Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Goed.

  5 out of 5
  Ben 28-01-2021
 • Sinds we de vitaminen gebruiken hebben we het gevoel dat we minder snel ziek zijn. Product wordt continu aangepast. Laatste keer weer besteld en toen was vitamine D aangepast ivm onderzoeken. Erg fijn dat hier zo op ingespeeld wordt. Ook erg fijn dat de levering door de brievenbus kan, je hoeft dan niet voor het pakketje thuis te blijven. Daarnaast is de levering ook altijd erg vlot. Nog geen gebruik gemaakt van de abonnement service, wellicht dat we dat in de toekomst wel gaan doen.

  4 out of 5
  Merel 27-01-2021
 • top service.

  4.5 out of 5
  R. 27-01-2021
 • Heel blij met deze natuurlijke vitamines.

  5 out of 5
  Elisabeth 27-01-2021
 • Ik slik al jaren de multivitamine en heb daarnaast niets extra's nodig. De naam "compleet" is hier zeer zeker aan de orde.

  5 out of 5
  Suus 21-01-2021
 • Was ruim een jaar gestopt met de supplementen maar sinds ik een aantal maanden geleden weer begonnen ben met de multivitaminen, magnesium en visolie voel ik me duidelijk beter. Minder last van overgangskwaaltjes, geen pijn in spieren, gezondere huid en haren, mentaal rustiger en stabieler.

  4.5 out of 5
  Hanneke 15-01-2021
 • Ik gebruik deze supplementen reeds enkele jaren en ben zeer tevreden.

  4 out of 5
  Margriet 14-01-2021
 • M.

  5 out of 5
  Jules 09-01-2021
 • nooit meer griep gehad sinds vitaminecompleet... altijd op tijd slechts 1 keer wat vertraging.

  4.5 out of 5
  Jaap 08-01-2021
 • Via brievenbuspost de juiste vitamines tegen een schappelijke prijs.

  4.5 out of 5
  Carolien 06-01-2021

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.