Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

  • Los van een goede service ben ik zeer tevreden met de diverse supplementen. tot op heden geen last meer gehad van mijn koortslip, en ik ben ook niet meer ziek geweest (griep, verkouden, wat dan ook). Dus ik ben een zeer contente gebruiker.

    4.5 out of 5
    Anita 04-01-2021
  • Veel baat bij deze vitamines, nooit meer verkouden en voel me fit.

    5 out of 5
    Ruud 04-01-2021
  • Heel goede vitamine.

    5 out of 5
    Peter 27-12-2020
  • Fijn dat de ingrediënten beschreven staan. Goed bereikbaar en inspelend op vragen en/of opmerkingen.

    5 out of 5
    Marianne 27-12-2020
  • Zeer snelle levering.

    5 out of 5
    Fred 20-12-2020
  • Super.

    5 out of 5
    Johan 20-12-2020
  • Makkelijk in te nemen door het gladde oppervlak, geen nasmaak. Ik gebruik ze al een paar jaar naar alle tevredenheid de kwaliteit blijft constant. De bestelling is altijd zeer snel geleverd.

    5 out of 5
    Astrid 19-12-2020
  • Als apotheker sta ik zeer wantrouwig tegenover de vele gezondheidsclaims die worden rondgestrooid over vele preparaten. De wetenschappelijke info die u gaf, overtuigde me van uw hoge kwaliteitsnorm. Dat gaf de doorslag om uw product aan te komen.

    5 out of 5
    Veerle De Clercq 19-12-2020
  • Ik heb een mail gestuurd met een vraag over de dosering van de ingredienten van de multivitamine. In overleg met mij is er toen een afspraak gemaakt voor een uitgebreid telefoongesprek waarin men mijn vragen beantwoorde. Men heeft mij zelfs nog onderbouwende informatie toegestuurd. Het is voor mij duidelijk dat dit product ontwikkeld wordt met aandacht voor wetenschappelijke ontwikkelingen en een passie voor het product.

    4.5 out of 5
    Ans 16-12-2020
  • magnesium goed voor betere nachtrust.

    4 out of 5
    Els Gonzalez 13-12-2020

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.