Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Actueel: immuunstof selenium in het nieuws! - Nieuwe Multivitamine met extra astaxanthine!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh.

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

  • Alle goede voedingsstoffen in 1 tablet.

    5 out of 5
    Raymond 15-05-2020
  • Vitamine preparaat altijd moeilijk te beorodelen. Voel me er goed op. Kreeg hele goede indruk van Vitaminecompleet, ook sympathiek. Werd gebeld en er werd vakkundige toelichting op de samenstelling en op de kwaliteit van de ingredienten gegeven.

    4.5 out of 5
    J. de Rooy 14-05-2020
  • ..

    5 out of 5
    Erik Banken 14-05-2020
  • En alweer is er een goed werkend ingrediënt (met aandacht voor wetenschappelijke resultaten) aan de multi toegevoegd, zonder dat de prijs wordt aangepast! Mijn complimenten voor duidelijke info en een overzichtelijke website. Geen poespas en schreeuwerige berichtgeving.

    5 out of 5
    Christien 06-05-2020
  • Uitermate prettig om per brievenbus zaken te doen. Het wordt je nog net niet op bed gebracht. Jarenlang gebruikte ik Solgar, een goede maar dure vitamine. Het gemak en de meer behapbare prijs van Vitaminecompleet deed me die eens proberen, hoewel niet eerder dan na uitgebreid vergelijkingsonderzoek. Nu, na enkele weken gebruik van de Multivitamine voel ik me nog steeds prima, zelfs wat wakkerder (oplettender) als ik me niet vergis. Hoe dan ook een goede overstap.

    5 out of 5
    eenRuud 04-05-2020
  • Ik gebruik vitamine compleet vele jaren. Dit ter ondersteuning van mijn gezondheid ([dit woord mag binnen de huidige wetgeving niet genoemd worden] 40 jaar) om complicaties te voorkomen en/of uit te stellen. Dit is tot nu toe aardig gelukt.

    5 out of 5
    W.Molenaar 04-05-2020
  • Een goede website en goede (telefonische) assistentie zo nodig.

    5 out of 5
    Monica 03-05-2020
  • Ik koop al een aantal jaren mijn vitaminen hier bij vitaminecompleet. Zeer goede producten en zeer goede service! Aan te bevelen voor iedereen die eventuele tekorten wil aanvullen.

    5 out of 5
    Frank 30-04-2020
  • Na uitgebreid onderzoek blijkt dit de beste leverancier van supplementen gebaseerd op zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Bovendien snelle en betrouwbare levering via de brievenbus. Het is ook goed te zien dat vitaminecompleet voortdurend onderzoek doet naar verbetering van haar producten en mogelijke nieuwe ingrediënten voor haar supplementen.

    5 out of 5
    Anton 17-04-2020
  • Altijd op tijd en kwaliteit.

    5 out of 5
    Najat 17-04-2020

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.