Bestel direct Bel ons: 077-3020015

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh.

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • zorgvuldig- 100% kwaliteit.

  5 out of 5
  willem 21-06-2018
 • Sneller levering, duidelijke informatie, geven duidelijk extra informatie desgewenst.

  5 out of 5
  J.W. de Koning 21-06-2018
 • Zeer goede prijs voor de supplementen. Kwaliteit ook prima.

  5 out of 5
  20-06-2018
 • Kwaliteit van de producten, snelle levering.

  4.5 out of 5
  01-06-2018
 • Snelle levering.

  5 out of 5
  29-05-2018
 • snelle bezorging, goede kwaliteit en vooral: Wat fijn dat er kleine multivitaminepillen komen!!!!!!!

  4 out of 5
  Maatje 26-05-2018
 • Open eerlijke weergave van zowel produktinhoud als proces omstandigheden trok ons aan. We hebben de indruk dat we ons goed voelen op de vitamines.

  4 out of 5
  Jan 18-05-2018
 • Snelle levering. Assortiment wordt duidelijk toegelicht.

  4.5 out of 5
  RE 05-05-2018
 • Volwaardige supplementen met relevante en kwalitatieve ingrediënten voor een hele vriendelijke prijs. Een betere prijs/kwaliteit verhouding vind je niet. De klantenservice is ook erg goed. Ik stelde meerdere vragen en ze werden allemaal erg goed en uitgebreid beantwoord.

  5 out of 5
  Martin 30-04-2018
 • Kwalitatief hoogwaardig produkt tegen een goede prijs. Snelle levering via brievenbuspost. Het verschil met andere vitaminesupplementen is het natuurlijke karakter van de ingredienen. De meeste gangbare vitaminesupplementen zijn van chemische aard welke slecht/minder goed door het lichaam worden opgenomen.

  5 out of 5
  Hans Sijtsma 16-04-2018

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere aanbieders. Of met directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen.

Ook geven wij u, door middel van onderstaande reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen is voor ons natuurlijk een grote motivatie.