Bestel direct Bel ons: 077-3020015
Nieuw: Multivitamine nu vitamine D3 gratis met 60% opgehoogd tot 1600ie (40mcg), 125mcg selenium, 15mg zink, hoge dosis C en veel meer voor uw afweer!

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh

Liefst 99% van onze klanten beveelt ons aan.

Klik op het Kiyoh logo voor meer reviews door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

  • Ik ben zeer tevreden over Vitaminecompleet, het is ideaal dat ze via de post worden opgestuurd en de prijs/kwaliteit verhouding is top.

    5 out of 5
    Bart 19-02-2021
  • Ik voel mij fitter en actiever dan vroeger.

    5 out of 5
    Jan 18-02-2021
  • Het product is redelijk goedkoop ten opzichte van andere bedrijven. De levering is snel en past door de brievenbus.

    5 out of 5
    Ruud 14-02-2021
  • Vanaf moment van bestellen is Vitaminecompleet een succes. De dag erna al bezorgd. Slimme verpakking ( brievenbus, handige doosjes ). Kwaliteit van de supplementen staat voortdurend onder controle en wordt periodiek aangepast, wat weloverwogen gebeurt. Daarnaast heeft men de prijs al lange tijd nauwelijks verhoogd. Dat alleen al is een prestatie van formaat. Een steeds betere prijs/kwaliteitsverhouding dus. En dat in deze barre tijden. De makers blijven trouw aan hun oorspronkelijke uitgangspunten: zo goed mogelijke aanvulling van voedingswaarde tegen n betaalbare prijs. Geweldig!

    5 out of 5
    Henk 12-02-2021
  • Prima service, snelle levering, goede informatie. Top !

    4.5 out of 5
    angela Leerkes 10-02-2021
  • Prima aanvulling op de dagelijkse vitamine behoefte. Fijn dat het door de brievenbus past!

    5 out of 5
    Arjen 10-02-2021
  • Zijn fijne vitamines, met alles erin wat je nodig hebt levering is ook snel.

    4.5 out of 5
    Monique 04-02-2021
  • Gebruik het al een aantal jaren naar tevredenheid.

    4 out of 5
    R Hoorn 02-02-2021
  • Heb veel baat bij de supplementen ,merk dat ik veel fitter ben.

    5 out of 5
    Jose 28-01-2021
  • Enkele dagen na de start van Vitaminecompleet multivitamine merkte ik op, dat mijn lichaam rustiger reageerde. Een bepaalde tremor die ik voordien had was weg. Een tweede ding was het feit dat ik 's nachts koude voeten kreeg. Nu moet men weten, dat ik 's winters nog onder een zomerdekbed sliep vanwege de hitte die mijn lichaam produceerde. Tevens had ik last van hoge bloeddruk (ong. 105 - 140). De ochtend erna mijn traditionele bloeddrukmeting. Deze was op het laatst 85-128. Zeer gelukkig met de multivitamine en hopen dat de bloeddruk laag blijft!

    5 out of 5
    Mark 28-01-2021

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Door eerlijke vergelijkingen
Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere supplement aanbieders op basis van feitelijke etiket informatie. Zo kunt u zelf eenvoudig controleren hoeveel waar u voor uw euro’s krijgt.

Door heldere informatie
Wat u daadwerkelijk mag verwachten van onze producten wordt onderbouwd met meer dan 150 wettelijk erkende EFSA gezondheidsclaims. Of bijvoorbeeld middels directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen. En met onze blogs proberen we extra kleur en duiding aan te brengen in het fascinerende veld van voedingsonderzoek met hier en daar wat levensbeschouwelijke bespiegelingen.

En natuurlijk door onafhankelijke klantbeoordelingen.  Het draait uiteindelijk allemaal toch om uw tevredenheid!
Met plezier geven wij u, door middel van onafhankelijke klant reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen zijn we natuurlijk fier op en is voor ons een bron van grote motivatie.