Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Eerste prijsaanpassing sinds 7 jaar. Uw vertrouwde Multivitamine nu met extra Astaxanthine!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Mijn pakket was zoekgeraakt. Telefonisch contact gehad met vitamine compleet. Ze waren bereid mijn pakket nogmaals kosteloos op te sturen. Nog een paar dagen gewacht daarmee en toen werd mijn oorspronkelijk bestelde pakket alsnog bezorgd. Vitamine compleet heeft een aantekening in mijn dossier gemaakt zodat ik de producten voortaan bij de buurtwinkel kan laten bezorgen. Oplossing van klachten dus door op maat afspraken. Uitstekende service.

  5 out of 5
  Esther 29-07-2019
 • Altijd een snelle levering en super kwaliteit voedingssupplementen!

  5 out of 5
  Vivian 20-07-2019
 • Goede informatie en handig gerubriceerd.

  4 out of 5
  Johann A.M. 14-07-2019
 • Altijd correcte afhandeling na bestelling bij vitamine compleet.

  5 out of 5
  Riet 12-07-2019
 • Snel en goed.

  5 out of 5
  Synco Vd kolk 03-07-2019
 • Gebruik nu een aantal jaar oa de Magnesium en die is geweldig! Geen last meer van nachtelijke (been)krampen. Tevens de indruk dat het snel wordt opgenomen in het systeem voor optimaal resultaat!

  5 out of 5
  Mona 24-06-2019
 • Ik ben al een paar jaar klant. Tot nu toe geen klachten. Hoe goed de supplementen zijn, kan ik niet beoordelen. Het is niet zo, dat ik mij beter voel, als ik de supplementen gebruik. Ik slik ze preventief, om op de langere termijn gezond te blijven.

  4 out of 5
  Erik-Jan 08-06-2019
 • Na een mailtje met een vraag over de leertijd, vitaminen de dag erna ontvangen. Prima communicatie via email.

  5 out of 5
  Astrid 07-06-2019
 • Positieve ervaring. Goed product, goede kwaliteit en betaalbaar. Vlotte levering en via brievenbus is ideaal.

  5 out of 5
  AH 01-06-2019
 • Ben zelf een 'uitzoeker' met enig verstand ter zake. SOLGAR bediende mij niet meer naar mijn zin door nogal afwijkende RDA waarden en steeds verder oplopende Shipping & Handling Costs. De eerste 3 maanden Vitaminecompleet zijn achter de rug. Er zijn een aantal opbouwende contact momenten geweest met de heer Duiker zelf. De reacties en follow up waren steeds uitgebreid en duidelijk. Samen met de werkelijk uitstekende en informatieve website is het vertrouwen zo gegroeid dat ik inmiddels ben overgestapt naar Vitaminecompleet als vaste klant.

  4.5 out of 5
  Skana 30-05-2019

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.