Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

  • Ik gebruik het 1/2 uurtje voor het slapen gaan en werkt goed mijn man Gebruikt het ook heeft reuma Artritis en voelt zich er ook heel goed bij.

    5 out of 5
    Helmy 31-10-2020
  • De service was uitstekend. De pilletjes geven een enorme boost! Ik heb duidelijk meer energie en je gemoedstoestand gaat er duidelijk op vooruit! Echt een aanrader.

    5 out of 5
    Cindy 30-10-2020
  • Goed bereikbaar voor vragen. Vlugge, nette, afhandeling en bezorging.

    4 out of 5
    Miranda 30-10-2020
  • Snelle en juiste levering en pakket past door brievenbus wat superfijn is!

    5 out of 5
    Paula 28-10-2020
  • Bestanddelen van Vitaminecompleet zijn ook van groot belang om besmetting door en effecten van COVID-19 te verkleinen. Dus Go Fit.

    5 out of 5
    Roland Goetgeluk 28-10-2020
  • Altijd makkelijk bestellen zonder problemen.

    4 out of 5
    Peter 25-10-2020
  • Uitgebreide combinatie van onmisbare vitamines en andere elementen.

    4 out of 5
    Familie de Vries 22-10-2020
  • De vitaminen en de service zijn prima. Snelle bezorging en pakketje kan in de brievenbus. Alleen wordt hiervoor wel een dikke plastic verpakking gebruikt, over een heel jaar zijn dat nogal wat verpakkingen. Misschien dat dit anders kan, lijkt mij niet goed voor milieu.

    4 out of 5
    Pietsje 18-10-2020
  • Ik ben zeer te spreken over de snelle levering en de producten hebben hun uitwerking. Ook heb ik een tijdje geleden gebeld met een van de medewerkers en werd zeer goed en vriendelijk geholpen, dank daarvoor... Hartelijke groet Michel.

    5 out of 5
    Michel 11-10-2020
  • Snel geleverd en je hoeft er niet voor thuis te blijven. De multi vitamine zijn van goede kwaliteit.

    5 out of 5
    Jannes 10-10-2020

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.