Bestel direct Bel ons: 077-3020015

Klantbeoordelingen

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh.

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Snelle levering en prima producten.

  4 out of 5
 • Snelle leveringen, duidelijke beschrijvingen.

  5 out of 5
 • Snelle levering, duidelijk informatie.

  4.5 out of 5
 • Snelle levering, super producten. Gewoon nodig voor een gebalanceerde voeding!

  5 out of 5
 • Zinvolle samenstelling van zowel de Multi als de Magnesium. Echt het gevoel dat het wat toevoegt aan gezonde voeding. Ook fijn dat Vitamine-compleet zijn receptuur aanpast aan nieuwe wetenschappelijke inzichten, bijvoorbeeld een betere biologische beschikbaarheid (zoals met foliumzuur en B12).

  4.5 out of 5
 • Verpakking past in brievenbus.

  5 out of 5
 • Toon website vertrouwenwekkend. Ik denk in ieder geval een prima product te kopen. Moet uiteindelijk hopen dat het ook zo is!

  4.5 out of 5
 • Altijd snel en goed verzonden.

  5 out of 5
 • Goede prijs, snelle levering en uitstekende website waar je kunt vinden dat voedingssupplementen van hoge kwaliteit worden aangeboden.

  5 out of 5
 • Goede bezorging.

  4.5 out of 5

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
9,3 waardering uit
754 reviews
 • 99% beveelt ons aan!

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere aanbieders. Of met directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen.

Ook geven wij u, door middel van onderstaande reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen is voor ons natuurlijk een grote motivatie.