Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Eerste prijsaanpassing sinds 7 jaar. Uw vertrouwde Multivitamine nu met extra Astaxanthine!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

  • De juiste aanvulling op gezonde voeding.

    5 out of 5
    Leon 04-01-2020
  • Verschil is goed te merken wanneer het product ingenomen wordt of dat je het niet inneemt.

    4.5 out of 5
    R 02-01-2020
  • Ik heb een abo voor de 3 supplementen (Multi, Omega 3, Magnesium) per kwartaal. De kwaliteit beoordeel ik aan de hand van de inhoud en vergelijk ik met alternatieven en daarbij vind ik vitaminecompleet zeer goed, zeker voor de gevraagde prijs. Ik voel mij er erg goed bij. De service dat het per kwartaal in de brievenbus ligt maakt het extra aantrekkelijk.

    4.5 out of 5
    Robin 01-01-2020
  • Infomatie via website en digitale nieuwsbrieven is deskundig en informatief. Dagelijks gebruik van voedingssupplementen van vitaminecompleet naar volle tevredenheid.

    4.5 out of 5
    Maurice 27-12-2019
  • Duidelijke website en telefonisch prettig contact gehad die mijn vragen begrijpelijk beantwoorde.

    4.5 out of 5
    Betty 27-12-2019
  • Kwaliteit supplementen is onovertroffen. Doosjes zijn praktisch in gebruik en bezorging. Bestellen is n fluitje van cent en bezorging is snel Informatie is nuttig en zinnig.

    5 out of 5
    Henk 25-12-2019
  • Mijn ervaring met Vitaminecompleet is zeer goed omdat ik al jaren bij hun Omega 3 bestel en meestal het product de volgende dag al in huis heb, de prijs is redelijk goedkoop t.o.v van andere bedrijven met de zelfde EPA + DPA waarden en het kan in de brievenbus.

    5 out of 5
    Ruud 23-12-2019
  • Goede kwaliteit, makkelijk in te nemen doordat de pillen gehalveerd kunnen worden. Zou helemaal mooi zijn als de capsule omega 3 olie ook kleiner ingenomen kan worden, misschien een goede tip om deze capsules te verkleinen en dagelijks 2 kleine capsules in te nemen.

    4 out of 5
    Carola 06-12-2019

    Beste Carola,

    bedankt voor je vriendelijke woorden over je Vitaminecompleet supplementen. En natuurlijk ook over het meedenken in verbeteringen. Dat wordt gewaardeerd!

    In ons streven naar zo min mogelijk aanvulling c.q. tabletten per dag is de slikbaarheid van de tabletten en capsules ook voor ons van wezenlijk belang. Naast natuurlijk veiligheid, zinvolle dosering en prijs-kwaliteit.
    In de prijskwaliteit zijn we, zeker ook bij de Omega-3 visoliecapsules al lang dé top aanbieder in Nederland en België. Bij twee kleinere capsules als dagdosering zou dat, prijstechnisch, zeker niet meer mogelijk zijn. Vandaar dat we erg ons best doen om het gebruiksgemak waar dan ook te optimaliseren in afweging met -voor iedereen betaalbaar houden- de supergunstige prijsstelling.

    Bij gebruiksgemak telt overigens zeker ook het feit dat uit onderzoek eenduidig is aangetoond dat "meer tabletten per dag" de inname trouw behoorlijk afremt. We streven dan ook met "zo min mogelijk potjes op uw aanrecht" tegelijk naar "zo min mogelijk tabletten" per dag. Als het technisch en zinvol mogelijk was geweest hadden we liever nog alles voor onze gebruikers in één tablet verpakt.

    De tabletten van Vitaminecompleet bevatten daarom een breuk-gleuf waarmee de grootte eenvoudig desgewenst gehalveerd kan worden. Fijn te weten dat u daar gebruik van maakt. Maar zo'n breuk-gleuf kan bij een gel-capsule natuurlijk gewoon niet aangebracht worden. Daarom hebben we voor een capsule vorm, grootte en gladheid gekozen die voor het grootste deel van de gebruikers moeiteloos te slikken valt. En dan met één capsule per dag de door de Gezondheidsraad aanbevolen minimum inname ruim gedekt wordt

    Maar er kunnen natuurlijk toch altijd nog uiteenlopende redenen zijn waarom slikken van tabletten een obstakel vormt. Dan zijn er zeker praktische tips die in de praktijk zeer bruikbaar zijn gebleken.

    Allereerst kan het innemen van de Omega-3 capsule (of ook de Multivitamine- of Magnesiumtablet) tegelijk met wat yoghurt, voor het merendeel van de gebruikers met inname problemen, de drempels wegnemen. Ook mag de capsule gewoon gekauwd worden, wel levert dat natuurlijk tijdelijk een geconcentreerde vissmaak op. Voor wie dat wil, is ook openknippen en op een lepel, of met voeding vermengd innemen een goede optie. En als laatste, mits er geen serieuze lichamelijke oorzaken van de slikproblemen zijn geldt ouderwets ook nog: oefening baart kunst. Een voeding-spijsbrok doorslikken is immers vele malen groter en levert in het algemeen dan geen thema's op.

    Hopelijk hebben we je hiermee wat extra transparantie in onze afwegingen gegeven. En kunt je met de praktische handreikingen vooruit. Wij zouden het zeker op prijs stellen wanneer je je ervaringen met ons blijft delen. Je kunt ons dan ook altijd verder raadplegen over dit en andere thema's. We komen namelijk graag met onze klanten in contact.

    Met vriendelijke groet
    Jeroen, namens team Vitaminecompleet

  • Veel baat bij deze vitamines.

    5 out of 5
    Ruud 27-11-2019
  • Vitaminecompleet levert altijd direct en probleemloos. De kwaliteit van het product is hoog en in lijn met alle actuele richtlijnen en inzichten, de presentatie keurig en no-nonsens.

    5 out of 5
    Marc 16-11-2019

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.