Bestel direct Bel ons: 077-3020015

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten melden over de supplementen van Vitaminecompleet:

Multivitamine

Multivitamine kwartaalverpakking
“Na een lange speurtocht, vaak met vergrootglas om alle etiketten van flesjes e.d. te kunnen lezen om de beste supplementen te vinden was het zo’n verademing jullie heldere en eerlijke website te vinden. Nu is er al jaren rust en een gevoel uitstekend voor mezelf te zorgen met jullie producten. Uit zuinigheid slikte ik dit jaar om de dag een vitaminepil of een magnesiumpil. Na een ontsteking ging ik toch maar weer over op iedere dag allebei de producten in te nemen. Voelde me er snel beter bij. Nu houd ik het maar zo.”
Meer Multivitamine beoordelingen

Magnesium

Magnesium kwartaalverpakking
“Ik ben minder vermoeid en helderder van geest sinds ik deze supplementen neem. TOP”

“Magnesium tabletten van goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Een goede prijs. Naar mijn idee zit er voor tabletten niet meer (of minder) in dan dat er nodig is.”
Meer Magnesium beoordelingen

Omega-3

Omega 3 kwartaalverpakking
“Gebruik dit product al lange tijd en bevalt goed.”

“Eenmaal opgenomen in de dagelijkse routine, omega3 en multivitamine bij het ontbijt, magnesium voor het slapen gaan, werkt het heel fijn en weet je dat je niks aan vitaminen en mineralen tekort komt.”
Meer Omega-3 beoordelingen

De onafhankelijkheid van deze beoordelingen is gewaarborgd door Kiyoh.

Uw reviews worden uitgevoerd door de onafhankelijke website beoordelaar KiyOh.

Deze reviews zijn natuurlijk enkel mogelijk dankzij uw medewerking. Graag nodigen wij al onze gebruikers dan ook uit om, met een minuutje van hun tijd, vrijblijvend melding te maken van hun ervaringen. U ontvangt hiervoor na uw bestelling automatisch een uitnodiging. Door uw ervaring te delen draagt u eraan bij de keuze voor Vitaminecompleet weer iets transparanter en objectiever te maken voor andere bezoekers.

Wat onze klanten melden over Vitaminecompleet en haar diensten en service:

 • De levering van de Multivitamine is nog altijd prima verlopen. Doordat het pakje in de brievenbus past, geen problemen met thuis moeten zijn. Ook niet als er toch een vertraging zou zijn.

  4.5 out of 5
  Joop 15-11-2019
 • Ik gebruik reeds Mutivitamen als sporter en 60+. De Omega 3 capsules zijn een uitstekende aanvulling aangezien ik niet wekelijks gebruik maak van vis in mijn voedingspatroon. De capsules zijn prima in te nemen en de Omega 3 ( zuivere visolie ) verlaagd absoluut een te hoog cholesterol. Fantastisch product en zeker in combinatie met de andere twee producten van Multivitaminen.

  4 out of 5
  William 14-11-2019
 • Zeer goede ervaring met omega 3 en met het bedrijf. Snelle en gemakkelijke levering via de brievenbus.

  5 out of 5
  Sjaak 09-11-2019
 • Snelle levering en gemakkelijk door de brievenbus.

  4 out of 5
  Els 07-11-2019
 • Bestelling erg snel in huis. Top bedrijf.

  5 out of 5
  Rianne van Oorsc 03-11-2019
 • Ik heb een snelle verbranding en de auto-immuunziekte psoriassis. Extra vitaminen, Omega-3 en magnesium zijn zeer wenselijk. Naar aanleiding hiervan ook proffesionele ondersteuning kunnen ervaren om vast te stellen of ik meer Magnesium kon innemen en hoeveel.

  4 out of 5
  Cornelis L.A. 02-11-2019
 • Slik dit al jaren met zeer goede resultaten.

  4 out of 5
  Roelof 27-10-2019
 • Het product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

  5 out of 5
  Erica 27-10-2019
 • prettige tablet om in te nemen.

  4.5 out of 5
  Mieke Steer - 16-10-2019
 • snel en alles in orde.

  5 out of 5
  carolus 12-10-2019

KiyOh uitgangspunten:

 • Alle klanten mogen beoordelen
 • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
 • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.

Vitaminecompleet streeft met haar producten en diensten hoge transparantie na.

Bijvoorbeeld door onze rechtstreekse prijs-kwaliteitvergelijkingen met andere aanbieders. Of met directe links naar onafhankelijke overheidsbronnen waarmee u zichzelf van de juistheid van de uitingen op de Vitaminecompleet website kunt vergewissen.

Ook geven wij u, door middel van onderstaande reviews, graag zicht op ervaringen van actuele Vitaminecompleet gebruikers. Zo verneemt u rechtstreeks hoe daadwerkelijke gebruikers de producten en diensten van Vitaminecompleet beoordelen. En dat we daar veel tevredenheid in teruglezen is voor ons natuurlijk een grote motivatie.