Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Actueel: immuunstof selenium in het nieuws! - Nieuwe Multivitamine met extra astaxanthine!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh.

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • Deze multivitamine is prima gedoseerd. Het helpt om mijn conditie optimaal te houden. Het herhaalgemak is erg prettig.

  4.5 out of 5
  Elsemieke 12-01-2020
 • Beter ga je niet vinden. Makkelijk om in te nemen, makkelijk in huis en ook nog eens zoveel mogelijk natuurlijk. Wat wil je nog meer?

  5 out of 5
  Christian 10-01-2020
 • Top!

  5 out of 5
  Marcella 08-01-2020
 • Snelle levering, goede producten!

  4.5 out of 5
  Patricia 04-01-2020
 • De juiste aanvulling op gezonde voeding.

  5 out of 5
  Leon 04-01-2020
 • Verschil is goed te merken wanneer het product ingenomen wordt of dat je het niet inneemt.

  4.5 out of 5
  R 02-01-2020
 • Ik heb een abo voor de 3 supplementen (Multi, Omega 3, Magnesium) per kwartaal. De kwaliteit beoordeel ik aan de hand van de inhoud en vergelijk ik met alternatieven en daarbij vind ik vitaminecompleet zeer goed, zeker voor de gevraagde prijs. Ik voel mij er erg goed bij. De service dat het per kwartaal in de brievenbus ligt maakt het extra aantrekkelijk.

  4.5 out of 5
  Robin 01-01-2020
 • Infomatie via website en digitale nieuwsbrieven is deskundig en informatief. Dagelijks gebruik van voedingssupplementen van vitaminecompleet naar volle tevredenheid.

  4.5 out of 5
  Maurice 27-12-2019
 • Duidelijke website en telefonisch prettig contact gehad die mijn vragen begrijpelijk beantwoorde.

  4.5 out of 5
  Betty 27-12-2019
 • Kwaliteit supplementen is onovertroffen. Doosjes zijn praktisch in gebruik en bezorging. Bestellen is n fluitje van cent en bezorging is snel Informatie is nuttig en zinnig.

  5 out of 5
  Henk 25-12-2019

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.