangrijk om toch de juiste hoeveelheid in me lichaam te hebben. Samen met de OMEGA 3 en Magnesium heb ik positieve resultaten. Mijn bloed wordt elke 3 maanden geprikt. ook op de vitamines en mijn dokter is tevreden dus ben ik dat ook Dus ik ben blij met de vitaminecompleet.

  5 out of 5
  Peter 24-07-2020
 • Ik voel me er erg goed bij.

  5 out of 5
  Caspar 23-07-2020
 • Goede ingredienten; samenstelling door deskundigen; goede voorlichting.

  5 out of 5
  willem 22-07-2020
 • Door de supplementen van Vitaminecompleet is mijn weerstand aanmerkelijk sterker geworden. Goede prijs-kwaliteitsverhouding ook.

  5 out of 5
  Rudolf de Ruijt 12-07-2020
 • nu al voor de 4e keer besteld. Er zijn geen betere multi`s dan deze.. en in combinatie met omega 3 en magnesium kom ik nergens meer van tekort.

  5 out of 5
  Wendy 09-07-2020
 • fijne producten die ik op aanraden van mijn orthomoleculair arts gebruik. groot voordeel dat de dosering 1x per dag is waardoor je geen handvol pillen hoeft te nemen. ook fijn dat ze in 2en gebroken kunnen worden voor mijn man die geen grote capsules of pillen kan slikken. de juiste samenstelling met hoogwaardige inhoud.

  4.5 out of 5
  Christel 08-07-2020
 • Ik gebruik alle drie de supplementen als aanvulling van mijn voeding en voelt als een goede ondersteuning.

  4.5 out of 5
  Daniele Verstraten 04-06-2020

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.