Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Eerste prijsaanpassing sinds 7 jaar. Uw vertrouwde Multivitamine nu met extra Astaxanthine!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Het probleem met multi-vitaminen is dat het heel erg moeilijk is om te bewijzen dat het product goed is. Sterker nog, het is mogelijk zelf maar zeer beperkt nuttig om vitaminen te slikken, tenzij je ernstig ondervoed of een of andere specifieke ziekte hebt. Daarentegen doe ik wat eigenlijk de meeste mensen doen: ik gebruik het als aanvulling. Mocht het helpen, dan heb ik mazzel. Mocht het niets doen, dan kost het me een beetje tijd en geld. Wat mij in het bijzonder aantrok om deze multi-vitaminen een keer te proberen was dat het er op lijkt alsof ze echt hun best doen om te proberen zinvolle ingrediënten en doseringen te bepalen.

  4 out of 5
  Sander Bouwhuis 23-09-2020
 • Perfect product en goede snelle levering.

  5 out of 5
  Raymond 23-09-2020
 • Meer energie, goed doordachte formule. Snelle levering.

  5 out of 5
  Fokje van Kammen 23-09-2020
 • uitstekend.

  5 out of 5
  Monique 22-09-2020
 • Ik zou niet meer zonder willen.

  5 out of 5
  john 20-09-2020
 • Goed product en snel geleverd!

  5 out of 5
  Kris 20-09-2020
 • Snelle levering, handig plat doosje wat door de brievenbus kan. Duidelijke omschrijving op de verpakking.

  4 out of 5
  K. 20-09-2020
 • Als het gaat om vitaminen, dan let ik op de inhoud en de prijs. Ik had eerder een ander merk, maar de alle vitaminen en mineralen die ik zocht zaten ook hierin, in meestal grotere hoeveelheden. Daarnaast vind ik het fijn om spullen thuisbezorgd te krijgen en is de verpakking veel beter geschikt voor brievenbuspost. Ik vind alleen het deksel makkelijk losschieten en dat kan tot problemen leiden.

  4.5 out of 5
  Rik 09-09-2020
 • Ik had vooraf vragen over het gebruik van multivitamine, magnesium en omega-3. Over de combi c,q, overlap van supplementen. Prettig en duidelijk antwoord ontvangen. De supplementen zitten in praktische platte doosjes die door de brievenbus passen. Ik merk nu na een tijdje dat ik meer energie heb gekregen.

  5 out of 5
  Renate 07-09-2020
 • Heel goed gedoseerde produkten , Zeker aan te bevelen !

  5 out of 5
  Carine 05-09-2020

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.